Македонија-Норвешка 0:0

Статус
Затворена за нови мислења.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Точно така! Сите реагираа кон Јонуз, а Шуми не излезе нервозен затоа што му свиреа туку исто поради тоа што беше лут на Јонуз! Копиљ глуп, таман денеска Шуми изигра супер и го ваѓа кога најмногу требаше! Шупак!
Ииии... знаете ли зошто беш заменет токму Шуми... па човекот е повреден, беше неизвесен до пред почетокот на мечот дали ќе игра... а сега ќе исправаме криви дрини ние на форум. Штом го замени сигурно не можеше да го изигра цел меч. Инаку секоја чест, долго време не играл вака. :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па зошто Шуми реагираше така ако не?! Да неможеше ќе си излезеше нормално, ама се гледаше дека беше лут на Јонуз, го гледаше како мајка да му убил :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Гледам пак го браните Пандев...свака част!!!! Нека игра курот со нас! Ама ние сме најкриви! Зошто бе Шуми, Деспотовски и Георгиевски кои имаа одличен натпревар, зошто нивното име не беше скандирано од трибина?! Ама не, тие помалку вредат! Пандев извлече корна, и сите...ГОООРАН ПАНДЕВ! БРАВО! На никој не му текнува да скандира за некој друг играч, само Пандев игра! Што е до мене нека се носи у три лепе пичке материне (да ми простат сите)! И после некој друг ни е крив, сами сме криви. Ќе издрибла некого и одма од трибина Горан Пандев, и нормално батето мисли дека така треба да продолжи и сам да игра. Ако ако, само да ви кажем дека никој не ни е крив, сами сме криви! И зошто некој да се труди кога после сите плукаат по него? Еве гледам некој поназад пишал “тој 6-та врска немаше“! Георгиевски ако не изигра добро, незнам кој изигра, може Мазнов?!
Se so glsuam so tebe ovj pandev nema veze samo dribla i ne mu teknue da dodade nekoja topka a i toj maznov aman katstrofa e

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Едно 90% од коментарите воопшто не ви држат вода. Или фудбал гледате од пред два дена, или многу семки сте јаделе за време на утакмицата.
Николовски бранел добро,мој .....- пливаше у базен(сем шутот на Кару)
Тактичка грешка со Седлоски на десен бек.
Попов-коњ
Величе добар у дефанзива,Деспотовски и Георгиевски солидни, браво.
Грнчаров и Митрески се изнамачија со Кару,на кој не му се играше многу денес исто како цела Норвешка.Не дека е квалитет репрезентација ама 5 пати мина 30те метра 5 шута.
Наумоски мора да игра у средина на нападот,а крилно Пандев и Стојков.
Мазнов го изнапцуевте од преги,а човекот не ни играше на неговата позиција, иначе тежок коњ е.Ристич за пеза. Илчо знае само да се буни.Стојков има еден дриблинг само.
И шо повеќе сакате од Пандев???? И јас пцуев за време на утакмицата ама не може сам бе.И топки да прима,и да асистира и голови да дава.Има ситуации каде греши ама ништо не е намерно.
Вреди да се проба Ивановски на место на Мазнов и Ристич.
Браво за Јонуз за офанзивата.
И за крај, помирете се малку,СЛАБИ сме.Уште не знаат како се трча правилно, а камоли голови да дадат.
поздрав4е сега

