МЕ ВАДИ ОД ПАТИКИ !

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
КОга смараат и мудруваат, ама пошто не живеам со нв веќе 9 години по ред, а прет тоа ги гледав ретко, ме вадат од кожа со самото присуство (се разбира, освен кога плаќаат цех у кафана или слично :):))

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
-koga ke i se javam na majka mi dodeka sum u skolo:IIIIIIII STO E PA SEA STO NAPRAVI?!!!
-moze edna molba?aj soberi gi alistata od susarata
-koga kle go doneses zetot doma da vidime so coek e?(ova na zaebancija,ama na zivci mi ide)
-ti da ne se drogiras?(majka mi)
-pak da ne pievte?(pak majka mi)
-doj hukni mi da ne kopas na cigari tatko ti ke te primeti (ova strasno me nervira)
-idi iscisti sobata!!!!!!
sega zasega tolku ko ke mi tekne uste nekoe ke dopisam

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
vardarce напиша:
П.С. за Сиси да си запише у тефтерот: Ете ти еден бик што не е тврдоглав, не држи лутина и не би изел една вреќа сол од инат. :)
Nemoras vo site tvoi postovi mene da me spomnuvas.:nenene:

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Доста седиш пред Компјутер :nerv:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Татко ми многу повеќе од мајка ми ме вади од патики. Многу често (од нашите се поретки гледања) знае да ме потпраша како бизнисот и без оглед во колку работи сум се подобрила и сум напреднала, знае да најде некоја ситница (што не ми е средена де) за која ќе се фати во моментот и ќе продолжи да расправа понатаму ... не му ги сакам коментарите од типот колку немам врска, колку ништо не правам јас така, колку ми е подобро да си работам нешто друго и да живеам пак со нив итн итн итн. За секој нов период во мојот живот е истиот процес. Откако завршува еден, а почнува некој нов, или му станува досадно, или си дозволува на момент да ми признае дека уствари сум добра или паметно сум постапила, тогаш одма за нешто друго ме критикува. Не сакам да го пеам и да се објаснувам, бидејќи знам што карактер е и нема да се смени, но се трудам по малку да го игнорирам, иако сеуште после секој негов таков муабет паѓам во депресии ... мамата.
Мама па знае да прекине ако почнува некој муабет што не го сакам. Ми ја познава фацата, ќе и кажам без устручавање да не продолжува и ме сфаќа многу повеќе(пр. цигарите, стандард:)). Ретко знае да ме извади од патики, дека колку и да ми замери за нешто, на крај завршуваме со кафе и смеење.
Се на се, не е страшно и си ги сакам и двајцата:)

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Татко ми ме вади од патики, ко насабајле ке дојде кај мене у соба и ќе почне да го бара полначот за телефон..најчесто, ме разбудува пошо нели не го наоѓа, сега јас сум должна да го барам и на крајот, ќе ми го удри викањето и расипе денот...ЗОШТО?зашто тој уствери, го заборавил полначот на работа претходниот ден!аман!

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
ooo kolku me vadi od patiki koa mi vika..ti si zensko act like it...obleci se taka ne vaka..so taa kosturska glava na mob...i posle sleduvat 2 saata lecture za toa kako treba dobrite raboti da me vlecat a ne smrtta i slicno...taka najlesno ke mi sa zakacile dileri pffffffff.........zaso ti gi kupih tie klompi,ne gi nosis ic(visoki,nesto so jas mrazam,obozavam patiki inace:D) ...pomogni doma,majka ti ne e sluginka,toa kompjuterot ke ti go ispie mozokot,od mirc nema nisto korisno....vie generacii ste nevozmozni ne mozam da ve svatam..a da ne pocnam za toa kak on znae koj so bi kazal i zaso napravil taka kako so napravil...a ustvari vrska nema...arghhh mrazam koga e takov...VECNO nezadovolen od mene ( a na mene mi go vika istoto)

S

Sith_Lord

Гостин
Доста спиеш пред компјутер!
Јади нешто корисно, не гнети тоа хемикалиите!
Ќе се откажам од тебе преку весник!
Облечи папучи, ладно е бос!
Не отварај прозор у соба, ќе смрзнеш (во август ебате!)
Кај одиш па сега? Само по улици да се скитало.
И што? Ова е музика?
Кај толку да се трошело? Што јадеш у град? Златни плескавици?
...............
Само дел од ОГРОМНИОТ репертоар на моите.

