Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Е дури тогаш немате појма колку се менува мислењето за вас :)
Епа то е женскио мозок , не ти зборував за мене туку за сите општо , од инает можиме врејча со сол да изејме
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 00:55 ---
ти неќеше на едноставни прашања да ми одговориш сеа перници ќе ми праќаш џабе контакт многу си стегната ни на ПП не одговараш
ти то озбилен си ? :pos::pos::pos:

Епа то е женскио мозок , не ти зборував за мене туку за сите општо , од инает можиме врејча со сол да изејме
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 00:55 ---

ти то озбилен си ? :pos::pos::pos:
па озбилни беа прашањата од вас ниту еден сериозен одговор не добив многу детски се однесувате

Знам знам затоа и во множина напишав, не ти персирав :P Ама работата е што после тоа што ќе го направите нема враќање,плус со тоа нас и помалце ќе ни биде мака дека ќе сфатиме всушност и каква била а вие ќе мислите дека сте докажале нешто,па тоа ќе го направите со следен па со следен и така се станува....кхммм

Знам знам затоа и во множина напишав, не ти персирав :P Ама работата е што после тоа што ќе го направите нема враќање,плус со тоа нас и помалце ќе ни биде мака дека ќе сфатиме всушност и каква била а вие ќе мислите дека сте докажале нешто,па тоа ќе го направите со следен па со следен и така се станува....кхммм
и јас знам шо се станува , а шо ти текна шо праша те изневерија и те интересираше причината ?

па озбилни беа прашањата од вас ниту еден сериозен одговор не добив многу детски се однесувате
Ти поставува прашање ко да е на форум на Гламстик , очекува озбилен одговор , бич плиз :facepalm:

Ти поставува прашање ко да е на форум на Гламстик , очекува озбилен одговор , бич плиз :facepalm:
и што ќе се деси ако ми дадеш сериозен одговор што е толку страшно после се лутите зашто не сме ве разбирале а ништо не објаснувате па не сме ние видовити

Не бе јас сум тој со кој што ги изневеруваат своите дечковци :)

(y) , не знам не ти го држев кандилото за да кажам и да се уверам дали тоа си навистина ти :cautious:
ке тјенес ун бјен апровечо , ако е стварно така

--- надополнето: 25 февруари 2013 во 01:05 ---
и што ќе се деси ако ми дадеш сериозен одговор што е толку страшно после се лутите зашто не сме ве разбирале а ништо не објаснувате па не сме ние видовити
Епа ајде таја шо се самозадоволувала со перница нека кажи овде :facepalm: такво прашање постави ти ......

Колку само чекате да ви се дај причина за прашување на перверзни прашање......и шо е најтрагично озбилни сте :facepalm:

Ај ве молам девојки одговорете ми на следниве две прашања
најомилен метод на мастурбирање
просечно време потребно да постигнете оргазам
еве кои прашања ги поставив немора тука одговори ми на ПП

(y)
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 01:05 ---

Епа ајде таја шо се самозадоволувала со перница нека кажи овде :facepalm: такво прашање постави ти ......

Колку само чекате да ви се дај причина за прашување на перверзни прашање......и шо е најтрагично озбилни сте :facepalm:
и што има перверзно во прашањава
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 01:11 ---
Aj deka nemozes?!?!?!!!!
ти ми изглеаш посериозно ај ако сакаш одговори ми

:facepalm::facepalm::facepalm: само вака че си напрам и че чекам некоја да си кажи дека си мастурбирала со перница .......

очајни сте

aayupx.jpg

:facepalm::facepalm::facepalm: само вака че си напрам и че чекам некоја да си кажи дека си мастурбирала со перница .......

очајни сте

aayupx.jpg
сакаш да кажеш дека сите мастурбираат со перница а никој не признава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom