Мака ми е!

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Мака ми е зашто ми е мака.Најмногу од се сега посакувам да немам чувства...знам дека би ми било многу полесно.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ќе нагласам во темава за да нема поплаки кога ќе фалат мислења. Не е ова тема во која треба да си напишеме дека ни е мака затоа што ни претекло кафето, сме се успале, нè мрзи да направиме нешто и тн.
Темава е за кога на некој од нас навистина ќе му биде мака за нешто кое тежи како камен на душа, да имаме каде да си напишеме.

Онтопик:
Мака ми е затоа што знам дека губам а сепак се обидувам.
Мака ми е затоа што гледам дека некој околу мене полека тоне, затоа што ја одбил мојата помош.
Мака ми е што воопшто се обидувам да сменам многу работи, иако знам дека секогаш сè се враќа на она што било.
Мака ми е што не знам да кажам не, кога навистина треба да го направам тоа.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
мака ми е што две недели станував од 6.15 :tapp: хелоооу :nesum:

Член од
25 септември 2007
Мислења
83
Поени од реакции
2
Мака ми е шо се скарав со на другарка ми симп. и сеа он не и вика здраво и на неа... мака ми е шо секогаш јас немам време за да бидам со моите, а не дека не можам туку требало да се шета, мака ми е што се ми овозмозуваат а јас за возврат се чувстувам неискористена.... Мака ми е шо еден викенд ке сум во мојот град и не ми е интересно.. Мака ми е со него го нема...ама никаде..Мака ми е шо запалувам, мака ми е шо ке почнам пак со фахо... У пм ...за ногу раб ми било мака :toe:

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Мака ми е што се исцрпувам посветувајќи го своето време на сосема погрешна личност ко по навика, додека трет тропа на врата(get it? Cuz I can't)...

Член од
9 декември 2008
Мислења
24
Поени од реакции
0
Секој ден се повеќе ми е мака од се. Пред се мака ми е да глумам хепи прсон а уствари плачам одвнатре. Мака ми е да ги поднасам сите преоптеретени со својот изглед и цело време да слушам као се жалат дека се предебели. Мака ми е шо има толку прост народ шо не се разбира од збор. Мака ми е шо кога ја видов проклетата слика од него и другарка му ќе се расплачев. Мака ми е што не сме заедно, а уше поише ми е мака шо ја сум крива за тоа. Се на се мака ми е од се и од сите!!!!!!

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Макаааа.....не мака него ЛОШО ми е од ситуацијава во која се наоѓам!Ми се ЛОШИ од времево во кое се наоѓам и ми се ЛОШИ што мора се мене да ми се дешава бе лелееее бееее ....ми се поклопија периоди некој у животов што треба да ги разделам ко хармоника кога се растегнува ама некако се повеќе и повеќе ми се приближуваат еден до друг и одеднаш се ќе се срамни со земја,и веруј ми на крај ќе гледам у зид само или у патиките додека си одам од школо накај дома!!!Не знаеш,онака тешко ми е ,како да ти објаснам не знам со поизразити зборови....

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Мака ми е што мора да го читам Гогољ и неговите "Мртви Души"! Мака ми е кога го читам неговото куродрвење и тупење у книгата околу тоа како изгледало дрвото и куќата и сето тоа напишано у три страници!...Душава ми умре читајќи му ја книгата! Анти -Шмек книга!

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Мака ми е од школово.
Мака ми е од возењето со автобуси и од мирисањето секој ден на усмрдени мишки и компир манџи.:jaj:
Мака ми е од времево,ни само незнае какво треба да биде.
Мака ми е од одредени личности кои што незнаат да ценат,почитуваат и сакаат.
Мака ми е од папучарите што постојат.
Мака ми е затоа што ми е отворена вратата од балкон и ми дува ладно на нозе,а ме мрзи да одам да земам чорапи.
И тоа ќе да е..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.243
Maka mi e poso od utre treba d idam na faks:tapp::tapp:
Maka mi e koga ke se oddalecam ili koga ke izgubam nekoja licnost koja mi bila mn draga:( (tuka spagaat i raskinuvanjata:))
Maka mi e koga gubi Vardar
Maka mi e koga gledam nepravdi okolu mene........

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
Maka ми е од прости и неписмени луѓе околу мене кои се прават дека се најпаметни
Мака ми е од лицемерие
Мака ми е од овој идиотски град
Мака ми е од бабите на улица што застанале и само го озборуваат секој што ке помине и повеќе се замараат со туѓите животи отколку со своите
Мака ми е...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Мака ми е од оваа гадна ситуација во која се наоѓам во последнава недела:tapp:Незнам како можеше тоа да се случи и сега стварно немам ниедна идеја како можам да го поправам тоа.

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Пред малку ми стана мака од искреност. Дај дипломатија брате, смувај концепција лажи, ова искреност едноставно не може да се инсталира во време кое одамна е лажно и тоа нема да се измени ни без ни со стапување во билокаква европска заедница или воен сојуз.

Kajgana Shop

На врв Bottom