Мажите прашуваат, жените одговараат

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.814
Поени од реакции
30.700
Абе кажете што знате да зготвите ?

T

Tetro

Гостин
До вчера не ја знаев темата, а станува интересно...

2. Кој повеќе цица, мало детенце или возрасен мажјак?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
еве и од мене едно прашање.. Зашто сте нервозни, се ви пречи, се ве нервира се ве боли и тн за време на ПМС?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе кажете што знате да зготвите ?
Скоро се :) Само проблемот лично кај мене е што:
а) Често ме мрзи.
б) Левак сум и имам проблеми со сечењето.
в) Спора сум зошто педантерија сум и сакам се да ми е под конец :)
--- надополнето: Aug 22, 2011 12:25 AM ---
еве и од мене едно прашање.. Зашто сте нервозни, се ви пречи, се ве нервира се ве боли и тн за време на ПМС?
И ние не знаеме ама баш е некако забавно да плачеш па после 5 минути да не можеш да прекинеш да се смееш :icon_mrgr: Шала, на тие денови фаст форвард да им се стисне најубаво :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
а) Често ме мрзи.

И ние не знаеме ама баш е некако забавно да плачеш па после 5 минути да не можеш да прекинеш да се смееш :icon_mrgr: Шала, на тие денови фаст форвард да им се стисне најубаво :)
хехе џену може не е смешно ама неможам да издржам бре.. имам ореден број на другарки кога се у период на ПМС ама неможам да ги сватам НИКАКО.. 10 минути се отворени искрено ке ти кажат секаков проблем шо го имаат ке ти плачат и ред други работи после саат време ги гледаш тивки повлечени онака фини пријатни срамежливи.. после саат време глеаш пуштаат музика до даска играат скокаат се смеат весели расположени.. ова никогаш не ми било јасно како е можно да се деси :)

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Еве јас сум женско па не сваќам што толку со овој ПМС. Јас и за време на него најнормално си се понашам. Така да ни ајс не ги сваќам женските кога се во ПМС.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
хехе џену може не е смешно ама неможам да издржам бре.. имам ореден број на другарки кога се у период на ПМС ама неможам да ги сватам НИКАКО.. 10 минути се отворени искрено ке ти кажат секаков проблем шо го имаат ке ти плачат и ред други работи после саат време ги гледаш тивки повлечени онака фини пријатни срамежливи.. после саат време глеаш пуштаат музика до даска играат скокаат се смеат весели расположени.. ова никогаш не ми било јасно како е можно да се деси :)
и тие не сакаат :sneaky: мајка природа бе браатт.
ама најмногу ме нервира кога го злоупотребуваат нашето трпение во таковиот период (n)
--- надополнето: Aug 22, 2011 12:39 AM ---
Еве јас сум женско па не сваќам што толку со овој ПМС. Јас и за време на него најнормално си се понашам. Така да ни ајс не ги сваќам женските кога се во ПМС.
абе сите мислат дека се нормални и дека нормално си се понашаат тоа е и проблемот :D прашај ги тие околу тебе...........

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Е ај баш ќе прашам :rolleyes:. Само мајка ми и татко ми ќе ми кажат дека сум неподнослива , али они тоа секој ден за мене би го кажале така да...:D

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
а) Често ме мрзи.

ај брзо да ми направиш еден хамбургер, јаде ми се:)

Kajgana Shop

На врв Bottom