Мене ме отпуштија веќе :tv:Не сум многу по игрите посебно не по стратегиите, ама ај се регистрирав да видам шо има... се вработив купив храна ко за почеток
Многу е убаво да те нападнат Иран, Турција и Македонија. Не грижете се по малку доаѓа Бразил.Бугарите ко мене се големи обожаватели на Star Wars. Во моментот го играат сценариото за Империјата (Бугарија) го возвраќа ударот. Македонија е нападната.
Мажите нека спремаат пушките, а жените и децата нека се кријат под маса
Ја добиваш илузијата дека си направил некаква разлика, добиваш можност да се осеќаш навистина патриотски за еден ден! : )Oooh goodie, goodie!!! Што добивам ако победиме во војната? Може паќетче?
Немој така ќе ме расплачеш Игра е, не го сфаќај толку на врв срцеМногу е убаво да те нападнат Иран, Турција и Македонија. Не грижете се по малку доаѓа Бразил.
Море ќути таму, од тоа неоткриените бразилски прашуми да не пратат некои разјарени женишта што немаат исаф...Немој така ќе ме расплачеш Игра е, не го сфаќај толку на врв срце
Ако ти е за утеха и мене не ми е баш по ќеиф шо наместо да сме во сојуз ние војуваме, ама коа го спомна Бразил може и на арно ќе излезе работата. Само осигурајте се дека ќе ги пратите и Бразилките
Ај кажи ми како се брани Македонец кога го напаѓаат Бугарки?Моментално е обратна ситуација, еБугарија ја напаѓа еМакедонија.
Еми додека лижете газот на тапи Турци така ќе е Македонија во играта не решава ништо. Напаѓа кога и кажат Турците. Вистина ти велам.Немој така ќе ме расплачеш Игра е, не го сфаќај толку на врв срце
Ако ти е за утеха и мене не ми е баш по ќеиф шо наместо да сме во сојуз ние војуваме, ама коа го спомна Бразил може и на арно ќе излезе работата. Само осигурајте се дека ќе ги пратите и Бразилките
Абе не ви текнува.Направете им кебапчиња и фрлете ги на плоштад во Софија ,сами ке се истепаат
Абе за вас ли? лесно е и да се ис...ме ке се истепате ,божем правите разлика.....Таму е работата дека не можете да ги направите, бидејќи сте со 40% невработеност.
:pos2: