Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
За Македонците кривични така ?
Па нормално за Македонците.Мислеше ти за Албанците ќе има кривични??А и да има кривични за Албанци,заменик министерот за Внатрешни ќе ги ослободи пошто тој одговара пред Ахмети,а не пред оваа држава.

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Kaква војна бе другар какви бакрачи што збориш....ќе ги ишамараат и нашиве и нивните и крај. Прочитана е книгата..најлесно средство за дестабилизација на Македонија и меѓуетничкиот живот...изманипулирани се ова планинариве. Нека продолжат уште малце така и ни Бродец нема да ги собере ...
ОК ај објасни што значи кога два етникума меѓусебно се убиваат и тепаат, а истовремено не се почитуваат институциите на системот кој е немоќен да ги спречи?
Објасни разумно и логично ако можеш!

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Не сестра ти ќе ја пуштам.. ;)
Дечкото имаше добра намера. Општо прифатен факт е дека денешниве девојки само со хип хопери легаат. Јас џабе го фурам кожњакот и искинатите фармерки кога еве пример вчера една чанта ме запира и ми вика дечко џабе го фураш кожњакот и искинатите фармерки јас со тебе не легам.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Дечкото имаше добра намера. Општо прифатен факт е дека денешниве девојки само со хип хопери легаат. Јас џабе го фурам кожњакот и искинатите фармерки кога еве пример вчера една чанта ме запира и ми вика дечко џабе го фураш кожњакот и искинатите фармерки јас со тебе не легам.
забега од темата бе батка:tapp:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
ОК ај објасни што значи кога два етникума меѓусебно се убиваат и тепаат, а истовремено не се почитуваат институциите на системот кој е немоќен да ги спречи?
Објасни разумно и логично ако можеш!
Објасни ми ти 2001 имаше граѓанска војна ?? По кој основ сега да има, по основ што неписмена малоумна дечурлаана тепа кој ќе стигне ?! Ако е тоа основ за војна мислењево ти е катастрофа !!! Ова е работа да се прикаже Македонија како нестабилна земја за инвестирање и ред друго работи. Грците у Хаг ги тепавме 16:0 не очекувај да седат мирни после толку порази што им се случуваат во последно време на секој план. Јас кажав Теута Арифи е Тројанскиот Коњ во владата, во Атина добро ги нареди работите со грчката свиња дебела !!!

General Centar

Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Објасни ми ти 2001 имаше граѓанска војна ?? По кој основ сега да има, по основ што неписмена малоумна дечурлаана тепа кој ќе стигне ?! Ако е тоа основ за војна мислењево ти е катастрофа !!! Ова е работа да се прикаже Македонија како нестабилна земја за инвестирање и ред друго работи. Грците у Хаг ги тепавме 16:0 не очекувај да седат мирни после толку порази што им се случуваат во последно време на секој план. Јас кажав Теута Арифи е Тројанскиот Коњ во владата, во Атина добро ги нареди работите со грчката свиња дебела !!!
Не си добар друже :sick: има други ненасилни средства за тоа, ова е чист вовед во граѓанска војна. А ако сакаш да се правиш наудрен и да се тешиш дека не е тоа и дека се е во нашите глави тоа е твој проблем.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.290
Поени од реакции
26.169
По кој основ сега да има, по основ што неписмена малоумна дечурлаана тепа кој ќе стигне ?!
Доколку стигнеме до „граѓанска војна“ таа ќе биде најсмешната во историјата на човештвото. Ќе ја решат дедовците на децата и униформираната полиција со делење на шамари. :D

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Малолетно девојче нападнато во Тетово

| 9. март 2012 - 22:42
15 годишната Ѓургица вечерва била нападната на улица Коце Стојчевски додека се движела со својата другарка.

Двете девојчиња биле пресретнати од група од 5 непознати лица на возраст од околу 18 години од алабанска националност и без повод и причина биле нападнати, дознаваме од извори во полицијата.
Ѓургица била удирана во пределот на главата и со нога во пределот на задникот. Со висок тон напаѓачите и се обратиле на албански јазик.
СВР Тетово презема мерки за расчистување на случајот.
- Еве Како знаат шиптaрите да малтретираат. Пет шиптaри на две девојчиња. Се молам мене да ми влета некој да види како ке си помине. До тројца не им се давам. Живи ке ги јадам! Не дај боже да бидеме повеке, возејки се во некој автобус или било каде. :)

General Centar

Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Надвор од тема (никој не коментира на другите теми :icon_lol:)

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Доколку стигнеме до „граѓанска војна“ таа ќе биде најсмешната во историјата на човештвото. Ќе ја решат дедовците на децата и униформираната полиција со делење на шамари. :D
Ќе речат дека Вевчаници ја почнале со „навредливи“ маски. Замисли Аргентина да го нападне Бразил поради карневалот во Рио.:pos:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.290
Поени од реакции
26.169
Ќе речат дека Вевчаници ја почнале со „навредливи“ маски. Замисли Аргентина да го нападне Бразил поради карневалот во Рио.:pos:
Или Русите САД поради филмовите во кои на крај секогаш губат. :vozbud: Тоа би било војна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom