Мака ми е од моите родители, разбирам дека сакаат само најдобро за мене, ама не е секогаш нивното мислење најдобро. Мака ми е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мака ми е кога не си ги исполнувам ветувањата спрема себе.
Мака ми е што знам дека имам еден куп вредни работи во животот,што многу други ги немаат,и пак заради една глупа причина не можам да уживам
мака ми е шо живеам тука.
мака ми е шо се родив во овај посран град.
мака ми е шо животот ми е попосран одколку шо замислував дека ке ми биди во овај период од животот. :kesa:
Мака ми е...мака ми е што ми е мака од се! Мака ми е што и нему му е мака.Мака ми е што се мачиме...Мака ми е од што го мачам...Мака ми е од што излегов кретен...
Мака ми е што сето тоа се одрази на него...
И сеуште ми е мака...
Игледа на сите повеќе ни е мака од шо ни е мило ?/.!? ...Мене ми е мака шо чекам да се стопле сокот шо си го ставив од фрижидер за да го пијам поради крајнициве и шо не можам да си јадам сладолед како нормален човек и него го чекам да се стопе @_@ ...Мака ми е шо животов ми е досаден околу мене само утепани фаци шо чекат на викенд да се избутат за да заживејат (патетично) ...МАка ми е шо родителите ми се Фрикс доживотно и не ме разбират ама них одмана ги преболех ...Мака ми е за личностите за кој шо веруваах дека ми се другарки испаднаа само самобендисани и егости (значи јас можам да преминам преку некој работи јбг секој греше ама не дај боже јас да згрешам со ништо не можам да се искупам за тоа (е за них имам само едно големо L )) ...Мака ми е за тоа шо се чекам да подобри денови а никако да си ги направам такви лол иииии мака ми е за уште еден куп работи а најмн оти седам и го пишам воа од шо сиг имам попаметна работа ...ае соко се е стоплил :party2:
мака ми е од дебилите што никако да научат дека СТАЗАТА покрај КЕЈОТ на Вардар е за ТОЧАЦИ и РОЛЕРИ. А Не е за ПЕШАЧЕЊЕ и особено не е за ГРУПНИ собиранки на сред пат. ух кожа ми се ежи од такви КРЕТЕНИЗМИ!!!!!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.