Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

P

PewDiePie

Гостин
она глупирање на Борко не можам да го разберам. Изгубив надеж дека ќе се опамети и нема да продава топки. Еден голман не видов на првенствово кој игра како него. Тој е во вечна потрага по тие контри и од пет фрлени топки во контра, четири им ги поклонува на противникот, една е гол. Па вреди ли ризикот мајку му, дури и Шундо се извади од патики.
Ау колку претера борко,вистина брани човекот и се ама дај нека престане да се глупира онака,голман е ебате,до пола терен трча плус,ако сакал да биде бек требал за друго да учи нека не претерува.

Плус штом му извади реакција на шундо значи стварно усра работа.
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 00:50 ---
Незнам зошто...ама тоа некако како мое убедување е...дека на ЛОИ медалот е многу побитен кај индивидуалните натпреварувања.....а додека кај овие колективни спортови,се на периферијата од збиднувањата на ЛОИ.
хаха неее бе нашиве ко што немаат видено олиппијада,и кошаркарите и ракометарите голи завиени во македонски знамиња ќе трчаат :pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Ау колку претера борко,вистина брани човекот и се ама дај нека престане да се глупира онака,голман е ебате,до пола терен трча плус,ако сакал да биде бек требал за друго да учи нека не претерува.

Плус штом му извади реакција на шундо значи стварно усра работа.
Шундо човече, цел турнир емоција не покажа, ко Чак Норис, и сега одеднаш прединфарктна состојба :)
Некој треба gif.фајл да направи од реакцијата. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Jas ke napravam denovive, samo kazete mi kaj ke mozam da ja spustam utakmicata :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Остајте Борко.... Златко Мојсовски....

:pos: :pos: :pos:

пак направи престап бе човече... нема играч на метро до него, овој прави ПРЕСТАП!!! :pos:

Легенда !!!

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ако ми веруваш, штом Борко фати топка раце ми се тресат, комплетно е непредвидлив. Брани за бранење, ама ко ќе видиш со тоа се вади за грешките. Како смее да си дозволи онакви испади, јас не знам. Полна трибина, момцине гинат, тој ги фрла топките како божем во маало игра. Искрено ни треба нов голман на местото на Диви, па штом се изглупира вака Борко седни го на клупа, да видиш дали друг пат ќе фрла топки.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Златко има слаб доскок и редовно прави такви престапи... И да го прашам Шундовски зошто денес не го стави Манасков во игра побрз е од Алушевски и одличен за одбрана...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740

пак направи престап бе човече... нема играч на метро до него, овој прави ПРЕСТАП!!! :pos:

Легенда !!!
Е овој дечко не знам што бара во репрезентација. Катастрофа невидена. Нема влезено без да направи некоја глупост. Или две минути прави или престап.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Ова мора да го прочитате.....вриштев од смеа....инаку ова се дел од коментарите на Србите,кои се расправаат меѓусебно,зошто имаат толку малку публика....и еве го врвот:

Moram reci da jeste sramota da gostujuca ekipa ima vise navijaca od domacina a kao razlog za tako nesto vidim po tome sto Beogradjani jesu pomalo razmazeni ali takodje razlog je u tome sto, po mom subjektivnom osecaju, rukomet je dosadan sport za gledanje.Ja, kao i drugi ljudi koje poznajem, ne volimo da gledamo rukomet.Ne znam zasto ali kad gledam rukomet uopste nemam onaj osecaj i napetost kao kad gledam vaterpolo,kosarku,odbojku,tenis...Sve mi je nekako isto i monotono, usporeno.
(Beogradjanin, 25. januar 2012 21:23)
Odbojka i vaterpolo jos i nekako,al' bitno da tenis nije dosadan,isti i monoton,tu bas ima raznoraznih akcija sve prsti od raznolikosti !!!Blago nama pa smo uvek bili teniska nacija,dedovi i pradedovi svi nam igrali tenis u opancima na belim dvorovima !
(Teniseri u opancima !,25. januar 2012 23:19)
:pos::pos::pos:

M

Mario Gómez

Гостин
Dobra atmosfera,nisam znao da u Skoplju imaju ovoliku arenu.
Stefan
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=577119
Dobra atmosfera,nisam znao da u Skoplju imaju ovoliku arenu
:pos:

и други епик коментари, србите и хрватите по форумите се многу смирени личности, реалноста е нивна јака страна. кајгана форумов... форумов да беше држава ќе беше Ирак и Северна Кореја.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556

Легенда !!!
Златко Мојсовски ни е најголем камен во репрезентација,и со Данска коа водевме во второ направи престап и сега пак! После него многу ме изнервира и Митков,глупи фаули прави и 2 мин добива кога не треба,за другите играчи немам никаква замерка!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Rakomet podosadno od tenis :pos: Znam sega ova deka e subjektivno ama 9 od 10 bi kazale rakomet deka e pointeresno :)

M

Mario Gómez

Гостин
Е овој дечко не знам што бара во репрезентација. Катастрофа невидена. Нема влезено без да направи некоја глупост. Или две минути прави или престап.
Ме потсети на легендата наша Дарко Соколов, со 20-тина минути во цело првенство, изеде десеттина банани...

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Мора една петиција да се потпише или да се истакне транспарент. Пуштете го Борко во напад !!!!
Не го разбирам тој лик жими се, мора ли да фрла топки у неповрат. Кога го гледам Борко како брани ме потсетува исто кога Пинто брани за Барса. И двајцата знаат глупост да направат а кога не очекуваш тогаш ќе одбранат. Секоја чест за Кире дечкото е змај и најдобар, добра тимска игра во обидот да постигне што повеќе голови:cuc: И покрај тоа што мојот неомилен лик Шутковски покажа емоција и направи фацка како очите да му испаѓаат сепак тој е најслабата алка на овој тим. Се надевам ќе се најде добар селектор кој ќе биде способен за тактика и анализа и верувам дека ќе успееме и поголем успех да обезбедиме. Во споредба со светското во Хрватска имаме добар напредок во рангрирање. Се појавија и нови дечки иднината на ракометот. Одиме на Словенија и на победа.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Rakomet podosadno od tenis :pos: Znam sega ova deka e subjektivno ama 9 od 10 bi kazale rakomet deka e pointeresno :)
Море остај се бламираат. Да не им е Новак првак во тенис, тек тогаш да видиш колку ќе беше интересен ракометов :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom