Мажите прашуваат, жените одговараат

Член од
14 ноември 2008
Мислења
151
Поени од реакции
12
Ок ај еве неколку примери за некакво дефинирање на разлика помеѓу сила и моќ

- На влезот на дискотеката вратарот се скарал во гужвата со некој дечко и настанал конфликт пропратен со насилство. Вратарот е силен, најдобриот пријател на дечково има своја агенција за обезбедување!
- На шалтер службеникот одбива да го исполни барањето на клиентот од Х лични причини, а барањето МОРА да се заврши денес инаку ќе има сериозни последици за клиентот! Службеникот е силен, а клиентот се познава со директорот!
- Му се закануваат на дечко ти! Повеќе би сакала да ти каже "Ќе ги најдам срце, не се секирај, моли се за нив, не за мене!" или "Срц, дај телефонот те молам и кажи во меѓувреме бројче од 1 до 100! Да им избереме затворска ќелија"
Ова повеќе ради забава го напишав али ај :)

И сеа силен или моќен маж?

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
а каква врска има твојава забава со темава?
најди соодветна побогу! и тоа побрзо да не слетаат на статус кај тебе црвенки

Член од
14 ноември 2008
Мислења
151
Поени од реакции
12
а каква врска има твојава забава со темава?
најди соодветна побогу! и тоа побрзо да не слетаат на статус кај тебе црвенки
Епа мојата забава во случајов имаше за цел да ти објасни дека моќта и немора да биде само финансиска, а силата немора да биде секогаш физичка! Со тоа полесно ќе ме разбереше кога те прашав дали сакаш силен или моќен маж! ;)

Но еве ајде ќе поедноставиме за тебе! Плав или црн дечко сакаш? :)

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
Како според вас едно машко е облечено секси? Отсекогаш сум се прашувал... пример за женско се знае ќе извај деколте,ноџе...а машко?

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Еве ја ќе ти кажам според мене:) Значи горе треба да има некоја слатка кошула (по можност карирана) и одоздола некоја маичка, а надоле некои потесни пантолони:pipi: За кондури може старки или пошироки патики (ко шо се од Quicksilver, Vans итн.). А на глават може да стаи некое фраерско капче или па само разбушавена косата нека му биде, не смета :icon_lol:

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Koj rekol toa deka sakame so izgasena lamba??? spored mene ne e presudna svetlinata za dobar sex
епа голем дел сакаат да нема светлина незнам за тебе али и јас сум за тоа дека не е пресудна светлината :)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Како според вас едно машко е облечено секси? Отсекогаш сум се прашувал... пример за женско се знае ќе извај деколте,ноџе...а машко?
Нека е облечен обично.Фармерки и блуза(онака обична блуза не накитена :wink:)
Ланче не би било лошо да има(зборувам за обично едноставно ланче не некој златен ланец истаен над блуза или пак под откопчаната кошула:uvo:)На нозе се разбира патики и обична јакна.Ова за мене е добро и привлечно облечено машко.
Лошо облечено машко ми е со кошула и одгоре елече.Не сакам бели панталони и кошули стегнати откопчани и некој ланец тука ставен.Освен тоа не ја сакам розевата боја или блузи со муниста.
Значи најобичното е за мене привлечно:pipi:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Хм...мене лично многу ми е секси машко во костум со вратоврска. Значи дефинитивно костум и вратоврска, па уште да е тегет...:vozbud:Мх, мх, мх! Сум рекла и порано, ни боксерици и коцки на стомакот не се толку секси како што е костумот.

DeepPurple

* Belly Fairy *
Член од
16 јануари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
10
Кога ке биде соодветно облечено, а не според некоја си сењачка мода: фармерки+кошула+шпиц кондура или патики= добро облечено; или пак бели панталони+бела кошула+бели кондури ( поготово шпиц)= на фраер( има такви на свечени прогоди то се облекуваат; Се зависи од пригодата, се знае што се носи

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Хм...мене лично многу ми е секси машко во костум со вратоврска. Значи дефинитивно костум и вратоврска, па уште да е тегет...:vozbud:Мх, мх, мх! Сум рекла и порано, ни боксерици и коцки на стомакот не се толку секси како што е костумот.
Еј да, имаш право, костум е многу секси:)

M

marsovka

Гостин
да биде вкусно облечен додуша повеќе ме привлекува што има под таа облека

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
За тие кои се доживуваат „побурна“ женска ејакулација (squirting) дали ви се има случено да „прснете “ посилно при мастурбирање и во тој случај како се го решавате со утопот на се околу вас кој го причинувате?

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Боксерици и бела синдикалка.
Озбилно. Можда звучи социјалистички, али синдикалка е класика, а боксерици, онакви олд скул (Били Бој се трн оф) изгледаат ужасно секси на убаво граден маж.

Останата облека не ми е секси, може само да ми изгледа убаво, но не и да ме пали. А фетиши за униформирани мажи, за чудо, неам.

Дали би излегле со некој од форумов,фејсбук или слично на кафе,,,,а поима немате кој е ?

(јас лично не поштуем "слепи состаноци")
Па, конкретно за форумов ако праиме муабет, не е дека појма би немале кој е. Тука имаш слики од членовите, нивни постови, размислувања, ставови, дешавки, така што уште пред да го запознаеш веќе доволно го познаваш за да донесеш проценка дали треба/сакаш/е безбедно да излезеш со него на кафе со цел да се запознаеш.

Е сеа, шансите да испадне тотално спротивен во живо од тоа како се презентира на форум се големи и тоа често се случува, ама сепак не е „на слепо“ во права смисла.
Сум излегувала така на почетокот и некои од форумџиите ги запознав баш така, на кафе. Тоа не било никогаш типичен слеп состанок со цел да се спариме, туку чисто кафе за запознавање, откако претходно сме комуницирале виртуелно.

M

marsovka

Гостин
Ladies...what's your size :smir:?
бачко тоа е релативна работа
за секоја дупка има стап соодветен
тоа го пишува дури и кама сутра(само оние 5 цм нека не се радуваат)

И не знам само да не е голем и да знае многу добро да го употребува

Додуша се е до тоа како го употребува

Kajgana Shop

На врв Bottom