честа
Спор
- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 1.317
- Поени од реакции
- 1.033
Ништо нема да има и нема да си заминеш, че вииш.Ако после ова во Ѓорче Петров нема ништо јас и дефинитивно заминувам од државава...
Ништо нема да има и нема да си заминеш, че вииш.Ако после ова во Ѓорче Петров нема ништо јас и дефинитивно заминувам од државава...
Што ќе направат? ке ги амнестиратзошто дебело ќе одговараат пред лицето на правдата ако решат од владата да се стави крај на сето ова !
1993 и полицијата мислеше така дека ќе дозволиме ама нема..Ништо нема да има и нема да си заминеш, че вииш.
Ако после ова во Ѓорче Петров нема ништо јас и дефинитивно заминувам од државава...
постои и таква опцијаШто ќе направат? ке ги амнестират
Сама Европа има кажано земја со добри меѓуетнички односи е бајка..И пак ќе го тупат после Македонија, земја со одлични меѓуетнички односи, ма ајдее бре, не ми требаат такви перења на мозоци!
Се штитат бе, сложни се штом им треба друго..Колку се лицемерни и гнасни медиумите на шалбански јазик. На ударната на алсат ставиле вест дека полицијата ги обезбедува автобуските станици откако се случил инцидент пред 2 дена во кисела вода кога биле претепани 8 албанци. А претходните 3124256346 инциденти? Ете како они со нивните затупени умови си го бранат своето, си ги бранат и своите насилници. И тепачот, силувачот, убиецот Албанец е подобар од било кој Македонец. Тоа е нивното мото. Затоа се радуваа на амнестии затоа вршат притисоци врз судовите за било каков случај со инволвиран албанец.
Ќе дојде крајот и на ваквото нивно шерифување.Колку се лицемерни и гнасни медиумите на шалбански јазик. На ударната на алсат ставиле вест дека полицијата ги обезбедува автобуските станици откако се случил инцидент пред 2 дена во кисела вода кога биле претепани 8 албанци. А претходните 3124256346 инциденти? Ете како они со нивните затупени умови си го бранат своето, си ги бранат и своите насилници. И тепачот, силувачот, убиецот Албанец е подобар од било кој Македонец. Тоа е нивното мото. Затоа се радуваа на амнестии затоа вршат притисоци врз судовите за било каков случај со инволвиран албанец.
насилниците подобро да молат за да направат меѓуетнички конфликт,зошто дебело ќе одговараат пред лицето на правдата ако решат од владата да се стави крај на сето ова !
Ѓорче никогаш не останало должно на никого,ќе има реакции во скоро време,бар според мене1993 и полицијата мислеше така дека ќе дозволиме ама нема..