Македонија - Словенија [27.01.2012 - 15:15 ч.]

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Честито, свака част за мотивацијата и пожртвуваноста.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Добро бе данциве до кога ке имаат толку срека и ке им се поклопуваат коцките,повторно у последни секудни тепаа :mad::mad:комплекси ми набија ако видам данец у скопје мамата ке му ја расплачам да жали што се родил :mad::mad:
--- надополнето: 27 јануари 2012 во 19:14 ---
Добро бе данциве до кога ке имаат толку срека и ке им се поклопуваат коцките,повторно у последни секудни тепаа :mad::mad:комплекси ми набија ако видам данец у скопје мамата ке му ја расплачам да жали што се родил :mad::mad:

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Хахаха Џену, стварно.

Ма да, треба и:
It's my life - Bon Jovi
Love the way you lie - Eminem
Месечина - Горан Бреговиќ:D:D:D:D:нинџ:
и официјалната химна за првенството - Не заборави. Оваа последнава два дена ја мумљам, ми се стави во глава, не излага. :D
И Данза Кудуро. :D

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Во Нови Сад беше хит таа, за тоа не си ја заприметила.. можда и во Белград ја имаат пуштено, ама не приметив јас.
Иначе химната на Еурото Никад не заборави, ја пее Оги :D
И во Ниш неколку пати ја пуштија.

Ово че бити добра ноч предосечам.....\o/

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Чим добија шанса за полуфинале јас знаев дека ќе дојде работата до освојвање... незнам ни Хрватска дали ќе може да им парира а Србите се далеку иако ги тепаа во првата група...

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Можно е Кире да направи трипл дабл со н агради од ова еп ама не верувам дека ќе се деси тоа иако се ехф ништо не се знае најдобар стерелц на еп ,најдобар десен бек и мвп ама ова последново не е сигурно

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
кога веќе почнавте со песни ова е официјалната химна на нашата репрезентација!:D
ова е на србите после првенството:pos:

С

сашенко

Гостин
Честитки за момците, заслужуваат многу повеќе но се надевам дека и со ова се среќни.Ние сме задоволни со се што ќе донесат дома.Некој повеќе, некој помалку но ете за следниот пат со научена лекција одиме и сигурно носиме медаља :)

В

Вори

Гостин
Кире Лазаров,крал.Тоа е точно.Ама да не издвојуваме сега.Сите се шамоиони,ѕверови и тако даље.Од прв до последен.Па и Шундо.

Сакам слика од сите,да си ја извадам и да ја закачам на ѕид.

М

Мартин`

Гостин
Секоја чест до целиот тим, 5 место во Европа е огромен успех браво :D

Посебно едно големо браво до најкорисните играчи во нашиот тим Лазаров, Стоилов и Борко Ристовски, Кире потфрли на првите утакмици и играше лошо но затоа се распука и разигра во останатите утакмици притоа е веќе рекордер во постигнати највеќе голови на било кое Европско првенство. Исто така мерак ми е да ги гледам како се разиграа на првенствово и играчите како Темелков, Алушевски а посебно Миркуловски.. дечкото со срце играше се гледа дека од целиот тим највеќе се жртвуваше и највеќе му годеше присуството на публиката. Едно големо браво за целиот тим само нека се множат успесите :cuc:

Судиите правеа глупости со Данска, Германија па и сега ама кога сака нешто сака! нека пукнат судиите ..

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

Шундо ѕверу! Требаше порано да го ставам на аватар.

Kajgana Shop

На врв Bottom