Македонија – Германија [17.01.2012, 18:15]

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Најдалеку отиде Боб Ханинг, експертот за Спорт1 изјави дека Македонија може да им се спротивстави на Германците колку што Луксембург може да им објави војна на САД. Тој оцени дека шансите за Германија да го добие овој меч се 90-10."
Ова на фејсбук го прочитав. МАМАТА, ЗНАЧИ МАМАТА!

ЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КОЛКУ САКАМ ДА ГИ ТЕПАМЕ; У ЖИВОТОВ НЕ СУМ ПОСАКУВАЛА ПОВЕЌЕ ПОБЕДА!

ЗА КОГО??? ЗА МАКЕДОНИЈА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Каде ми е екипата за навивање. Нека се пријават RocknRolaa, Таруно, Крејзи и другите ве заборавив извинете :) . Спремни ли сте !!!!!! :D Јас сум во шема ме фаќа еуфорија ми се тресат нозеве како на прв состанок :pos:
Дијазепам - чекд
Германски пцовки - чекд

Ви ар реди. Итс шоу тајм..:vozbud:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444

ЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КОЛКУ САКАМ ДА ГИ ТЕПАМЕ; У ЖИВОТОВ НЕ СУМ ПОСАКУВАЛА ПОВЕЌЕ ПОБЕДА!

Познато ми е ова од некаде... Литванија, anyone? :D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Тогаш за тогаш.. гледајте вечер дека Темелков кај нас најдобар ќе биди !
Овај пат нема да биде како со Илиевски, Темелков никогаш и не бил крило као што треба повеќе се вади на контрите, ама 1,2 да влезе доста е од него.

F

fantomX

Гостин
Ако Шведска толку успешно извела шпиунажа за нас, верувам дека германците се многу поспремни за такви работи и веќе не имаат обработено.
Ама како и да е, мене појќе ме интересира нашиот одговор на тоа вечерва. Особено шо Дојчланд виси, т.е. со пораз мислам дека испаѓа. :cool:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
абе за некои мали ситници нека досудат против нас али не ко со Шведска таман напраивме 4 разлика ни исклучи двајца па таман се врати едниот ни исклучи уште еден што значи 4 минути игравме без 2ца на терен таман ни израмнија и се вратија во игра. Очекувам и вечер нешо ако поведеме 2,3 разлика да ни исклучат пак безвезе

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.824
Поени од реакции
10.181
Ме плашат судиите мме. Ама ќе биде, та кога биле судиите на наша страна? Верувам дека момците ќе ме направат горд вечерва, посебно што сум во Германија и ќе го гледам натпреварот со девојка ми (Германка) која исто ќе навива за Македонија. Напред Македонија!!!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Каде ми е екипата за навивање. Нека се пријават RocknRolaa, Таруно, Крејзи и другите ве заборавив извинете :) . Спремни ли сте !!!!!! :D Јас сум во шема ме фаќа еуфорија ми се тресат нозеве како на прв состанок :pos:
Тука сум, со насолзени очи, пеперутки во стомак и трнење на рацете. Одвај пишувам! Одвај. Се тресам цела. Ми се плаче... :place:

МАКЕДОНИЈАААААА СЛОБОДНА СЛОБОДНО ЖИВЕЕЕЕЕЕЕЕ!
ЌЕ ГИ ПУНИМЕ СЛОБОДНО СО ГОЛООООООООООВИИИИИИ!

М

Мартин`

Гостин
Вчера измрзнав на отворено во парк, денеска и јас ќе ве дружам да навиваме :pos:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468

Зошто ова болдов толку многу ме мотивира и почнуам да се тресам ??:D

Уште 15-20 минути Македонци,спремајте апчиња,лекови,чистете простор околу вас,се што ви е потребно,непотребно,спремајте се ,ќе биде жустро!!!!
Само се молам судииве да не ја претераат зашто ќе им улетам во Ниш на полувреме ...озбилно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom