Мажите прашуваат, жените одговараат

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А депилирани..... ? :icon_lol:
Е ова стварно неможам да го смислам. Баш правевме муабет у друштво и девојчињата се изјаснија дека повеќе им се свиѓаат машки со депилирани раце/нозе. Баш сакам да чујам што мислат форумџикиве. :)
Аууууу најлошото нешто кај маж. Тоа тинејџерки ако си прашувал може ти рекле депилирани мажи. :) Не се будалете, какво депилирање. Да сакаме мазни тела женски ќе си фатиме.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Ај вака и јас уште нешто да ве прашам ..денешните девојки повеке се залетуваат кон машки со кола/мотор..дали тоа влијае и кај вас форумџики или ? :D

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Ај вака и јас уште нешто да ве прашам ..денешните девојки повеке се залетуваат кон машки со кола/мотор..дали тоа влијае и кај вас форумџики или ? :D
Влијае на која како. :)
Оние кои гледаат пари, корист, но не љубов важно му е дечкото да има кола и мотор...
Додека она која гледа дечкото да ја сака, и да и пружи љубов и задоволство, верувај не и требаат тие работи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^Многу точно. Е сега ако се залетувате по спонзоруши, треба да им нудите тоа што сакаат.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Океј ...ви благодарам за одговорите :pipi:

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Аууууу најлошото нешто кај маж. Тоа тинејџерки ако си прашувал може ти рекле депилирани мажи. :) Не се будалете, какво депилирање. Да сакаме мазни тела женски ќе си фатиме.
Тинејџерки беа да. :) Инаку не ме сваќај погрешно не ни помислувам на такво нешто, само бев изненаден од таквиот став затоа побарав и ваше мислење. :D Феминизирани мажи ала боки 13 фоката и зоки клингтонецот ми се одвратни.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Дали би сакале мажот да плаќа кога ве изнесува некаде, пола-пола да делите или пак вие да го частите? :) (бидејќи се борите за полова рамноправност нели)

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
^завсиси кога како, некогаш тој некогаш јас ќе платам:pipi:

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
А депилирани..... ? :icon_lol:
Огромно Не! Макар и да е отпојќе влакнест, подобро тоа, отколку депилиран. Уште и да се појави со малце потпораснати влакненца пошо не се издепилирал некое време, или не дај боже со внатрешни! иу иу иууууу!
А за веѓите, ако има грди веѓи треба да си ги средува, ама сепак да си имаат природна форма, а не тенки како бугарска пејачка -.-

Зашто мора да си смешна арогатна будала за да привлечеш една женска?
Незнам општо за женскава популација, ама јас сум се изгорела на такви типчиња и сега буквално ми доаѓа нагон за повраќање кога сум во такво опкружување. Нема ништо подобро од искрен, фин, добар, обзирен тип и сум пресреќна што најдов таков.

Дали би сакале мажот да плаќа кога ве изнесува некаде, пола-пола да делите или пак вие да го частите? :) (бидејќи се борите за полова рамноправност нели)
Можам да толерирам да плати еднаш до двапати заради си некоја машка гордост што ја имате, ама постојано да ми плаќа не доаѓа во предвид, тоа го сметам како навреда. Или секој своето, или еднаш едниот плаќа, другпат другиот :)

Kajgana Shop

На врв Bottom