Sith

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
I bet my mom can beat up your DAD by using these pearls of wisdom...

Ke se odsinam od tebe!
Zoso ne si ko sestra ti?!
Ne spij na otvoren prozor!
Bidi po produktiven!
Dosta so tie sektaski pesni pusti nesto covecko! (slusav Massive Attack)
Zosto ne ti se svigja rozevoto? Site nosat rozevo! Ti poseben sakas da se pravis?!
Ti ne si pameten. Samo se zalazuvas deka si pameten.
Idiot!
Svinjo!
Gluperdo!
Jadi ovosje i zelencuk use malce salama i margarin ke seres!
Zoso ne ucis dovolno!

etcetara etcetara etcetara

I can make a whole god damn list if I want to!

Ч

Чек Он Ит

Гостин
~По цели денови си на компјутер, стани малку!!!
~Ти да не се дрогираш,дете??!
~Зошто си толку бледа, пак не си јадела цел ден?!
~Ццц кај отишол светот?!
~Нема пари за кредит до Јануари (и јас ко ке им побарам за недела дена)~Што сеа стави за кредит,кај ги трошиш????
~Учии дете, не се вади на интелегенција, што ке бидеш во животот,овци ке молзеш, ако не ај уште сеа да ти купиме !!(ова не од патики,од...незнам необјасниво)
~Сакаш пивооо?(ова од коа се опијанив многу и тоа секој ден ми го спомењаат)и јас: да сакам и они:Ахаха коа немаш памет во глава нема !!!
~Ај облечи нешто што ке те покрива,не гола да ми идеш!!!
~Иди исчисти си ја собата ко кокошарник е !!!

Има милион други али овие сега ми текнуваат :toe:

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
едино што би го издвоил со начинот на облекување. толку не се у тек со денешниве ствари, а толку се упорни дека тоа не ваља, е тоа е чудо невидено.

zoko

tralalalla
Член од
12 јуни 2006
Мислења
80
Поени од реакции
0
ne mi vlagaj so patiki(uzasno provocira)
aj trkni do prodavnica :(((((((((
sredi ja taa dzunglata, na soba li lici toa
neli ti rekov da ucis a ti si se zezas, kniga ne fakas kako mislis ti ponataka u zivotov (auuuuuuuuuu od ova zdivuvam)
leleeeee sinko abe ti ne si normalen ke se seknes so toa kompjuterot po celi denovi ne stana
i kako jagotka na slagot ke mu dojde:
dobro be sinko so praese letovo aj kazi so pametno naprai letovo(nemozam, vise puknav:D)

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
кога некад ме боли стомак - па ти реков синока да се облечиш потопло и сеа ке ми офкаш
сабота наутро 12 часот ајде станувај ние скоро ке ручаме а ти не си ни доручкувала.
значи една вечер не можиш да се вратиш порано секогаш си подоцна ц ц ц ц
земи учи бе дете цел ден си на компјутер
пак на шопинг? па не знаеш колку алишта имаш али ајде ке одиме или сама ке идеш?
ништо не е јадена цел ден-баба ми
нема ПИРСЕВИ И ТОЧКА - тато

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Никогаш ме немат вадено од патики,само од влечки(значи малку помалку):vozbud:Одамна не живеам со моите родители(околу 9 год.)и сега кога бев на одмор единствено шо живцираше беше приговорот за цигари!Знам дека се во право и самата велам цигарите се срање,ама пак секоја запалена цигара да ти се приговара„Абе сега ја изгаси„живцира и ти дава повеке волја за пушење цигари:poss:

Kajgana Shop

На врв Bottom