- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Не менуваме ништо во напад едно те исто се форсира
Dadovme tri gola so izmenite koi gi pravimeПримивме 4 гола од глупавите измени што ги правиме во одбрана, изигравме солидно во одбрана и Шведска има катастрофа полувреме денеска. Онолку технички грешки не верувам дека имаат направено Швеѓаните ниту на тренинг. Ако не се корегираат нашиве во напад и измените да ги прават кога ќе имаат можност, не по секоја цена лошо ни се пишува. Не верувам дека можат послабо да изиграат Шведите од ова полувреме.
Шундо е катастрофа по обичај, Наумче ропакот се расправа оти свикал тајм аут, наместо да трча и да слушне што има да каже.
A za sto ni place be, za tupenje u sredina, padjanje toplki od ruka i pravenje cekori?? Ebate toa selektorite..Да да дефинитивно ни плаче репрезентацијава за крила и игра од крила
Што ќе ти е дрес вие идете со дресови од Фени и транспаренти од Лозари...Ај малце оф-топик...колку пари се овие дресовите на репрезентацијата шо се продаваат у орка??
епа тоа е де, он глдда дека го чуваат, нека подаде, нека не ја гњави топката. Многу чудно ми е од него вака почетнички грешки да прави...Мојсовски направи таква фаца затоа што мислеше дека има услови за контра... ама погрешно мислеше, паметно направи Шундо, може требаше и некоја минута порано да побара тајм-аут. А Кире, па не може да мрдне човекот, многу добра одбрана му играат, знаат од кај сме најопасни, плус судиите им дозволуваат многу груба игра, а нас тоа не ни го дозволуваат. Борко брани солидно денес, ама може и тој подобро. Се надевам дека второво полувреме ќе го изиграме подобро, ама ќе биде многуууу тешко :S
Не ме разбра,зборот ми беше дека си во право ни фалат очајно крила и игра од крила.Буквално ни дремат крилата нема комбинирање со нив.A za sto ni place be, za tupenje u sredina, padjanje toplki od ruka i pravenje cekori?? Ebate toa selektorite..