МЕ ВАДИ ОД ПАТИКИ !

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Спастри ја собата, седни јади, станви време за ручек е... и такви ствари

Член од
6 мај 2006
Мислења
272
Поени од реакции
1
хахахахахахаххаах закон баба имаш!!!!!!!!

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Нема некоја посебна реченица што нон-стоп ми ја повторува мајка ми ама најчесто знае на некој муабет или "солење памет" да ме извади од такт. Да се развикам како ненормален, да опцујам некого и да си отидам изнервирано. Нешто што не сакам кај нејзе во последен период е тоа што е станата некако незаинтересирана за некои работи односно да не се нервира престанала да коментира/да се меша ("што знаете правите"), лутина обично не ми држи (освен ако е некое поголемо карање би била лута ден-два, со исклучок еднаш кога не правевме муабет скоро десет дена ама мислам дека лутината кај мене повеќе држеше). Е сега ќе си кажам и што сакам кај нејзе, сакам тоа што колку и да сум крив колку и да сум згрешил секогаш застанувала и би застанала во моја одбрана, секогаш се карала и го "средувала" тој што ме нападнал мене.

П.С. за Сиси да си запише у тефтерот: Ете ти еден бик што не е тврдоглав, не држи лутина и не би изел една вреќа сол од инат. :)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
Ajjjjjjjjjjjjjjjj. zosto ne gi izmiesh sholjite od kafe , vleckite ne ti ase namesteni , sredi go krevetot , odi kupi mi jadenje od prodavnica , odi kupi mi rakija , odi do kaj cicko ti da sredish krovot , odi plati ja tel.smetka , odi sam na gosti , odi donesi mi pepelnik , odi na tavan kazi mi dali sveti sijalica \

MI pukna FilmoT

Член од
26 април 2006
Мислења
53
Поени од реакции
1
Секогаш кога ќе се врати од работа накај 4 и нешто сака да и биде цакум пакум, ако не се измиени тањирите, зошто? Ако се измиени тањирите а креветот не наместен, зошто? Ако е среден креветот и измиени тањирите зошто па не сум избришала прашина и тако даље и тако даље...

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Фраза од типот “Дај да ти ги испеглам панталоните“ или “Седи јас ќе направам за јадење“ ме нервираат до даске. Тогаш можам да одвратам многу крваво од типот “Ако мислеше дека си ме направила да ти седам како кип дома - поарно у чаша да ме издркаше“. Можеби чудно е што пишувам вакви нешта ама мразам кога некој ќе ми каже дека “има женски и машки работи“ во куќата. Секој мора да биде способен самиот да си го избрише газот. Нема никојпат да дозволам моите да направат нешто “за да не ме мачат“.

Член од
6 мај 2006
Мислења
272
Поени од реакции
1
хаха,сите несакаат да ги мацат а ти па сакаш! Брао! а иначе стварно ми е глупо кога мајками нешто работи,а ја седам само...

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
Дигни си панталоните :pos:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
ima mnogu ama najmnogu so me nervirat e koa tatko mi ke vika
1.URIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM razbudi seeeee i taman da stanam on so voda mi ide u krevet i splas u lice direktno.
2.drugo ko ke baram da jadam i mi vikat da ne si sakat (hahaha)
3.stalno "problemi" mi prat za patikite so gi ostavam nadvor
4.ironijata na tatko mi "leee abe mnogu ucis poleka malce"
5.mnoguu ima ama sega mi se spie utre ke e vol.2

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
MaLe4kA напиша:
хаха,сите несакаат да ги мацат а ти па сакаш! Брао! а иначе стварно ми е глупо кога мајками нешто работи,а ја седам само...
Не е до мачење : до свест е.

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Облечи се,ладно е!
Кај одиш така,ќе ти замрзнат бубрезите!
Не оди боса!
Види колкава е сметката!
Станувај,доста ти беше спиење!
Види колку е саат,сега ли се иде дома,во навика ти премина ова...
И други работи,ама овие најмногу ме нервираат:)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
ќе забораеф: Ај бе прекини, дан ти врзам една - татко ми
не ми имат врзано едно 5-6 години, и ко ќе му презборвам го викат ова.
И се знајт, си чутам после

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Секој ден слушам напорни реченици од типот:
- пак не си ја среди собата?
- иди да го прошеташ кучето, да не мислиш ја дека ќе ти го шетам!!!
- Кај си ма до сеа? Глеј колку е саат? Што се врати уопште ја незнам...
- Ако не ги откажеш цигарите, нема идење на одмор.
- 2 чаши јогурт да си испила минимум!(а знае дека мразам јогурт)
- спушти тоа маицата, ќе ти настинат бубрезите
И нешто што највеќе ме вади од такт, прашањето: Ти да не имаш односи? Јас како мајка морам да ти објаснам неколку работи... ( Не сте свесни колку само ми се јасни ко солза тие работи досега- секој втор ден ги слушам! Ова ми го збори секој пат кога закажувам на депилација, или кога ќе повисам на телефон подолго од обично) :tapp:

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
верувале или не моите ама ич не ми викаат за ништо...таа да никад не ме извадиле од патики... помирени се со несредената соба, неучењето, облекувањето (ова беше тешко малку), доаѓањето касно (ма да не доаѓам многу касно..), високите сметки (веќе не, имам АДСЛ), спиње до 3-4 саат на ручек, легнување у 5-6 сабајле...

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
walker_girl напиша:
Дигни си панталоните :pos:
Ееее и мене тоа Дигни си ги панталоните глеаш и така више тоа не е мода ги гледам твоите другарки сите повисоко ги носат:icon_lol:...После ајде доста со тој компјутерот има и други поважни ствари, Немаш осет за другите што живеат со тебе и само за себе си гледаш, Доста со тие чоколади и ја така порано како тебе јадев многу и сега види ме каква сум...има уште многу али овие се најчесто употребуваните што ги слушам секој ден

Kajgana Shop

На врв Bottom