- Член од
- 8 јуни 2011
- Мислења
- 2.502
- Поени од реакции
- 2.805
Kaде го има изјавено ова ?Џаро: Треска и Скопје ќе влезат во прва лига па макар и 500 Харалампиевци да има во федерација![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Kaде го има изјавено ова ?Џаро: Треска и Скопје ќе влезат во прва лига па макар и 500 Харалампиевци да има во федерација![]()
Везе немам која емисија беше. Вчера ја начекав на некоја телевизијаKaде го има изјавено ова ?![]()
дури ни џаро неможи да намести пелистер ова година да не влези во прва лигаЏаро: Треска и Скопје ќе влезат во прва лига па макар и 500 Харалампиевци да има во федерација![]()
Брат заборави ли дека од оваа полусезона играат како домаќини во Чаир ај подразмисли малце зашто така играат сеа ќе изборат пласман во прва лига и ќе го сменат името во ШкупиМиравци за наведените екипи е Реал Мадрид. Не играат за никого, се борат за прва лига.
Дрита ми се сомнителни, што е ова толку победуваат, нели е време да шиткаат утакмици?
За второ место според мене ќе се борат Пелистер и Скопје, а се надевам Пелистер ќе влезе без проблеми.
Ѓорче чим ја наместија со Гостивар, немаат некои амбиции, а и со составот не ми стојат баш премногу амбициозно иако имаа поинакви најави.
И Еуромилк има амбиции, ама не ми се верува ни они да направат нешто премногу, освен ако Брацо не намести некоја утакмица![]()
Една утакмица изиграа во Чаир зашто теренот им беше во лоша состојба. После се вратија пак во Боговиње.Брат заборави ли дека од оваа полусезона играат како домаќини во Чаир ај подразмисли малце зашто така играат сеа ќе изборат пласман во прва лига и ќе го сменат името во Шкупи
Добро не поради теренот, и јас слушнав некои муабети дека Шкупи може да им го купи местото.Една утакмица изиграа во Чаир зашто теренот им беше во лоша состојба. После се вратија пак во Боговиње.
Шпекулации, нема врскаДобро не поради теренот, и јас слушнав некои муабети дека Шкупи може да им го купи местото.