Мака ми е!

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
Мака ми е што цело време се трудиш да помогнеш некому, никогаш ништо лошо му немаш кажано, гледаш само да му е убаво и да има сè што ќе посака и на крајот ќе ти се посере на цел труд.
Да ви се плукнам на неблагодарноста гомна едни.

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.383
Поени од реакции
3.393
Ко што гледам по постовиве само мене ми е мака за нешто...

Мака ми е бе неможам да сфатам колку треба да си злобен за да се смееш на сопствената сестра што и умрел син абее алоо не знам казна од Господ ли е судбини ли се не знам веќе во што да верувам и што да мислам

Мака ми беше шо не и се вратив на таа жена полна со злоба и клетви да ја треснам со нешо на место да ја оставам ќе идам да ја лежам во затвор ми прекурчи

Мака ми е бе си го видов другаров со крокодилски очи полни со солзи шо и да му кажам е за џабе едино нешто што му требаше е некој да го гушне.Тоа и го напраив

Мака ми е што гледам како луѓе умираат на секој чекор и сфаќаш дека нема враќање назад

Ете мака ми е шо глеам ваков свет...сакам нов подобар!

и уште ми е мака.... ама ќе плачам :place:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.356
Поени од реакции
38.615
На мене ми е мака шо не бев полош.

If I could take it all back now, I wouldn't. I would have did more shit that people said that I shouldn't.

panta1

Πάντα ῥεῖ
Член од
1 септември 2016
Мислења
7
Поени од реакции
5
Секоој човек има своја мака во својата душа, секое задолство испробано не задоволува, се е крткотрајно, иам некоја духовна празнина која на духовен начин треба да се исплни во душата на секој човек, тое е нешто што ѓе таре вечно или засекогаш.

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.383
Поени од реакции
3.393
Мака ми е за луѓено од кои сељачкото понашање никогаш нема да излезе..стварно сте гревови не заслужувате човек ни здраво да ви врати пошо у живо сте на три ипол ма гонете се

Sent from my SM-J200H using Tapatalk

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Мака ми е за луѓено од кои сељачкото понашање никогаш нема да излезе..стварно сте гревови не заслужувате човек ни здраво да ви врати пошо у живо сте на три ипол ма гонете се

Sent from my SM-J200H using Tapatalk
Сељакот излага од село,ама сељачкото не излага од него:(

Член од
5 јуни 2015
Мислења
696
Поени од реакции
445
Maka mi e od ispiti I polganja:(

Така и јас понекогаш си велев додека студирав.
Но, сега ми е мака што немам работа. И што е уште пострашно, мали се шансите да имам пристојна работа и заработувачка во државава.
Освен доколку најдам опција за привремена сезонска работа низ светот, било да е на брод, или берење овошје, или Авганистан, Ирак.........

Член од
7 април 2013
Мислења
183
Поени од реакции
325
Мака ми е од сопствените прејадувања. Свињо дебела, само се крмиШ. :(

S

silmarillion

Гостин
Мака ми е од Жешка Кујна на Алфа. Можеш да се трудиш да направиш нешто полошо ама нема да успееш!

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.944
Поени од реакции
23.370
Мака ми е, ама стварно ми е мака. Уморен сум нешто од кревет не ми се станва у пм.

Член од
9 септември 2016
Мислења
560
Поени од реакции
398
Мака ми е од ВМРО,ГРУЕВСКИ и од сите македонски факинг програми што :drk: на нив...

Kajgana Shop

На врв Bottom