Мажите прашуваат, жените одговараат

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Е дури тогаш немате појма колку се менува мислењето за вас :)
Епа то е женскио мозок , не ти зборував за мене туку за сите општо , од инает можиме врејча со сол да изејме
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 00:55 ---
ти неќеше на едноставни прашања да ми одговориш сеа перници ќе ми праќаш џабе контакт многу си стегната ни на ПП не одговараш
ти то озбилен си ? :pos::pos::pos:

Член од
7 октомври 2012
Мислења
53
Поени од реакции
19
Епа то е женскио мозок , не ти зборував за мене туку за сите општо , од инает можиме врејча со сол да изејме
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 00:55 ---

ти то озбилен си ? :pos::pos::pos:
па озбилни беа прашањата од вас ниту еден сериозен одговор не добив многу детски се однесувате

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Знам знам затоа и во множина напишав, не ти персирав :P Ама работата е што после тоа што ќе го направите нема враќање,плус со тоа нас и помалце ќе ни биде мака дека ќе сфатиме всушност и каква била а вие ќе мислите дека сте докажале нешто,па тоа ќе го направите со следен па со следен и така се станува....кхммм

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Знам знам затоа и во множина напишав, не ти персирав :P Ама работата е што после тоа што ќе го направите нема враќање,плус со тоа нас и помалце ќе ни биде мака дека ќе сфатиме всушност и каква била а вие ќе мислите дека сте докажале нешто,па тоа ќе го направите со следен па со следен и така се станува....кхммм
и јас знам шо се станува , а шо ти текна шо праша те изневерија и те интересираше причината ?

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
па озбилни беа прашањата од вас ниту еден сериозен одговор не добив многу детски се однесувате
Ти поставува прашање ко да е на форум на Гламстик , очекува озбилен одговор , бич плиз :facepalm:

Член од
7 октомври 2012
Мислења
53
Поени од реакции
19
Ти поставува прашање ко да е на форум на Гламстик , очекува озбилен одговор , бич плиз :facepalm:
и што ќе се деси ако ми дадеш сериозен одговор што е толку страшно после се лутите зашто не сме ве разбирале а ништо не објаснувате па не сме ние видовити

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Не бе јас сум тој со кој што ги изневеруваат своите дечковци :)
(y) , не знам не ти го држев кандилото за да кажам и да се уверам дали тоа си навистина ти :cautious:
ке тјенес ун бјен апровечо , ако е стварно така

--- надополнето: 25 февруари 2013 во 01:05 ---
и што ќе се деси ако ми дадеш сериозен одговор што е толку страшно после се лутите зашто не сме ве разбирале а ништо не објаснувате па не сме ние видовити
Епа ајде таја шо се самозадоволувала со перница нека кажи овде :facepalm: такво прашање постави ти ......

Колку само чекате да ви се дај причина за прашување на перверзни прашање......и шо е најтрагично озбилни сте :facepalm:

Член од
7 октомври 2012
Мислења
53
Поени од реакции
19
Ај ве молам девојки одговорете ми на следниве две прашања
најомилен метод на мастурбирање
просечно време потребно да постигнете оргазам
еве кои прашања ги поставив немора тука одговори ми на ПП

Член од
7 октомври 2012
Мислења
53
Поени од реакции
19
(y)
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 01:05 ---

Епа ајде таја шо се самозадоволувала со перница нека кажи овде :facepalm: такво прашање постави ти ......

Колку само чекате да ви се дај причина за прашување на перверзни прашање......и шо е најтрагично озбилни сте :facepalm:
и што има перверзно во прашањава
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 01:11 ---
Aj deka nemozes?!?!?!!!!
ти ми изглеаш посериозно ај ако сакаш одговори ми

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
:facepalm::facepalm::facepalm: само вака че си напрам и че чекам некоја да си кажи дека си мастурбирала со перница .......

очајни сте

Член од
7 октомври 2012
Мислења
53
Поени од реакции
19
:facepalm::facepalm::facepalm: само вака че си напрам и че чекам некоја да си кажи дека си мастурбирала со перница .......

очајни сте

сакаш да кажеш дека сите мастурбираат со перница а никој не признава

Kajgana Shop

На врв Bottom