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Едно 90% од коментарите воопшто не ви држат вода. Или фудбал гледате од пред два дена, или многу семки сте јаделе за време на утакмицата.
Николовски бранел добро,мој .....- пливаше у базен(сем шутот на Кару)
Тактичка грешка со Седлоски на десен бек.
Попов-коњ
Величе добар у дефанзива,Деспотовски и Георгиевски солидни, браво.
Грнчаров и Митрески се изнамачија со Кару,на кој не му се играше многу денес исто како цела Норвешка.Не дека е квалитет репрезентација ама 5 пати мина 30те метра 5 шута.
Наумоски мора да игра у средина на нападот,а крилно Пандев и Стојков.
Мазнов го изнапцуевте од преги,а човекот не ни играше на неговата позиција, иначе тежок коњ е.Ристич за пеза. Илчо знае само да се буни.Стојков има еден дриблинг само.
И шо повеќе сакате од Пандев???? И јас пцуев за време на утакмицата ама не може сам бе.И топки да прима,и да асистира и голови да дава.Има ситуации каде греши ама ништо не е намерно.
Вреди да се проба Ивановски на место на Мазнов и Ристич.
Браво за Јонуз за офанзивата.
И за крај, помирете се малку,СЛАБИ сме.Уште не знаат како се трча правилно, а камоли голови да дадат.
поздрав4е сега
Slusaj decko maznov nikad ne igral ko so treba a ni pandev zatoa nemoj da gi branis a aj kazi namesto jane nikolovski koj da brani pacovski a:helou:

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Slusaj decko maznov nikad ne igral ko so treba a ni pandev zatoa nemoj da gi branis a aj kazi namesto jane nikolovski koj da brani pacovski a:helou:
Епа дечко,реков ли дека играа како што треба.Чити се. Абе јане ти е добар, ама ти викам слаб беше денеска, што и е толку нејасно.:helou:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Епа дечко,реков ли дека играа како што треба.Чити се. Абе јане ти е добар, ама ти викам слаб беше денеска, што и е толку нејасно.:helou:Kazi mi dali pandev zasluza da ifra u makedonskata selekcija ne znam so se zamislua deka e ama ne igra so srce

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Епа дечко,реков ли дека играа како што треба.Чити се. Абе јане ти е добар, ама ти викам слаб беше денеска, што и е толку нејасно.:helou:Kazi mi dali pandev zasluza da ifra u makedonskata selekcija ne znam so se zamislua deka e ama ne igra so srce
Дали заслужува???? ЦЦЦЦЦЦЦ, е ај да ги видам кога нема да игра.Само да не биде на свински терен како со Хрватска, оти знам дека за тоа ќе кажаш нешто...Нема голманот да го видиме,а не гол да дадеме.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Епа дечко,реков ли дека играа како што треба.Чити се. Абе јане ти е добар, ама ти викам слаб беше денеска, што и е толку нејасно.:helou:
Јане да не беше, резултатот ќе беше со сигурност 0:1. :helou:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.874
Поени од реакции
11.566
Требаше 3 да им дадеме...ама тапа сме во напад како и да е...битно поофанзивно играме, што многу ми се свиѓа и се надевам на просперитет...дај боже да доживеам на светско или на европско да отидеме, има да урлам...следеќа очекувам победа!
Напред Наши!!!

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Требаше 3 да им дадеме...ама тапа сме во напад како и да е...битно поофанзивно играме, што многу ми се свиѓа и се надевам на просперитет...дај боже да доживеам на светско или на европско да отидеме, има да урлам...следеќа очекувам победа!
Напред Наши!!!
Големо првенство не сметај некаде пред 2039 год. Освен ако не сменат системо, па сите репрезентации да учествуват Ч))

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Напред Наши!!!

Ќе доживееш кога господ бог ќе дојде на земјата па античките македонци ќе ги собере од четирите страни на светот и ќе ги сместри у македонија да живеат па така бидејќи они имаат квалитет ќе ни го донесат тоа задоволство. А се додека овде живее овој неталентиран народ за спорт ќе бидеме просечна репрезентација.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
според мене едноставно слаби сме и тоа е, па они уствари не знаат да трчат со топка, посебно тиа средњаците везе немат највеќе зборам за у офанзива, додека Пандев мислам дека не игра лошо како некои што викаат едноставно нема со кој да игра, другите се копуци невидени(толку са ме разочарале) уште 50години да минат со вакви фудбалери Светско или Европско првенство нема братче, ќе заборавев да кажам дека моментално го имаме најглупиот селектор

Член од
12 јануари 2009
Мислења
77
Поени од реакции
9
Напред Наши!!!
Абе друже немој да гаиш илузии уште 2 живота да ги живееш нема да дочекаш овие наши шупаци да се пласираат на ЕП или СП:tapp:
јеби га тоа е наша реалност:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom