9803 so 9900 kmbМоже ли некој да постира бид аск за Алкалоид и Комерцијална
Еве бе друже, јас ќе бидам тој што ќе ти прогнозира точен датум. За акцијата на КМБ наредна година кога ќе најават конкретен датум ,, Последен датум на тргување со право на дивиденда' за 2021''.Ќе беше убаво ако некој од прогнозерите каже однапред "На тој и тој ден цените ќе паднат и ќе можеш да си докупиш ефтино". Да знае човек да си чува пари во резерва.
Епа не ти била атрактивна дивидендата. Кога е солена таму има емоции. Претпоставувам со овие 11к за АЛК станува збор. Како да манипулираш со 200 денари дивиденда.Јас сторив така годинава, па зажалив. Ем без дивиденда, ем после една недела допре 11 000
Ова беше привремено поместување, го допре дното, сега ќе се стабилизира .... по објавување на кварталните, ќе се вратат по старо
Комерцијална, годинава .... убава беше дивидендата, ама сметав дека акцијата се пренаду во 6 месечното исчекување на дивидендата .... како што еднаш кажав, инстинкт е во прашање, некако тешко можиш било кој тренд да го објасниш .... значи ќе речам дека не ме послужи инстинктот, а не дека не ги израчунав добро некои сознаниа, бидеќи и ги немавЕпа не ти била атрактивна дивидендата. Кога е солена таму има емоции. Претпоставувам со овие 11к за АЛК станува збор. Како да манипулираш со 200 денари дивиденда.
Така е, ама велат парата се лепи на лесната пара .... многу полесно ќе ризикуваш лесно заработена пара.Што би рекле у 2007: кафекуварките распродаваат, а цврстите раце мудро докупуваат