Zavisi dali kasnam, ako kasnam samo petnaesetina minuti, a ako ne kasnam.....По колку време поминувате пред огледалото?
Zavisi dali kasnam, ako kasnam samo petnaesetina minuti, a ako ne kasnam.....
Abe jas ne sum plavusha ama pravis da se cuvstvuvam ko takva so ova slikive... znam deka vikaat edna slika iljadu zbora ama radje bi 10 zbora nego ovie sliki
WTF??
Или така ми се чини?
жени, нели ги разбираш значи не можат да одам со празни раце, се чуствуваат непријатно кога не носат нешто со себе па затоа ги шетат чантите наоколу, аххх кул ќе треба повеќе да учеш за жените ..:pos2:Зошто жените секогаш и секаде со себе носат чанти ?????
ретко да видиш некоја на која рацете и се празни, па макар и баба да е и таа мкне со себе некое торбуле
Епа машките се што имаат собира у џеб (или од панталони или од јакна) а оди ти стави пудра, маскара, кармин, клучеви , мобилен, огледалце и уште 20 тракатанци во џеб.... а женско без тие глупости не е женско... у генот ни е... што да се прави... тоа ти е...Зошто жените секогаш и секаде со себе носат чанти ?????
ретко да видиш некоја на која рацете и се празни, па макар и баба да е и таа мкне со себе некое торбуле
а бе остај тоа, ти колку сакаш учи и проучувај ги , ама никогаш нема потполно да ги разберешжени, нели ги разбираш значи не можат да одам со празни раце, се чуствуваат непријатно кога не носат нешто со себе па затоа ги шетат чантите наоколу, аххх кул ќе треба повеќе да учеш за жените ..:pos2:
ај па не е така, доживотно да ги истражуваш нема да ги истражеш, не сме ние криви со неможат да се истражат, се мора да има нешто ново кај жените, со тебе сум заедно ќе ги истражеме, со тебе сум брато мој, заедно сме појакиа бе остај тоа, ти колку сакаш учи и проучувај ги , ама никогаш нема потполно да ги разбереш
може уште едно питањце?.. тоа ти е...
Затоа што тогаш мажите кажуваат работи што инаку не ги кажуваат, а за мазењето незнам, не сум тип кој се мази....може уште едно питањце?
Зошто секогаш по сексот ниедна жена не сака да спие туку сака да зборува и да се мази???
зошто мислиш дека сите тоа го прават?може уште едно питањце?
Зошто секогаш по сексот ниедна жена не сака да спие туку сака да зборува и да се мази???
Zavisi od situacija, mene ne mi smeta koga nekoj ke me rece mala ili maloДали се лутите кога некој ќе ви рече малечка или ви е убаво ?
а ако и речеш мала и она поголема 2 години од менеZavisi od situacija, mene ne mi smeta koga nekoj ke me rece mala ili malo