Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Член од
17 август 2011
Мислења
9.767
Поени од реакции
17.482
Епа не се само CPB во земјава, има 100 други кои такоџе заслужуваат присуство таму, не е само Скопје во прашање у Македонија, од 150 луѓе колку може реално да вметнеш од една навивачка група во случај интересот да е преголем ?!
Ти еве, хипотетички, сега сакаш да одиш, финансиски можеш тоа да го покриеш, нема да можеш зашто други ги диригираат работите, затоа реков, прво треба да се видат таквите, способни да одат таму за да го бодрат овој тим ко оние што веќе се дел од Европското а не сега гагаџии ради мама и тато да одат таму ко туристи, така иде зборот, ќе оставаат и они глас на трибини ама вака нештата не треба да функционираат, босанците сигурно од влада не ги организираа, единствени сме што на ваков начин ги решаваме работите.

Инаку, пак ќе кажам, сум за одење на навивачи во Литванија ама не истите да се организираат на ваков начин, треба тие работи да се средат и да се функционира нормално а не да испадне дека муабетот на грците стварно ќе испадне точен, владата бутка навивачи на ЕП, тоа е недозволиво, спорт е во прашање, не смее на ваков начин политиката да се инфилтрира во истиот.

Како беше она, utras, no politica, нели ?! ;)
Е ако де коа више има желба за организирано носење од владата,не е некоја филозофија како да се распределат.15 карти на секоја навивачка група и нека иде прва екипа..Или можеби цпб не ни знаат кој им е прва екипа/: Сеа демек нејкат да се делат,а тогаш коа смееа да идат само 300 луѓе на гостување во Аеродром па се правеа списоци,не беше делење тоа?Се знае истакнати членови имаат привилегии во групата,нема на семкари да им се даде да идат.Сепак доколку картите не се дадат на навивачи,муабетов паѓа у вода:pos:
 

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Тошка ќе игра ли?
Можеби. Некој викат да - други не.... останува да видиме утре

Тешки јајца сте..... до вчера се збореше дека нема да имаме човек од 20000те илјади во салата да навива за нас и сеа коа се истрчка работа да одат барем 200 души пак не ви чини...... какви и да се, кои и да се НАШИ СЕ !!!
Сигурно нема да седат здрвени цел натпревар и без никаква емоција да претставуваат како НАВИВАЧИ нација од еден грст луѓе - А СО УСПЕХ ОД ОГРОМНИ РАЗМЕРИ !!!
На крај краева ете и 20тина Комити тргнале натаму - имаме ДИРИГЕНТИ за навивање, шо се потресувате толку
 

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Od Darko Sokolov ke igra i ne prasujte veke citajte ubavo a ne sekoj vtor da pasuva Gecevski ke igra so Litvanija moze ne prva petorka ama ako zagusti i bide tesno ke vleze inaku na desnata raka ne i e nisto nekoj rece bila puknata nema vrska
А зашто не играше тогаш спрема Русија? Тее ама си, неможе чоек да праша па и ти.
 

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
А зашто не играше тогаш спрема Русија? Тее ама си, неможе чоек да праша па и ти.
Nemase potreba protiv Rusija da se rizikuva i sega ako napravime razlika nema da vleze ama tesko deka ke se sluci toa i ke mora da igra, levata ne e skrsena nego puknata samo i me nervira koga citam ovie novinarite samo da dobijat na popularnost po site nasi sajtovi pisat gluposti,deka ednata raka e skrsena drugata puknata makedonska rabota
 
Член од
10 март 2011
Мислења
23
Поени од реакции
1
Единствен проблем е тоа што се домаќини :unsure: Ама е те одма Грујо се јави за помош :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom