Мака ми е!

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
мака ми е од мајка ми...ја користи секоја шанса да се искара со мене

reemteY

Ако...
Член од
27 март 2009
Мислења
426
Поени од реакции
36
Мака ми е да одам во продавница!
Мака ми е да мислам за утре! : )

S

stefi

Гостин
Мака ми е да идам да јадам нешо
Мака ми е секој ден да го молам татко ми да ми ги даде документите
Мака ми е да мислам на среда

Член од
9 декември 2008
Мислења
24
Поени од реакции
0
Мака ми е од моите родители, разбирам дека сакаат само најдобро за мене, ама не е секогаш нивното мислење најдобро. Мака ми е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Мака ми е кога не си ги исполнувам ветувањата спрема себе.
Мака ми е што знам дека имам еден куп вредни работи во животот,што многу други ги немаат,и пак заради една глупа причина не можам да уживам:(:(:(

M

Mr.InF3ction

Гостин
мака ми е што немам пари колку што сакам...
мака ми е тоа што летото е тапа..
мака ми е од многу работи...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
мака ми е шо живеам тука.
мака ми е шо се родив во овај посран град.
мака ми е шо животот ми е попосран одколку шо замислував дека ке ми биди во овај период од животот. :toe: :kesa:

Самара Морган

НЕ Е ВЕЌЕ ЧЛЕН НА КАЈГАНА
Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
Мака ми е...мака ми е што ми е мака од се! Мака ми е што и нему му е мака.Мака ми е што се мачиме...Мака ми е од што го мачам...Мака ми е од што излегов кретен...
Мака ми е што сето тоа се одрази на него...
И сеуште ми е мака...

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Мака ми е од:
Лицемери
Лицемери
Лицемери

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Мака ми е што си потрошив три години од животот во дружба со ЛУЗЕРИ:nerv:

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Игледа на сите повеќе ни е мака од шо ни е мило ?/.!? ...Мене ми е мака шо чекам да се стопле сокот шо си го ставив од фрижидер за да го пијам поради крајнициве и шо не можам да си јадам сладолед како нормален човек и него го чекам да се стопе @_@ ...Мака ми е шо животов ми е досаден околу мене само утепани фаци шо чекат на викенд да се избутат за да заживејат (патетично) ...МАка ми е шо родителите ми се Фрикс доживотно и не ме разбират ама них одмана ги преболех ...Мака ми е за личностите за кој шо веруваах дека ми се другарки испаднаа само самобендисани и егости (значи јас можам да преминам преку некој работи јбг секој греше ама не дај боже јас да згрешам со ништо не можам да се искупам за тоа (е за них имам само едно големо L )) ...Мака ми е за тоа шо се чекам да подобри денови а никако да си ги направам такви лол иииии мака ми е за уште еден куп работи а најмн оти седам и го пишам воа од шо сиг имам попаметна работа ...ае соко се е стоплил :party2:

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
мака ми е од дебилите што никако да научат дека СТАЗАТА покрај КЕЈОТ на Вардар е за ТОЧАЦИ и РОЛЕРИ. А Не е за ПЕШАЧЕЊЕ и особено не е за ГРУПНИ собиранки на сред пат. ух кожа ми се ежи од такви КРЕТЕНИЗМИ!!!!!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.009
Поени од реакции
18.815
Мака ми е што на жештинава се потам над книга :nerv:

Kajgana Shop

На врв Bottom