Македонија ја нападна Бугарија

Статус
Затворена за нови мислења.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Христијанска солидарност - додека Бугарија и Грција се борат со двете најмногу малоумни исламски земји во светот (Иран и Турција) вие не нападне. Горе Италија седи и си меша во носот и од досада гледам се борат со Словенија од досада

Вие пак дури напаѓаат Бугарија. Во оваа игра нема муслиманска држава, која да е нападна друга муслиманска. Само тоа ќе ви кажам.
Гледам од шо се борете нема ниеден Турчин у Бугарија :pos2:

Член од
21 декември 2010
Мислења
147
Поени од реакции
6
Но, на крајот ќе има награда - Турците ќе ви ги потчукнуваат по грбот и ќе ви кажат вие сте вистински македонци. Дури Пакистанци ќе ви кажат и ние сме Македонци и браќа

--- надополнето ---

Патем оние со украдените кебапчета се Турци.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Море ќути таму, од тоа неоткриените бразилски прашуми да не пратат некои разјарени женишта што немаат исаф... :pos:
Инаку криво ми е што ја изгубивме војната, за малку не победуваа. Цело време водевме и на крај губевме глупо. :(
Ja колку што гледам уште се ратува. Ја скинав 2 бугара, немам здравје.

--- надополнето ---

Моментално е обратна ситуација, еБугарија ја напаѓа еМакедонија.

Аааа, контра напад. И тоа има. Само Струмица да не ни ја земат. :tv:

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Јас потепав едно 10 татарчиња денес а сум 15 левел и сега пак имам 100 хелт, од ранг се излечив плус болници нешто. :)

H

HITCH

Гостин
Ja колку што гледам уште се ратува. Ја скинав 2 бугара, немам здравје.
Ех да, и јас сум без здравје. Кога се работи за Македонија лесно оди здравјето... ептен брзо се арчи! Ама ние немаме гајле, навикнати сме и со малку. :pos:

М

Мартин`

Гостин
Ех да, и јас сум без здравје. Кога се работи за Македонија лесно оди здравјето... ептен брзо се арчи! Ама ние немаме гајле, навикнати сме и со малку. :pos:
Да вие сте навикнати, ама газдите на фирмите губат така ..
Но, на крајот ќе има награда - Турците ќе ви ги потчукнуваат по грбот и ќе ви кажат вие сте вистински македонци. Дури Пакистанци ќе ви кажат и ние сме Македонци и браќа

--- надополнето ---

Патем оние со украдените кебапчета се Турци.
И со Србија сме, ете ти христијанска држава.

А ти си идиот што мешаш рл со играва, макар и во рл Турците се подобри од вас.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.436
Поени од реакции
5.129
Од кога ја нападнавме Бугарија, на еРепаблик дојдоа нови 11 000 членови. :vozbud:

H

HITCH

Гостин
Да вие сте навикнати, ама газдите на фирмите губат така ..
Гајле ми е за газдите, се наполнија пари од војнава. Знаеш колку леб, колку пари и колку злато ми отидоа на војнава?! А замисли, знаеле дека ќе изгубиме. Само јас му работев со полна сила, он плата ми даваше колку на сите, е сега кога намалив за еден ден мене упола ми скратил. Сега нека си игра со тие што му работат со мал велнес. :)Јас ќе барам друга работа, барем таму можам да си пребирам :pos:

:pos: :pos: :pos:

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Море ќути таму, од тоа неоткриените бразилски прашуми да не пратат некои разјарени женишта што немаат исаф... :pos:
Инаку криво ми е што ја изгубивме војната, за малку не победуваа. Цело време водевме и на крај губевме глупо. :(
Aко пратат такви го имаме Брага. Со јоРГутот ко ќе им појде има сите да ги потепа :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас сум 7ми левел и тепам Шпанци на Бугарската граница.

Член од
21 декември 2010
Мислења
147
Поени од реакции
6
Леле вие колку сте смрди ебахте мајката на Бугарија.

Две национални катастрофи поради вас и сега во играта не нападне.

Но, ние сме глупави и упорни. Доаѓаме со контра напад. :helou:

:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom