Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.508
- Поени од реакции
- 59.047
СителНа која тв ќе има пренос ?
СителНа која тв ќе има пренос ?
Се надевам на победа секако, али ние сме посебен народ, знаеме да победиме секого и да изгубиме од секого... Не сакам да давам претпоставки, најбитен е фокусот и што би рекле Американците: eyes on the prize.
Еден пријател од екс-ју државите (не би рекла од каде е) пиша на ФБ дека ќе сме доживееле фијаско на првенството од кое нема да сме се опоравеле во наредни 100 години.
Јок.ЌЕ ГИ ТЕПАМЕ ЛИ?
Мене ак' ме прашвиш, не!Србин?
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
fixed.Мене ак' ме прашвиш, не!
Ние не сме Срби, Бугари нит Грциии, чееда сме на Алеександар, гордост Македоноидска (Стојаноски, Војодан)
Абе, си одговорив на питање, фер енд сквер
Sent from na rabota
Не е тешко да се погоди, глава на гилотина ставам дека е Србија
Кога ставиле таму нет беSent from na rabota
Ееее... башка што спуштам филмој со 6мб per sekundiКога ставиле таму нет бе
И јас сум песимист за утаикмицава и мислам дека ќе изгубиме. Нека биде како минатиот пат, нека изгубат на стартот со Црна Гора па после да дојдат до полуфинале. Немам ништо против
Увек ни требало повеќе време за да се вклопиме
In your face babyЕеее... башка што спуштам филмој со 6мб per sekundi
Абе, историјата форумска покажала дека треба да ме субвенционирате да пишувам дека ќе изгубиме. Еднаш пишав дека ќе тепаме - со Доминиканска
Тогаш е Црна Гора гарант... Која ќе биде поразена во среда.Не е.
Кога ставиле таму нет бе
И јас сум песимист за утаикмицава и мислам дека ќе изгубиме. Нека биде како минатиот пат, нека изгубат на стартот со Црна Гора па после да дојдат до полуфинале. Немам ништо против
Увек ни требало повеќе време за да се вклопиме
Во глобала и јас го делам истото мислење. Некако најсигурно ми е дека ќе ги тепаме Босна и Латвија, а мислам дека токму овој дуел со Црна Гора може да испадне решавачки...Јас па сосема обратно. Оптимист сум за дуелот со Црногорците (иако мислам дека Црногорците се многу потценети во Македонија), но песимист сум за првенството во целина. Некако ми се чини дека ќе имаме само победи со Црна Гора и Босна и дека ќе изгубиме од Литванија, Србија и Латвија.
Всушност, обратно е. На минатото немавме големи очекувања. Генерално зборувам. На минатото, наоптимистички беше проѓање на групите.Во глобала и јас го делам истото мислење. Некако најсигурно ми е дека ќе ги тепаме Босна и Латвија, а мислам дека токму овој дуел со Црна Гора може да испадне решавачки...
Немам толку големи очекувања како од претходното ЕП, а и самото неспортско однесување (пијанчење до рано сабајле) на дел од репрезентативците ми ги намалува очкувањата.