Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
ББраво , погоди , ми треба некој голем како ти/овој на сликата за да копа канализација.

Колку повеќе го читам Дарданија толку повеќе мислам дека е ретардиран.
Покажи им место на ретардираните ... отвори ја веќе таа затворена уста напиши нешто друго ... а не Дарданија Дарданија Дарданија

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
А ти значи каква глупа споредба направи ...Каква врска имаш ти што си правел коа си бил дете со ова што јас го пишав.Овие не беа деца 3то,4 то туку имаа 17-18 сигурно.Баш тие што ги прават глупостине по автобуси и сигурно да начекаа некоја жртва што ќе реагираше во автобусот(нормално послаба од нив) ќе имаше и индицент.Или си наивен или ги браниш...Стварно не знам која е смислава на твојов коментар.Нема везе слободно пишувај си!
Па ти пиша дека биле ши***рчиња, што асоцира на деца, прво кажи колкави се па после збори, а не магариња од 17 до 18 години како што кажуваш ти, тие не се деца туку веќе повозрасни Албанци, и немој да тресеш глупости, јас наивен, кај виде дека сум наивен и ги бранам, иди наназад во постовите кај што коментирам и ќе видиш дали ги бранам или сум наивен, но тебе те мрзи да ги читаш наназад страниците тоа е друго, а јас немам намера да ти повторувам, така да слободно пишувај глупости.
--- надополнето: 23 март 2012 во 16:10 ---
Акција - реакција.
Акција од македонците , реакција од албанците.
Чекам јас Албанци без причина да нападнат некој мој роднина или некој поблизок, ќе ти пишам јас за мојата реакција врз вас Албанците. Само во тој момент се ислкучувам од контрола и нема да биде лесно за "вашите херои", кога ќе ги најдам.

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Сега србите-македонците од Љубодрад се среќни , им успеа да прошират инциденти и во нивниот крај , со каменувањето на автобусот со кој се превезуваа ученици албанци , неколкумина добија исекотини по лицето.

Акција - реакција.

Акција од македонците , реакција од албанците.

Ја научија формулата македонците , секогаш кога ќе им затреба да има инциденти , ќе вршат еден озбилен напад ... и еве каос.
србите И Македонците,немој тука цртки-тртки..ЈАСНО?

shady3

Никогаш не вели никогаш..
Член од
22 февруари 2009
Мислења
110
Поени од реакции
61
Покажи им место на ретардираните ... отвори ја веќе таа затворена уста напиши нешто друго ... а не Дарданија Дарданија Дарданија
1. Прв пат те спомнувам, затоа што преферирам да не дебатирам со тебе бидејќи јас имам потреба моите зборови да имаат смисла, а ти немаш.
2. Фала што ми потврди.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
86
Поени од реакции
15
Па ти пиша дека биле ши***рчиња, што асоцира на деца, прво кажи колкави се па после збори, а не магариња од 17 до 18 години како што кажуваш ти, тие не се деца туку веќе повозрасни Албанци, и немој да тресеш глупости, јас наивен, кај виде дека сум наивен и ги бранам, иди наназад во постовите кај што коментирам и ќе видиш дали ги бранам или сум наивен, но тебе те мрзи да ги читаш наназад страниците тоа е друго, а јас немам намера да ти повторувам, така да слободно пишувај глупости.
--- надополнето: 23 март 2012 во 16:10 ---

Чекам јас Албанци без причина да нападнат некој мој роднина или некој поблизок, ќе ти пишам јас за мојата реакција врз вас Албанците. Само во тој момент се ислкучувам од контрола и нема да биде лесно за "вашите херои", кога ќе ги најдам.
Оффф мори мајкоо значи стварно не знам што имаш против мене и мојот пост , што толку ти смета и зашто е глуп.Само пишав што видов во автобус тој ден...имам право нели а ти на форумов као критичар нешто изиграваш и комплицираш и ме тераш и мене да ги замараме другиве со глупости...Се покајав што ти пишав воопшто..штета што меѓу себе се јадеме...не за друго од главата си патиме..толку од мене

