ау све фраеришта на форумов јаки је*ачи аууПрашај го, ако несака милум ќе мора силум со мене.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ау све фраеришта на форумов јаки је*ачи аууПрашај го, ако несака милум ќе мора силум со мене.
Зашто никогаш не признавате кога ќе свршите и зашто воопшто мислите дека ние тоа не го приметуваме.?
Како да ви се пристапи и да ви се понуде културно и дискретно секс,и дали би прифатиле доколку и вам ви се сака или ќе глумите лудило ради его буст ?
Значи ако му се секса на човек у македонија треба прво да "бара" женска,а потоа да чека 1-2 години да и се присака на неа па да сеска. Ау
ЛејдисДали на еден ден би сакале да бидете машко и што би направиле тој ден.
Да, но само ако е еден денНејќам повеќе.
Ќе мочам едно 20 пати, зошто ќе ми биде интересно да стојам и да мочам, и ќе одам дефинитивно на некаков тренинг, да гледам 20 голи мажи околу мене во соблекувална.
Што ви е поважно.. голем алат или длабок џеб?
Нормално, само "длабокиот џеб" да не спаѓа во другите поважни работи..Алат. Но тој доаѓа после многу други поважни работи.
Што ви е поважно.. голем алат или длабок џеб?
што можеш со алатот неможеш со парите, што можеш со парите неможеш со алатот
релативно е, едно ти треба а после друго и ја сега вагам ама исто требаат, релативно е
Па добро, скоро и да нема нешто што не е релативно - рекол чичко Ајнштајн..
Но сепак бараме конкретен одговор... ве молам!![]()
Ајде ајде се јави ти, сега пропушти шанса и молчи... стари финти нови будали.ау све фраеришта на форумов јаки је*ачи ауу![]()