abe prijatele ekspertizava ja pravat stranci ne instituti vo Makedonija koi se pristrasni (kade vo uslovi na recesija ni raste ekonomijata ??? (so koja logika i empirija gi presmetuvaat tie grafikoni ne znam). so 300 000 iljadi nevraboteni isto taka sme lideri vo regionov.
Se samo vo negativni pojavi i devijantni pojavi sme prvi samo nikako da fatime cekor so edna Slovenija i Hrvatska
za Makedonecov samo Komunizam mu e majkata .ali onaj pravo Titov Komunizam
Па, оттука и се гледа дека ова не е точно. Како може нештото во исто време да е и бело и црно. Едноставно не бидува нели.Абе а на дуинг бизнис дркавте насекаде? А економист не чини пошо не ви одговара? Колку себични егоистични необјективни души сте
Е мој мил пријателе погледни ги што се не напишаа за 5 минути. Затоа кога викам на други листи дека не сме први ме прават негативец, наместо како човек да седнат и да ги разгледаат критериумите според кој е дадена оценката. Но тогаш е небитно, први во инвестиции јееее, медал! Кај може квалитет на живот и просперитет да се оцени со два критериума? И замисли да се фалиш со тоа. Е тоа е мизерно.E ама некој не го гледаат најчесто тоа од каде се податоците и од што
Сакам да ти купам карта у еден правец за Сомалија или Монголија..или евентуално Северна Кореа... Сакаш?Абе а на дуинг бизнис дркавте насекаде? А економист не чини пошо не ви одговара? Колку себични егоистични необјективни души сте
ne ti treba grafikoni prosetaj naokolu sam so svoi oci ce se uveris vo ekonomskata blagosostojba vo nasava ni drzava, so podobrena bezbednostОва ништо не значи, како прво секој од нас знае дека Македонија нема 30 % невработеност ( РЕАЛНО ), дека има огромен број на луѓе кои работат во странство, а сеуште се водат во завод за невработени. Второ Македонија е пример за ниска инфлација, и дури процентот на инфлација некогаш е под просекот на ЕУ. Така да оваа вест може да ја искористи опозицијата како напад врз власта, ама секој кој малку е пообразован не паѓа на вакви " приказни ".