- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 4.989
- Поени од реакции
- 15.461
конечно
. Конечно ќе може да се гледа нормална програма на македонски канали 

Шител Беверли Хилс ја најавуваа и за минатата есен па ништо од тоаЕве реков јас ради МТВ и другиве телевизии ќе намалат со турксите серии
Логото ново во недела со вестите ќе го има и од тој ден со ново лого нов визуелен идентите и програмска шема во нови победиНели логото ќе го менуваа, што бидна?
ќе биде и тоа ,најавуваат синхронизирани цртани филмови Нинџа желки ,Кунг фу панда и др ,ова го прочитав на интернетМТВ прво да си ја средат синхронизацијата, па после нека прават „европска“ телевизија...
Не мислев на превод-синхронизација, мислев на синхронизацијата воопшто.ќе биде и тоа ,најавуваат синхронизирани цртани филмови Нинџа желки ,Кунг фу панда и др ,ова го прочитав на интернет
мислиш на звукот кој им касни некогаш ,тоа го имам приметено баш на прославата 21 година независностНе мислев на превод-синхронизација, мислев на синхронизацијата воопшто.
По уши никој не те мава. Даљинско имаш, биди храбар,смени канал.Абе друга телевизија нема да можам да гледам од квалитетот на МТВ.
Што е ова бе,а народ гладува они телевизори од пола милиони купиле,срамота!! бруки едни! златен комунизам бе.. итн..500.000 евра само за ЛЕД екранот e платено.
ова го прочитав од тв пакет форумот
во недела ќе објават најверојатно ,ако не во недела крајно време е од понеделник да почнат за сите да ги објават терминитеИма некое дато од кога ќе почнат да ги даваат сериите што ги најавија или само пуштаат промо?
Абе ако ми прави присилна наплата барем да биде тоа со екстра квалитет, вака е чист рекет...По уши никој не те мава. Даљинско имаш, биди храбар,смени канал.
--- надополнето: 21 септември 2012 во 01:36 ---
Што е ова бе,а народ гладува они телевизори од пола милиони купиле,срамота!! бруки едни! златен комунизам бе.. итн..
кај ја виде?Преска конечно ја видов во HD значи изненаден бев 1080p кога имаше фудбал.Браво!