- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.696
- Поени од реакции
- 6.062
Среќа иначе со Редблак ќе ги затворевмеНема
Среќа иначе со Редблак ќе ги затворевмеНема
Не шири друг пат дезионформации, јас не знам за никаква местенка ти од пред 1 месец тоа го кажуваш.Гостивар 99% ќе биде тимот што ќе се спаси а Кораб ќе проба да остане преку баражите.Кој гзлар сум, среќа што ја немаше Кораб на бет365 иначе ќе ја бапнев 2, ми дојавија божем ја купиле, а испадна тепал Тиквеш. Ебате Кавадарчаните лажови
Тоа ми се допаѓа веќе, Ѓорче им ја пушти на Победа, Гостивар и Кораб изгубија
Победа-Македонија ЃП 4-1
Тиквеш-Кораб 1-0
Влазрими-Еуромилк 1-7
Пелистер-Миравци 2-1
Скопје-Гостивар 1-0
Осогово-Дрита 0-0
Беласица-Руфеја 1-1
Локомотива-Охрид Лоте неодиграна, Лоте изгледа не дошле и автоматски клубот оди во најниска лига, т.е. според Охридски избори нема ни да постои.
Горен дел:
Дрита 58
Пелистер 58
Миравци 51
Еуромилк 50
Скопје 50
Дрита и Пелистер и официјално се нови прволигаши, голема битка ќе се води за двете места во баражот.
До крај:
29 коло
Дрита-Скопје
Миравци-Влазрими
Еуромилк-Локомотива
30 коло
Скопје-Кораб
Македонија ЃП-Еуромилк
Локомотива-Миравци
Еуромилк скоро сигурно има 6 бода од последниве два дуела. Имат пари, имаат амбиции тершко дека ќе ја пропуштат оваа шанса. Локомотива веќе скоро и да обебзбеди опстанок така да има шанси да им ја дадат. Плус Брацо беше Гуру во Локомотива, си го имаат
И Ѓорче ќе си лапнат пари, и ќе им ја дадат исто како што направија на претходниве два дуела со Локо и Победа.
Миравци има дуел со веќе отпаднатиот Влазрими. Изгуби ли Скопје кај Дрита, а Миравци да тепа со Влазрими, Миравци е во бараж.
Долен дел:
Гостивар 35
Победа 35
Кораб 33
29 коло:
Беласица-Победа
Кораб-Осогово
Гостивар-Пелистер
30 коло:
Скопје-Кораб
Победа-Охрид Лоте
Влазрими-Гостивар
Со денешниве резултати Победа е скоро сигурно. Ќе си го наместат следиот меч со Осогово чии играчи си местат во Бугарски кладилници
Последната ќе ја добијат службено!
Кораб ќе го добие Осогово, ама нема што да бара во Скопје, освен ако овие не останат без бараж уште во следното коло па на крај да примат пари осд овие.
Кој и да испадне од Гостивар и Кораб ќе ми биде неизмерно мило
П.с. Влазрими чао во трета лига!
Кажи им дека нема баражиНе шири друг пат дезионформации, јас не знам за никаква местенка ти од пред 1 месец тоа го кажуваш.Гостивар 99% ќе биде тимот што ќе се спаси а Кораб ќе проба да остане преку баражите.
Ништо го јадоа стапот ко така, многу пари се фрлија вторава полусезона, ќе видиме...Кажи им дека нема баражи
Пет екипи испаѓаат ДИРЕКТНО!
Според еден дечко од управата на Љуботен, наводно Врапчиште играле за Кораб. Ако завршат први во трета лига запад, ќе се фузирале со Кораб. Се надевам Љуботен ќе излезе како победник од таа битка.
Ке отпадне друже. Господинот Перо го боли уво за Беласица. Игра со младинци, оваа година по подолга пауза не ни отидоа за Вијареџо колку што знам. Па дури овој господин бара невројатни за наши условиБеласица испадан у трета лига
Тешко малце 3 лига ... нема да има дерби.Ке отпадне друже. Господинот Перо го боли уво за Беласица. Игра со младинци, оваа година по подолга пауза не ни отидоа за Вијареџо колку што знам. Па дури овој господин бара невројатни за наши услови
1 000 000 евра за да ја продаде Беласица. За жал стадионот е негов до две илјади триесет и некоја и никој ништо не му може. Клубот го приватизира Таковски и му го даде на Перо. Некој рече градот да инвестира. Градот неможе да инвестира во ДООЕЛ...какво што е Беласица. Поради такви луѓе фудбалот во Македонија е на такво долно ниво...
Сега барем догодина ке гледаме градско дерби во трета лига...
Се збори дека мечот со Осогово е договорен, а и од ФК Скопје лесно праат бизнис зделки, така да, ќе видиме.Ништо го јадоа стапот ко така, многу пари се фрлија вторава полусезона, ќе видиме...
Образложи малце друже ако можаш????Тешко малце 3 лига ... нема да има дерби.