Forrest Gump
низа1
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 7.038
- Поени од реакции
- 29.618
Едно видео кое реално ја слика ситуацијава :
Кажи една област каде жената е подобра од мажот?Колку е типот у заблуда само...
колку има жени кои се пообразовани од мажите, колку има жени кои заработуваат повеке од сопствените мажи.....
Можеби тоа што мажите се поекспонирани е резултат на минатото, на периодите кога жените немале еднакви права, но денес јас можам веднаш да ви посочам многу млади девојки кои се многу поуспешни од своите врсници од спротивниот пол. Имаме такви примери и на форумов.
Денес многу жени се менаџери на многу успешни компании или водат сопствени бизниси, и покрај тоа одговорно се грижат за семејството истовремено.
Мојата мајка е дел од една научна категорија која брои само 10 луѓе во нашата држава, придонесува материјално еднакво во домот и истовремено има 3 деца и успева да биде успешна и кон својата криера и кон семејството истовремено.
Затоа жените се подобри од мажите!
Жените се поглупи. Аман веќе.
Не само што се поглупи, туку се и порасипани. Барем јас цел живот страдам од неправди нанесени од жена. Џабе се сите факти кои се изнесуваат во корист на жените, тоа дека зреат побрзо од мажите не треба да се генерализира, кај поединци е само, со оглед дека дека денес постојат се повеќе мамини девојчиња кои живеат од кредитната на тато и волјата за шопинг.
Вујко миКако прво јас немам татко и мајка ми не ме вика принцезичка по дома
Тврдам дека жената е 100 пати попаметна и поснаодлива од мажот затоа што мајка ми сама ме одгледала, таа си знае колку има работено и колку се има мачено за да ми угоди све што ќе посакам.
Кој маж би одгледал 2 деца, сам да работи две смени, да гледа ништо да не им недостига ???????????????
НИКОЈ МАЖОТ ОДМА ЌЕ НАЈДЕ ДРУГА, А ДЕЦАТА ЌЕ МОРА ДА ЈА ТРПАТ
Tipov mi e nov idol!Во превод: Мажите се подобри од жените...
... вели Дик Мастерсон, господар на шовинизмот.
Не дека се согласувам со него во целост, ама има вистина во некои од работите што ги изнакажа. Ме потсеќа на наш Никола
Неверојатно забавен за гледање, иако кај женската популација на форумов ќе биде окарактеризиран како „најголемиот кретен што го виделе“. Погледнете го клипчево, може да извлечете некоја „битна животна поука“, или пак едноставно да си се насмеете
Само да не е толку цврст и "jeбо" како тебеZenite ne se glupi samo im treba cvrst maz koj ke gi vodi kon uspehot
Само да не е толку цврст и "jeбо" како тебе
Незнаев дека имаш желба да те пречекуваат со нож во рака.Еве како жената треба да го чека св.сопруг кога се враќа од работа.
Сигурно на ножот пишува I hate gayreece, па затоа.Незнаев дека имаш желба да те пречекуваат со нож во рака.