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.997
Поени од реакции
83.374
А овој Харис Беќири што излезе денес на rampage меѓу каурите со калашников, тоа вероватно не е ништо за разлика од страшниот македонски национализам.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.253
Поени од реакции
18.201
Ко што разбрав типов харис пукал откако му дошле пред куќа да го тепаат.Немало везе со тоа дека било на национална основа,се дружел само со македонци..Фер е да се осудуваат планинариве,али не пишувајте глупости на нет без сигурно инфо,само ги испревртувате работите.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.997
Поени од реакции
83.374
Ко што разбрав типов харис пукал врз албанци првин,откако му дошле пред куќа да го тепаат.Фер е да се осудуваат планинариве,али не пишувајте глупости на нет без сигурно инфо,само ги испревртувате работите.
"Први на мета му биле момче и девојка од Скопје кои со автомобил голф случајно минувале по улицата. Од истреланиот куршум се искршиле стаклата на возилото кои им нанеле исекотини.
Освен по маалските улички Бекири излегол и на автопат и стрелал без контрола. Погодил уште едно возило и повредил уште еден возач.

По речиси едно часовно лудување алфите успеале да го запрат. Тројцата кои синоќа непланирано се појавиле пред него завршиле во болница, ама имале среќа.
Бекири во зградата број седум на улицата Пехчевска живеел со неговите баба и дедо. Тие денеска во шок откако ноќта ја минале во обид да го смират внукот.

Изненадени биле кога го виделе оружјето во неговите раце, не знаеле дека во нивниот дом се чува Калашников.

Полициското досие на Харис било долго велат од МВР. Досега бил пријавуван за тешки кражби, разбојништва и тепачки.

Дека бил немирно момче потврдуваат и неговите соседи. Другарите знаеле дека го украл оружјето од полицско возило, а минатата недела инспектори низ маалото прашувале дали виделе некого со пушка во рацете.

Минатата ноќ Бекири ја помина во полициска станица, а ноќва веројатно ќе ја мине во скопскиот кривичен суд, таму ќе треба да одговори зошто синоќа неконтролирано пукал."

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.323
Класика, на полуфиналево од кошаркарскиот куп фановите на Лирија уште еднаш покажаа колку ја почитуваат државава свирејќи ја химната...

Член од
17 август 2011
Мислења
10.253
Поени од реакции
18.201
искрено не верувам у ништо што го пишуваат новинари..Така ми кажа другар што живее на улица кај него :) Да проблематичен бил,апсен често ама се дружел со македонци ..

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Оффф мори мајкоо значи стварно не знам што имаш против мене и мојот пост , што толку ти смета и зашто е глуп.Само пишав што видов во автобус тој ден...имам право нели а ти на форумов као критичар нешто изиграваш и комплицираш и ме тераш и мене да ги замараме другиве со глупости...Се покајав што ти пишав воопшто..штета што меѓу себе се јадеме...не за друго од главата си патиме..толку од мене
Немам ништо против твојот пост и против тебе лично туку само ти сугерирам во иднина да пишуваш поразбирливо и точно и не сум никаков критичар, и ништо не ти комплицирам. Зашто да се каеш што си ми пишала, ти си кажуваш тоа што имаш јас реплицирам или ти одговарам, не се тепаме ние или нешто ти се заканувам туку обичен нормален разговор си водиме. И никој со никого не се јаде, единствено Дарданија што соли памет на сите и тресе глупости, друго се е во ред.
--- надополнето: 23 март 2012 во 21:31 ---
дека во нивниот дом се чува Калашников.
Другарите знаеле дека го украл оружјето од полицско возило, а минатата недела инспектори низ маалото прашувале дали виделе некого со пушка во рацете.
:pos::pos: :pos::pos::pos::pos: Не ми е јасно како може некој да украде Калашников од полициско возило, зар тие глупи џандари кога знаеле дека носат со нив оружје што не ја заклучиле колата или не го земале оружјето со нив. Па уште прашувале некој дали виделе човек со автомат во рацете.:pos::pos::pos::pos:

Член од
22 октомври 2011
Мислења
404
Поени од реакции
115
За љубов се потребни двајца ....но, и за кавга.;)

S

Sagan

Гостин
Божиновски од негови извори вели дека Харис немал автоматска пушка, туку им ја одзел на полицајци од полициско комбе на ул. Јајце / Гази Баба (на тв ги даваа неговите баба и дедо со кои живеел, и кои изјавија дека нервозен влегол дома, ја зел автоматската и излегол...) Ако пушката била негова, а полицајците постапиле по процедура, зошто на местото на настанот излегол Камчев, шефот на Внатрешна контрола, прашува тој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom