- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.787
- Поени од реакции
- 5.063
Што страна е оваа??
Што страна е оваа??
Поделени се годишните бонуси на менаџментот и истите купуваат акции сега.Некоја информација што се случува со АЛК?
Дан го открија лекот за Корона?
Тргување на берза "101" за кафекуварките Купи евтино, продај поскапо, за дупло задоволство, гледај тоа да биде купено од ист човек и продадено на ист човекСите пријавуваат што купиле, а еве јас да пријавам дека денеска распродадов све што купив пред месец дена. За жал, употребив само 30% од слободниот кеш Кај и да е, успеав да фатам дно на две акции, а можеби нема да сум го фатил врвот. Што би рекле старите: џабе работи, џабе не седи!
Реално, мора и јас да намалам со постирање да не го носам форумов на грб. Ќе помисли некој сум влегол у Одбор на директори на Пекабеско колку го изнафалив КутревскиТргување на берза "101" за кафекуварките Купи евтино, продај поскапо, за дупло задоволство, гледај тоа да биде купено од ист човек и продадено на ист човек
Ми е страв да кажам што како и кога, јер нубовиве ке ми организираат јавно каменување на плоштад. Можда си избрзал некој ден, ја моиве на повисоко ке им ги утрапам, за уште поголемо задоволство Али секако ТОП зделка, класично прелевање капитал од поглупите кон попаметните.
Чекајте ме мене на продажна или четврток или понеделник, и тоа што го купив и тоа што ми остана од претходно на МСЕ ( се сомневам дека ке успеам да ги продадам али ке се проба ), све комплет иде на продају.
Него пратите ли го бтц, си гази со 50% плус за 1 месец. За некој ден и тоа ке се продаде и ке се чека нов дип. ФУЛ КЕШ на почеток на мај, колку тоа убаво звучи.
Panta Rei....Близард оувер анд аут.
Уставен одлучува за плати мислам дека збор плата нема во Уставот... Додуше како што го менуваат секој втор ден може грешам.Уставен против уставно се спрема да забрани намалување на плати во администрација, изгледа заедно ке се тоне.... и побрзо.
Влада: Уставен директно штети на солидарноста и на обезбедувањето пари за справување со ковид-19
Поведената постапка на Уставниот суд за поништување на Уредбата за намалување на платите на 2.060 функционери, пратеници, судии, обвинители и директори на минимална плата од 14.500 денари за април и мај, директно штети на солидарноста во нашата земјplusinfo.mk
Еве вака ја како акционер на ПКБ да прашам неколку работи, од економско-правен аспект. Повеќе правен, јер тоа не ми е струка, а и не сум нешто многу читал за права на мали акционери.Купи 5% и легитимно право како надворешен член...ау да неможе, нема добар процент на free float
кога купуваа масовно хрватите (ве гледам тука ве има неколку од мојновац ако ви текнува HPB имаше свој член на уо во некои мк фирми неколку години.)