Македонија ја нападна Бугарија

Статус
Затворена за нови мислења.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Хаха...Браво браво..Ај ваљда тука во играва нема да бидеме најслаба држава..

Член од
9 март 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
220
Наjдоброто е што Македониjа jа нападна Бугариjа. Што ли ке пишеше по македонските весници да беше обратното.
За форумите е jасно.
Инако тоа са глупости за избиване на комплекси. Та видите - наjмного користници има от Србиjа, а не толкова далеко /за моj срам/ сме и ние - Бугарите. Исто и Македонците.
А големите и богати држави като Германиjа, Франциjа, Велика Британиjа и др. имат помалко користници.
Ама изгледа немат комплекси за леченjе.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Не сум многу по игрите посебно не по стратегиите, ама ај се регистрирав да видам шо има... се вработив купив храна ко за почеток :pos:
Мене ме отпуштија веќе :tv:

Многу се истрошив вчера со хрњватска. :tv:

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Бугарите ко мене се големи обожаватели на Star Wars. Во моментот го играат сценариото за Империјата (Бугарија) го возвраќа ударот. Македонија е нападната.

Мажите нека спремаат пушките, а жените и децата нека се кријат под маса :)

Член од
21 декември 2010
Мислења
147
Поени од реакции
6
Бугарите ко мене се големи обожаватели на Star Wars. Во моментот го играат сценариото за Империјата (Бугарија) го возвраќа ударот. Македонија е нападната.

Мажите нека спремаат пушките, а жените и децата нека се кријат под маса :)
Многу е убаво да те нападнат Иран, Турција и Македонија. Не грижете се по малку доаѓа Бразил.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Oooh goodie, goodie!!! Што добивам ако победиме во војната? Може паќетче?
Ја добиваш илузијата дека си направил некаква разлика, добиваш можност да се осеќаш навистина патриотски за еден ден! : )

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Многу е убаво да те нападнат Иран, Турција и Македонија. Не грижете се по малку доаѓа Бразил.
Немој така ќе ме расплачеш :) Игра е, не го сфаќај толку на врв срце :)

Ако ти е за утеха и мене не ми е баш по ќеиф шо наместо да сме во сојуз ние војуваме, ама коа го спомна Бразил може и на арно ќе излезе работата. Само осигурајте се дека ќе ги пратите и Бразилките :)

H

HITCH

Гостин

Ако ти е за утеха и мене не ми е баш по ќеиф шо наместо да сме во сојуз ние војуваме, ама коа го спомна Бразил може и на арно ќе излезе работата. Само осигурајте се дека ќе ги пратите и Бразилките :)
Море ќути таму, од тоа неоткриените бразилски прашуми да не пратат некои разјарени женишта што немаат исаф... :pos:
Инаку криво ми е што ја изгубивме војната, за малку не победуваа. Цело време водевме и на крај губевме глупо. :(

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Моментално е обратна ситуација, еБугарија ја напаѓа еМакедонија.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Моментално е обратна ситуација, еБугарија ја напаѓа еМакедонија.
Ај кажи ми како се брани Македонец кога го напаѓаат Бугарки?
Се работи за орган од 3 букви? :raz:

Член од
21 декември 2010
Мислења
147
Поени од реакции
6

Еми додека лижете газот на тапи Турци така ќе е Македонија во играта не решава ништо. Напаѓа кога и кажат Турците. Вистина ти велам.

--- надополнето ---

Лапнете го на Турците и потоа одете станете браќа со Пакистанци. Потоа ќе се сетите дека околу вас има десетици милиони муслимани и тие суштина се браќа со Албанците, а вие сте 1 милион христијани. Да живее генијална македонска надворешна политика.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Абе не ви текнува.Направете им кебапчиња и фрлете ги на плоштад во Софија ,сами ке се истепаат:toe:

Член од
21 декември 2010
Мислења
147
Поени од реакции
6
Абе не ви текнува.Направете им кебапчиња и фрлете ги на плоштад во Софија ,сами ке се истепаат:toe:

Таму е работата дека не можете да ги направите, бидејќи сте со 40% невработеност.

:pos2:

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Таму е работата дека не можете да ги направите, бидејќи сте со 40% невработеност.

:pos2:
Абе за вас ли? лесно е и да се ис...ме ке се истепате ,божем правите разлика.....

Член од
21 декември 2010
Мислења
147
Поени од реакции
6
Христијанска солидарност - додека Бугарија и Грција се борат со двете најмногу малоумни исламски земји во светот (Иран и Турција) вие не нападне. Горе Италија седи и си меша во носот и од досада гледам се борат со Словенија од досада

Вие пак дури напаѓаат Бугарија. Во оваа игра нема муслиманска држава, која да е нападна друга муслиманска. Само тоа ќе ви кажам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom