Маички со натписи

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
обично поспортските типови ги носат,, имам и јас неколку нормално.......во моментов ми текнува само на еден натпис :
queen of the party - и мн си ја сакам таа маичка =)
инаку обично купувам маички без натписи зашто ми се поелегантни и деф. мој стил:pipi:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Знаеш усвари каде е...
Има една зграда со графити на неа ( чудни фацки, налик на вонземјани ) и доле во подрум печатат.
Кај што е Вулкан, само право по улицата до раскрсницата и после само десно. ( прееска прво на Левел се сетив дека е во близина, па затоа го пишав :) )
Таа би требало да е продавницата до студенскиот Кузман кога одиш накај Левел од лева страна пред раскрсницата :toe:
Да да, до студентскиот е, сега над нив има штаб на вемеро :tv:

Како и да е :kesa: денеска поминав... и беше затворено...

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Многу ми се свиѓаат тие маички, има некои со стварно кул и интересни натписи

Член од
2 мај 2008
Мислења
75
Поени од реакции
3
mn dobra maicka so natpis nosese edno debelko dete..
vika: FAT KIDS ARE HARDER TO KIDNAP :pos2::pos2:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33

Мислам доволно се гледе ова ми е омилената мајчкаааа :vozbud::vozbud:

Член од
8 јули 2008
Мислења
29
Поени од реакции
6
ја знам кај се печатат има у рамстор пред киното ама сеа нз дали има уште идете проверете па казете

Член од
8 јули 2008
Мислења
29
Поени од реакции
6
бтв мн сакам маицки со натписи ама не ми текнува какви иам не сум дома коа ке идам ке проверам

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Јас ќе си нарачам деновиве маица од www.cafepress.com. Можете да си правите маици со ваш натпис.

Кога го правите натписот во фотошоп не заборавајте да ставите "transparency" на сликата, односно да НЕМА позадина.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Има оглас во весник 150 ден маичка ама еве барам незнам во кој весник беше. Изгледа Дневник или Време.

D

Daftie

Гостин
Сакам и имам(у моментов ми текнува на една со натпис "Atomic Girl"), а сакам да си набавам со натпис "FUCK YOU VERY MUCH".
Дане знаете место у Скопје каде што штампаат по нарачка, ама не само текст, туку и лого ти да им дадеш и што пари зимаат..?:jaj:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.030
Поени од реакции
1.517
ја шо сакам една таква маичка со онаа сликата fuck u greece и под тоа Macedonia 4ever и така у атина да им се шетам :D

Член од
12 јуни 2007
Мислења
105
Поени од реакции
2
Обожавам маички со натписи баш ми се кул...Имам 2 на едната ми пишува Wanna be my valentine a на другата Just im pink..

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Ја па имам 2 ама не ги носам, не ми е таков стилот на облекување.. Ама за спиење се бомбона :)
На едната пишува: Дај ми кусур нејќам мастика!
На другата има портокал а пред него чаша со сок и портокалов као вели мамоооо!!

Kajgana Shop

На врв Bottom