Мажите прашуваат, жените одговараат

Член од
27 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
42
како да се оствари прв контакт мислам ситуацијата е таква да горе долу се познаваш од скоро и на фб пријатели и колеги ама како да се најдам во муабет а да не биди тоа онај класичен за колеги за учење неш сакам нечто подруго ако знае некој

S

Stef Bachatero

Гостин
како да се оствари прв контакт мислам ситуацијата е таква да горе долу се познаваш од скоро и на фб пријатели и колеги ама како да се најдам во муабет а да не биди тоа онај класичен за колеги за учење неш сакам нечто подруго ако знае некој
Ако не знаеш нешто ти треба вештина,а секоја вештина се учи.Најбрзо се учи со имитација.Прашувај ги другарите што им иде како прават како се воспоставуваат,што облакаат итн итн.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Едно прашање до женските
Значи вака што ако вашиот дечко е поголем 3-10 см, што ќе направите?
:confused:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Едно прашање до женските
Значи вака што ако вашиот дечко е поголем 3-10 см, што ќе направите?
:confused:
Како тоа мислиш што ќе направиме? Ај преформулирај го прашањето, ништо не те разбрав.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Како тоа мислиш што ќе направиме? Ај преформулирај го прашањето, ништо не те разбрав.
значи вака да речеме имаш дечко но тој е понизок од тебе 3-7 см(пример) и сега ти дали ќе го откачиш или ќе продолжиш со него?
се надевам ме разбра !

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
значи вака да речеме имаш дечко но тој е понизок од тебе 3-7 см(пример) и сега ти дали ќе го откачиш или ќе продолжиш со него?
се надевам ме разбра !
Па ако ми е убаво со него, сигурно нема да го откачам за висината. Во суштина висината никогаш не е причина, тоа е само изговор. Знаеш како викаат: Ако се сака, се наоѓа начин, ако не се сака се наоѓа изговор.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Па ако ми е убаво со него, сигурно нема да го откачам за висината. Во суштина висината никогаш не е причина, тоа е само изговор. Знаеш како викаат: Ако се сака, се наоѓа начин, ако не се сака се наоѓа изговор.
важно се разбравме :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
Дали се палите на мускули?
Само нормални природни мускули ништо пребилдано и така натака, нормално е де како и вие што се палите на стегнат заден мускул кај женцките :)

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Само нормални природни мускули ништо пребилдано и така натака, нормално е де како и вие што се палите на стегнат заден мускул кај женцките :)
А на какви се палите:)

или

или

ако се палеш на други типови кажи инаку сега знам зошто толку ме фаќат жените за рацете, грбот, стомакот и слични места:)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
иам едно прашање, незнам дали е поставено и одговорено.
Зашто девојките групно одат во тоалет?
не ме задоволува одговорот дека се сликаат за фејсбук

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
иам едно прашање, незнам дали е поставено и одговорено.
Зашто девојките групно одат во тоалет?
не ме задоволува одговорот дека се сликаат за фејсбук
Абе ако нема тоалетна клоци се маваат ... не можат како нас :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
А на какви се палите:)

или

или

ако се палеш на други типови кажи инаку сега знам зошто толку ме фаќат жените за рацете, грбот, стомакот и слични места:)
Овој во средина е нај ОК ова другите се ко хаварија да ги има стрефено Чернобилска,на ништо не личат...

Kajgana Shop

На врв Bottom