Македонија - политика - Србија: Нерешени прашања

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 декември 2007
Мислења
168
Поени од реакции
1
Како и да гледаш: Србија е fucked up...

Работата е што треба ние од тоа да исскористиме што е можно повеќе! Доста нас не искористуваа!
Tocno! Sekogas sme bile na stranata na pravednite, sme se borele protiv fasistite, a posle demek-pravednite - tie ni go davaat po nosot. Kako sto veli Drvobrad na Lord of the Rings: "I am on nobodys side, for nobody is on my side! "Kosovo ne treba da go priznaeme od chest i dostoinstvo pred se, no kako sto nekoj tuka rece, sepak ke go priznaeme. Za zal. Oti UCK ni e vo vlada, jebiga.
Ako sepak ima nekoj pameten vo toa nestoto sto se vika vlada, vo nikoj slucaj ne treba da brza, a treba i da go uspori priznavanjeto so prasanjeto za demarkacijata na granicata. No toa sto nasata diplomatija e natrti-se-diplomatija, toa e drug muabet...

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
dardan, не треси зелени, кога и самиот знаеш дека тоа што си го напишал го измислуваш.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Dardania zar tolku ti e teshko da sfatish.Pogolem broj na Makedoncite ne te sakaat.A toa go skandiraat na razni nacini nekoi se ovie
Значит сега ќе почните со таа песна дека ние не ве сакаме,а вие сте за соживот,така?

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
aj cim tolku albancite zapnale da go trgneme fudbalot na strana. eve da zememe primer DIZONSKA vo skopje. sakate da mi kazete deka tamu albancite se site za sozivot taka? eden makedonec da pomine peski na ulica odma go presretnuvaat tipci na ulica i do smrt go tepaat. znam konkretni slucai zatoa sto imam drugari koj ziveat blisku tamu i mi imaat kazuvano. koa ke si gi smirite vasite vo takvite predeli togas ke mozete da kazete deka ste za sozivot. zaradi takvite slucaevi makedoncite ne gi sakaat albancite!!!

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
aaa da i zaboraviv. vo aracinovo lugeto zasto do skoro ne mozea da se vratat da ziveat (makedoncite)? da ne bese zatoa sto albancite se vselija vo nivnite kuki i ako dojdese nekoj makedonec go maltretiraa. nekoj uste ne mozat da se vratat vo svojte kuki zaradi tie pricini! i posle vie ste nasle da mi zborite za sozivot!! pa sve pocnuva od vas i posle vie cmizdrite pravata vi se skrateni. i ne provocirajte veke zatoa sto ima 1000 vakvi slucaevi vo i vo gostivar i tetovo kade sto vie kazuvate deka ste za sozivot!!

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Ti si dete so godini no postovite pokazhuvaat deka i so pamet si dete,samo gledaj da ne ostanesh vaka do krajot na tvojot zhivot

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
Tocno! Sekogas sme bile na stranata na pravednite, sme se borele protiv fasistite....

Jas sum siguren deka, da sme imale drzava 1941, ke sme bile sojuznici na nacistite t.e. fasitite, Germanija itn...
Toa se gleda po segasnata politika na drzavata,
na posilniot, pomokniot, nasilnikot, da mu se dodvoruvame i da mu ideme po kjef.

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
El Cid drzavnata politika ja kreirat drzavnite pretstavnici,koi gi izbira narodot znaci nie kako narod sme vakvi.
A momentalno ne mozam da ja svakam na koja strana e vladata mislam deka igra neresheno se dodeka ke mu zazvoni telefonot od Washington D.C

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
ako e toj kato dupka na gevrekot togas ti si gazle.. :)

mislam ti bi igral za srbija dodeka tie ti ja pcujat naciata? naviacite od tvojata ekipa? glupco... so rusija igravte ne pcuevte nas... ama znam tesko ti e da ja prifatis realnosta odnosno da prifatis deka si glup..
Абе примитивчо, како прво лажете ко Бугари ,затоа што тие што скандираа против Албанците на Градски беа навивачите од Русија плус неколку Срби дојдени од страна и држеа транспарент КОСОВО ЈЕ СРБИЈА седеа во делот-кафезот за гостите, и знаеш што се случи?

Кога почнаа да скандираат про српски слогани полицијата се качи и ги здрви од ќотек!

Затоа немој глупости да ми трескаш од немоќ да се соочиш со глупоста која ја кажа.

Никогаш не се скандирало против „Албанци„ кога играла нашата репрезентација!

Нема потреба да набројувам како вие не испоштувавте на гостувањето во Албанија кога победивме со 0-1.

Размисли подобро пред да се дрзнеш да ме провоцираш затоа што не ми е проблем да ти дојдам дома и да ти скандирам на уво!

Не злоупотребувај моја добра волја за дискусија!

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
sergej
многу смешно име , арно ама изјави дека ќе стават вето за независно
косово

русија - вакуум бомба - екологија - глобализација ...

Член од
15 декември 2007
Мислења
58
Поени од реакции
0
sergej
косово

hehe koj ja trkala rusija be so zborvite ...sea ke ima ednostrano proglasuvanje na nezavisno kosova plus i podobro od planot na ahtisari

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Ti si dete so godini no postovite pokazhuvaat deka i so pamet si dete,samo gledaj da ne ostanesh vaka do krajot na tvojot zhivot
Ketchup Alboz.... ti vaka kako demogravski strucnjak ........od Aracinovo imam stari aero fotografii ,nekade 65-66 samo nivi i bavci , od kaj dojdoa Aracinovskive sverceri i droga dileri..????
Sigurno tuka ne se rodeni , osven ako od zelka ne evoluiraat....

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
sergej
косово

da da tocno taka deneska imase izjava od sergej lavrov deka rusija ke stavi veto vo oon, ako bide ednostrano priznavanje. a tachi izjavuva deka nema da ima priznavanje bez konsultacija so evropa :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom