Мажи > жени

Член од
7 април 2008
Мислења
83
Поени од реакции
1
Да сум настанал исто како и ти, едукација му е мајката за вас:wink: си слушнала за Дарвин или вие жените си имате посебни извори за информации за потеклото и развивањето на човештвото?
Сум слушнала, сум слушнала дека човекот настанал од мајмун и дека бла, бла, бла, јас верувам дека БОГ го создал човекот и како што го создал еден ден ќе го уништи
Тоа е моето милење, а ти можеш и нова теорија да напишиш ако сакаш па можеби твојата ќе е попривлечна за верување :pos2::pos2:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
БОГ ги создал мажите и жените еднакви.Пред БОГА мажите и жените се еднакви.Исто така пред Уставот и Законите мажите и жените се еднакви, имаат еднакви права.
БОЖЕ простими за претходно напишаните зборови, јас сум само обичен смртник кој нема за право да суди кој е паметен, а кој глупав.
ТЕ МОЛАМ простими само во Тебе верувам.
Грешка.

Бог ја создал жената од реброто на мажот. Бог ја создал жената за да му прави друштво и да го задоволува мажот. Прашај свештено лице, ќе ти го потврди ова. И да, Бог е маж. Исус е маж. Мухамед е маж. Се што е успешно на светов е маж. Боки 13 е маж, ама изгледа лошо затоа што сака да биде жена.

Член од
7 април 2008
Мислења
83
Поени од реакции
1
Грешка.

Бог ја создал жената од реброто на мажот. Бог ја создал жената за да му прави друштво и да го задоволува мажот. Прашај свештено лице, ќе ти го потврди ова. И да, Бог е маж. Исус е маж. Мухамед е маж. Се што е успешно на светов е маж. Боки 13 е маж, ама изгледа лошо затоа што сака да биде жена.
Грешка
БОГ не е маж никој го нема видено за да тврди дали е маж или жена.
Јас кажав само дека мажот и жената се еднакви пред Бога
Не е важно кој од кого настанал, сакам друго да ви кажам, сакам да кажам дека сите сме еднакви.
Разбираш?Или тешко?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Многу жени го имаат видено Бог на сон. И велат дека е маж.
Се вели дека сите сме еднакви исклучиво за жените да не откажат послушност. Инаку, и Бог знае дека мажот е подобар од жената.

И Чак Норис е маж.

Бетмен, Супермен, Дарт Вејдер... Сите суперхерои се мажи. Дури и Хари Потер.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ама Кет вомен е жена. :pos2::pos2::pos2:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Се вели дека сите сме еднакви исклучиво за жените да не откажат послушност. Инаку, и Бог знае дека мажот е подобар од жената.

И Чак Норис е маж.

Не заборавај дека пробаа ама потенцирам ПРОБАА да создадат жена супер херој

Не им успеа ЈЕЕЕЕЕЈ
Power Puff Girls се девојченца суперхеројки ама ретардирани:wink:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Ама Кет вомен е жена. :pos2::pos2::pos2:
Catwoman е во филмот исклучиво ради затегнатото газе и цицките..

Мајкл Џордан е маж, Роналдо е маж, Тајгер Вудс е маж, Тесла е маж, Дарвин е маж, Бил Гејтс е маж, Елвис Присли, Тоше Проески, Нобел, Пулицер, Гинис, Ѕинго, Брус Ли... :)

Кен Ли е женско :pos:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
А за малку и Марија Шерифовиќ ќе беше машко, ама на пола пат застанала метаморфозата.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Борис Дамовски(еднооки), Марјан и Дарко Лазаревски (Кајгана), Лајонел Ричи, БиБи Кинг и ако продолжиме да набројуваме МАЖИ кои направиле многу добри и корисни работи ќе ни требаат векови:)

А за малку и Марија Шерифовиќ ќе беше машко, ама на пола пат застанала метаморфозата.
Ама сепак има мали стапала спремни за покрај лавабо

Член од
7 април 2008
Мислења
83
Поени од реакции
1

И Чак Норис е маж.

Ама очигледно не ме разбра не ти кажувам кој е машко, а кој женско сите се еднакви.
Ако Бог знаеше дека мажот е подобар од жената ќе го кажеше тоа
Затоа крај, готово.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Ако Бог знаеше дека мажот е подобар од жената ќе го кажеше тоа
Ама и Бог и мажот знаат дека не е, па затоа не очекуваат од неа да го каже тоа. :skp:
Затоа Бог го надарил мажот со смисла за хумор, а жената не. Ние се смееме, додека вие се трудите :pos:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Пwинцезичке, сега веќе сакам да те гушнам и да ти дадам литиум:nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom