Македонија-Норвешка 0:0

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Добро изигравме првото полувреме ако не ги рачунаме оние 1-2 грешки кои можеше скапо да ги платиме. Се надевам на победа, гол на Величе:)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Можда стварно норвежаните да си го викаат Карев, шо има чудно :)

N

navivacka

Гостин
Се покажа денеска коментаторот:tapp:

Инаку не ми се верува какви шанси испуштивме:nesum:Јонуз мора да му каже убаво на Пандев инаку вака не ја бива,само тој мисли дека игра,што пропушти:kesa:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Едвај чекам :nesvest:
Да не е малку обратно?
ја несакам да дојде тој кобен момент :nenene::pos2:
Иначе сегаа е Македонија на ред.... до сега се вадеа некако... Пандев сам си ја дрвеше и ако не се лажам Наумоски шо фати у шеснаесетник се губи...ама браво...супер притискаме и сега ќе дадеме гол ... мораме и можеме :zlo:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ќе тепаме бе,добра игра само завршниот дел некако послабо,ама ќе им шибнеме еден како така,после ќе мора они да нападнат ќе бидат после тоа како муви без глави.
СРЕЌНО

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Секоја чест за играта на Пандев, ама јас лично ќе го сметам за голем играч кога ќе даде 2 гола и ќе напрае 2 асистенции за репрезентација денеска.
За играта океј е се ја контролираме играта ама се ни фали едно голче само, после се ќе биде полесно.
Имавме одлични шанси за гол кои за жал не влегоа, второво полувреме ќе биде далеку потешко да се даде гол, но како и да е јас сеуште искрено се надевам на победа.
Напред Наши :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

M

Mario Gómez

Гостин
Давај те линкови...Освен на зулу со тој смотаниот коментатор...:nesvest:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Слабо исполнет стадионот нешто.Но сепак има навивање колку толку.
Се каам што не отидов,сеа дома само рипам од столот на секоја шанса,ако тепаме се фрлам од втори спрат:pos2:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Да се надеваме на подобро второ полувреме и молете се да не паднат со кондиција после 70та минута ! :salut:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ама ја одбрани добро Јане таа на Кару браво ама сега за сега најдобро ми игра Величе добар во дефанзива и во офанзива се надевам дека ќе пукне еден гол.

В

Вори

Гостин
Оф бе...врска си немаме.Ја све мислам дека оваа е наместена.Норвежаниве не сакаат гол да ни дадат,ваѓаат јаки играчи ставаат некој анонимуси,ама пак ние не можеме гол да дадеме.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Нешто не ми мириса добро.... сакам да го видам Ристич на место на Илчо.... па неможе нападот од него посебно ... да функционира :toe:

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Aaaaaaaaaaaa
Карате мен Ристич
значи стварно немаме завршница никаква

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Ц ц ц гол неможеме да дајме УПМ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom