Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Добро бе пизда ли му,,, од 5 саат сум на фудбал во Чаир и треба пиштол со мене да си земам а? Да, има инциденти но 90% се од копиљандрана што се нус производ од турскиве серии и некој локален мангуп им кажал дека еден ден ке бидат шеф на улицата. Немој да ме јебеш бре,

Цел живот поминувам низ Чаир и секад имало тепачки мегу децата, само разликата е што овој пат не е толку ферски туку дека играат боксирачи, ножеви и што уште не.Овој пат се случија многу инциденти од еднаш ама дај не претерувајте со 2001. Ги осудувам овие КОПИЉСКИ бунтови од обете страни ... и албанска и македонска.И средете си ги приоритетите наместо да алудирате на војни или етнички тензии.. дефакто е дека од секад ке има тензии мегу овие два дивјачки народи и тука ке секад ке игра политичка палка.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
ја пратам на алсат они се најзаинтересирани за овој случај друго не постои за нив ова го пратат деноноќно. Таму пишува два од седум на 30 дена.
http://alsat-m.tv/index.php/lajme/vendi/120027.html
http://kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=88348

Двајца малолетници и еден полнолетен добија куќен притвор за инцидентот во „58“

Истражниот судија одредил мерка куќен притвор за едниот полнолетен и двајца малолетни момчиња осомничени дека учествувале во инцидентот во автобусот со број 58 во Кисела Вода.​

Едниот полнолетен е во куќен притвор, а другиот ќе се брани од слобода, но како превентивна мерка одземен му е пасошот и има обврска редовно да се јавува во суд. Од петтемина малолетни момчиња кои вчера беа приведени и изнесени пред истражен судија двајца добиле куќен притвор. /Е.И.​

M

Mario Gómez

Гостин
Добро бе пизда ли му,,, од 5 саат сум на фудбал во Чаир и треба пиштол со мене да си земам а? Да, има инциденти но 90% се од копиљандрана што се нус производ од турскиве серии и некој локален мангуп им кажал дека еден ден ке бидат шеф на улицата. Немој да ме јебеш бре,

Цел живот поминувам низ Чаир и секад имало тепачки мегу децата, само разликата е што овој пат не е толку ферски туку дека играат боксирачи, ножеви и што уште не.Овој пат се случија многу инциденти од еднаш ама дај не претерувајте со 2001. Ги осудувам овие КОПИЉСКИ бунтови од обете страни ... и албанска и македонска.И средете си ги приоритетите наместо да алудирате на војни или етнички тензии.. дефакто е дека од секад ке има тензии мегу овие два дивјачки народи и тука ке секад ке игра политичка палка.
Немаш гајле ти бе, билдериште си... Не те чепкаат...

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188

Друже не е работата да се осудат инцидентиве, ама ај кажи ми што ако те нападнат 20 души, што ќе кажеш, пак дека е детска игра.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.049
Поени од реакции
83.491
Тука не се согласувам.
Секој ден и јас, и колегите Македонци, пиеме кафе во албански кафич.
Ниту еден инцидент, засега.
Епа фино.
А за куршумите што си ги купувате, они ги гравираат вашите имиња на нив или и тоа им го плаќате вие?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Епа фино.
А за куршумите што си ги купувате, они ги гравираат вашите имиња на нив или и тоа им го плаќате вие?
Во нивен кафич никогаш не било проблем да пиеш кафе :).Дискотеките и кафаните се опасни,кафичите јужуал атмосфера ;)

Член од
23 декември 2007
Мислења
385
Поени од реакции
16
Ова со полицијава низ цело Скопје и овие инциденти ме навраќаат на многу лоши спомени.Дај боже некако да се смири ова,но тие шарпланинците не се опаметуваат.Требаше без прошка во 2001,али тоа е политиката.Секој ден се повеќе и повеќе инциденти.Кај нас во Свети Николе пред 1 недела дојдоа на првенствен натпревар во мал фудбал екипа на Албанци,па се осеќаше таа тензија,а можам да замислам во Скопје и Тетово како е.Толкава омраза не сум имал спрема никој како што имам спрема овие..ЧИСТА МАКЕДОНИЈА!

General Centar

Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Заклучоци
1.Одете во група (не помалку од 5)
2.Користете ЈСП ако е прашање за живот
3.На школо децата во група од најмалце 10
4.Иако не е добро да се носи..... оружје?! :cenzura:

B

Beck's

Гостин
pamtam 2003 nastana problem u Potok, nekoi decki taka maskirani pocna na golemo da tepat pred Isus kafanata, vklucuvajki me i mene. Pa istata nok im bese vozvrateno koa organizirano od Drenovec trgnavme natamu i gi sretnavme u lice mesto, i sledese toa sto sledese. Nego poentata mi e deka nemase ni na vesti niti pa nekoj se pozali u policija. Sea nesto se gotvi, a sto toa ke vidime u naredniot period, ama deka stanalo vojno pole ko sto mediumite i 90% od vas clenovite na forumot, pokazuvate ne e tocno. Sea edniot slucaj bese prijaven pa pocna i site po red, mediumite 24/7 se vrtat u teren, i ne mi e cudno kako ne pokazale kolku macinja bile pregazeni od vozacite. Smirete se, se ke bide vo red :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Заклучоци
Што ќе ти е нешто ако не го користиш? :) Палка,шипка,боксирач нешто со што ќе можеш да го искршиш ама не и убиеш..

B

Beck's

Гостин
Заклучоци
a ti gledam 24 casa online si na forumot. Ili nemas grupa za prosetka :cool:

General Centar

Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Што ќе ти е нешто ако не го користиш? :) Палка,шипка,боксирач нешто со што ќе можеш да го искршиш ама не и убиеш..
Знаеш, јас имам многу голема толеранција, и кај луѓе како мене во глобала тоа е позитивна особина, Е сега негативна особина е тоа што кога ќе се спојат жиците станува многу жестоко, агресивно и без размислување се прават неубави работи за кои подоцна не би се каел :)
--- надополнето: 11 март 2012 во 14:32 ---
a ti gledam 24 casa online si na forumot. Ili nemas grupa za prosetka :cool:
Немам група за прошетка и затоа си практикувам 4-ка ;) во последно време

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.049
Поени од реакции
83.491
Во нивен кафич никогаш не било проблем да пиеш кафе :).Дискотеките и кафаните се опасни,кафичите јужуал атмосфера ;)
Дете, не ми е поентата дека ќе ти прават проблем. Поентата ми е како може некој, при здрав разум, очи што гледаат и уши што слушаат, парите директно на нив да им ги дава.
Како може некој без трунка размислување сам да си го купува куршумот со своето име на него?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom