Македонија - Шведска (7.4.2012, 16:00 ч.),Скандинавиум арена-Гетеборг

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
ОДИМЕ НА ПОБЕДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M

Mario Gómez

Гостин
Не очекувам ништо, вчера очекував да победеме, ама денес одам ја гледам онака ладнокрвно, така треба и да изиграат и ракометарите. Денес и ќе биде многу потешко од вчера со оглед на тоа што играме против многу побрзи противници, но полесно ќе играат нашите пошто е втор натпревар, па ќе видиме.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не очекувам ништо, вчера очекував да победеме, ама денес одам ја гледам онака ладнокрвно, така треба и да изиграат и ракометарите. Денес и ќе биде многу потешко од вчера со оглед на тоа што играме против многу побрзи противници, но полесно ќе играат нашите пошто е втор натпревар, па ќе видиме.
све ми се чини, имам некое чуство, дека баш заради ова, ќе биде полесно. Знам апсурдно е, али такво чуство имам, ко вчера што чуствував страв, така сега ова... :гик:

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.362
Поени од реакции
5.443
Само да не се прават истите грешки од вчера...
Да примаме 6-7 гола со играч поќе кога ќе бидиме, а еднаш ни дадоја и со 2 играчи помалку ко беа.. :facepalm:

Играат без мозок !!! Имаме играч плус Лазаров на 3 пати одеше сам, одма брзаше. Па чекај бе човече имаме играч плус нека се стабилизира играта, се виде брзањето шо донесе !!! :tapp:
Лазаров со оние грешки наликуваше на Европското во Србија. Да не се повторат и денес истите грешки !!!

Уште не ми е јасно од старците Перез и Кривокапиќ изгубивме :eek:
Од пензионерите, па онај Кривокапиќ едвај се движи не отепа :mad: Да му се помочам во мустаќите !!!!

Шундовски па :facepalm:
Почна да ме нервира тој чоек, нема осет кога треба тајм аут да се викни :tapp:
Вика тајмаут на 59:40, на 20 секунди до крај вика тајм аут АБЕ КАДЕЕЕЕЕ ЗВОНЕЦУУУУ !!!! :mad:
Да не му кажа тактика за тројка да шутнат за да тепаме :D
ВРСКА НЕМА ТРЕНЕРОТ !!!!

Па гледаш и на Борко не му оди, клај го Дивиот, овај абер нема :facepalm:

Па оние навивачите, немаат ни Н од навивачи !!!
Ојдоја да се прошетат и да се сликат за на фејсбук, сега ако не ја видат Шведска кога ??? Бизнисмени, политичари, театарска атмосфера, една песна не се слушна цели 60мин !!!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Со одбрана како на ЕП и БЕЗ технички грешки ги добиваме Шведите.. се друго е коцка.. а играта од вчера НЕСМЕЕ да се повтори!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Бразил ја тепа Маџарска и готово на Олимпијада сме :icon_mrgr:

Ипак ќе ги отворат како конзерви :facepalm:

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Како заврши Бразил-Шведска?

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Бразил ја тепа Маџарска и готово на Олимпијада сме :icon_mrgr:

Ипак ќе ги отворат како конзерви :facepalm:
За нив е оваа да се биде или не ако им излезат ко на Шведите (а Шведите реално се побрзи од Унгарците а имаа големи проблеми вчера) ќе имаат проблеми Унгарциве. Заебан е Мочај, човекот знае што прави, тој ако најде противигра.
--- надополнето: 7 април 2012 во 13:56 ---
Кои им даде дозвола на овие Шпанциве да судат пичка им материна!

M

Mario Gómez

Гостин
Ја има ли на сител или да на стрим да гледам Бразил?

M

Mario Gómez

Гостин
Браво Бразил, симпатична и солидна репрезентација, не прават замена напад-одбрана.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ова швеѓаниве мора да ги јебнеме, не можам да го глеам тоа селекторот нивни шо би рекла Леандра, фаца мртваца у раздељак те љубим.
Да ти кажам право и мене на нерви ми одеше Иги вака на гледање, ама читајќи му ги изјавите посебно околу нас како репрезентација добив навистина позитивно мислење. Секогаш има пофални зборови за играчите и нашата публика, а останативе селектори секогаш наоѓаат начин да подметнат по некој потценувачки збор.

Јас денес ќе си гледам ептен мирно натпревар. Вчера ми отидоа и нервите и надежта. Што биде нека биде.

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Ако теепаат Бразил денес ке се екстра мотивирани и со нас незнам зошто прерано ги отпишувате од нив, моментално од тоа што го видов вчера и денес играат многу поорганизирано од нас па немојте да се изненадите ако ги изненадат Унгарците а подоцна и нас..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom