Маж е за дома или надвор?

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување
Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Слободното време-најпрво за мене и детето,али може ако има потреба да го помине и со другари,..да рекреира,спортува!Само добра организација и нема проблем,се бидува со договор!Нема секаде да се влечкаме како црева заедно.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Mммммммммм.....

Извинете што е главно прашање на темава? :raz:

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
Lady напиша:
Ajde kazete sto mislite....Sakate mazot da sedi doma i da vi se motka okolu vas vo slobodnoto vreme ili da bide nadvor po kafani, so drustvo, kaj negovite roditeli i sl?
Ajde maski priklucete se , sto mislite i vie? Kade za vas e najdobro da go pominuvate slobodnoto vreme?

Spored mene, maz ne e za doma:vozbud:
зашто така презентираш? зашто да се мотка? зашто да биде по кафани и сегде но не со сопругата?
зашто во тоа слободно време да не се заедно, зашто да не е со сопругата во кафана или ресторанче или со друштво сите заедно или итн.?
шо е со темава?

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
pearl напиша:
Мажот е за да му ставиш една ортома околу вратот и после може да оди кај му душа сака......односно до таму, до каде ќе може да ја оптегне ортомата :pos2:
Togash zatvori mu ja i ustata da ne ja skine! :nesum:
Maz za doma? Hmm.. Ova lechenje na kompleksi e ili nauchna fantastika? Doma kolku shto treba da se obavat domashnite raboti: kafe, jadenje, ako ima nekoj problem so decata i naturlih zadovoluvanje na domakinkata a potoa....:salut:

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
pearl напиша:
Нов си на форумов, за да можеш да ми ја прочиташ шегата :smir:
Bravo! Go probuvash mojot sovet? ... E ne biva na mene.... :smir:
Ako sum 'kojgode' ne sum 'shtogode'! A tie ortomite i domashnite milenici stavi gi na stand-by!

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
pearl напиша:
Бреј, што краток фитиљ си имал :)
Тогаш за тебе пократка ортома.....за да ти одговара на фитиљот :smir:

Туку, ај малку сериозно на темава, пошто овој Dzings почна да ми се меша у фармата. :):):)

Ако тој самиот не знае каде му е местото, јас ли ќе го учам?? Ич го нејќум ако е таков!
Ништо решение ќе му ставиш ортома за да може до врата да иде за да гледа надво ама да не смее надвор.:hahi::hahi::hahi:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Маж е за дома,да си ги крене нозете пред тв,да ти растури се низ станот,еден куп садови да ти остави и после да си испадне со другарите во кафана,да си го испие мозокот,па да се врати на раце,да ти удри една шамара пред спиење,зошто го гледаш попреку,и така...

постов е напишан во 1950 год

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Ја се извињавам ама сеуште не ја сфатив темава ниту пак имам идеја кое е главното прашање :raz:

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Macedalien напиша:
Ја се извињавам ама сеуште не ја сфатив темава ниту пак имам идеја кое е главното прашање :raz:
Lady-"Maz poveke go biva da sedi doma ili da bide nadvor vo slobodnoto vreme?"

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
kpbKENGUR напиша:
зашто така презентираш? зашто да се мотка? зашто да биде по кафани и сегде но не со сопругата?
зашто во тоа слободно време да не се заедно, зашто да не е со сопругата во кафана или ресторанче или со друштво сите заедно или итн.?
шо е со темава?
Taka prezentiram zatoa sto toa e tolku ocigledno naokolu vo sekojdnevniot zivot:smir:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
ramada напиша:
Lady-"Maz poveke go biva da sedi doma ili da bide nadvor vo slobodnoto vreme?"
So saka - toa neka prai... Od koga pocna svetot da generalizira i za toa koj kako go koristi slobodnoto vreme?:tapp:

Член од
20 декември 2005
Мислења
179
Поени од реакции
1
Ova e stvarno glupavo cuknete si ja glavata malce pa posle zborete kako e mozno uste da se delat rabotite na maski i zenski? ne bre brate mili ako saka da seta neka ne se zeni ili neka si najde nekoja "mutava" neka i dade pari neka i napravi edno tri deca da si ja cuka sama glavata doma neka mu gotvi i neka go pere i pegla pa neka go oblece i klocite pod gaz nadvor ama nekoja na koja i se pomali prstite na nozete za da moze poblisku do sudoperot da stoi heh sekakvi budali ima.... ma i mene bre mi e mil zivotot a cim sum go zela znaci sakam da go delam zivotot so nego i neka ne mi glumi maco-men a mojot fala na boga da ne go podrecam osven na kafe(narkos mi e za kafe mazot)ne skita bez mene osobeno ne noke poentata ni e u toa sto i dvajcata rabotime pa doagame doma rucame odmarame si pieme kafe edno tri pati:)-znaete pred jadenje,posle jadenje 2pati i taka, jas racistuvam a ako ne e mnogu umoren znae i da mi-pomogne ako samiot saka(soncence duri mi e zal da se maci)i posle zaedno si planirame dali ke odime na gosti dali zaedno ideme vo kafana i sl.moze ke dojde nekoj(sto kaj nas e sekojdnevie) ali vecerta setaame i nema trt mrt ubo ni e na dvajcata a ne sme zaedno od vcera inace i za decata ima resenie koj da gi cuva pa za sto imaat baba i dedo ako ne za toa neli za vnucite ziveat tu kakvi ste bile nerazbrani a ustvari na krajot na kraistata koj kako ke si ja naredi neli?

Kajgana Shop

На врв Bottom