МЕНСА

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
МЕНСА е фашистичка организација која служи само за поделби меѓу луѓето и како уточиште на неостварени гикови и ликови кои не ги примаат во ниедна друга група или друштво.:tapp:

Инаку сум долгогодишен член на групата на ментално предизвикани лица:vozbud: со сертифицирана лоботомија:vozbud: и ај кју од 67.:vozbud:

Носам маица со натпис MENSA - Shoot ko kill :vozbud:а од другата страна пишува MENSA - waist not your rounds away...:vozbud:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Видов дека веќе има тема МЕНСА, но сепак отварам нова.
Па, менсијанци, раскажете ја вашата приказна, зошто отидовте да се тестирате? Дали мислите дека можевте да извадите поголем IQ? Дали ја плаќате годишната членарина за да сте добростоечки член? Сте биле ли на годишното собрание на МЕНСА?
Сакаш да кажеш дека има членарина за да бидеш дел од МЕНСА? :uvo: Па вие сте го паднале основниот тест за интелигенција ако им давате на тие лопови пари. :)

Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
Сакаш да кажеш дека има членарина за да бидеш дел од МЕНСА? :uvo: Па вие сте го паднале основниот тест за интелигенција ако им давате на тие лопови пари. :)
Има годишна членарина, ама изгледа веќе никој и не плаќа.
Има и списание Менсадонија, кое го добива секој добростоечки член.
Јас иако првата година платив членарина, не го добив списанието, а не го доби ниеден од моите другари. Затоа повеќе не плаќаме членарина

Член од
20 август 2010
Мислења
149
Поени од реакции
16
Кој знае да ми каже повеќе информации за тестирањата, одамна сакам да одам да се тестирам :)

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Кој знае да ми каже повеќе информации за тестирањата, одамна сакам да одам да се тестирам :)
Ако се разочараш после ќе бараш и на психијатар да те праќаме, затоа седи мирна со време.

Член од
20 август 2010
Мислења
149
Поени од реакции
16
Ако се разочараш после ќе бараш и на психијатар да те праќаме, затоа седи мирна со време.
Побарав информации за тестирањата за коеф. на интелегенција, кој дел од реченицата не го разбираш?:)

Член од
20 август 2010
Мислења
149
Поени од реакции
16
http://www.mensa.org.mk/

повеќе информации никој не може да ти даде
Да, тоа веќе го знаев, пред да пишам тука го прашав и Гугл.
Мислев ако има некој член на менса или сл. па знае точни детални информации како која дата, каде се вршат тестирањата...но ОК, фала во секој случај.

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
ej на страната пишува имало тестови во октомври ама не пишува дали оваа година , прашувам го овоа случајно страната да не е запоставена...

T

Tetro

Гостин
секоја година има тестирања во октомври и декември

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
значи може да се тестираме =)

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Големи муда ако се тестирате. Ова нема да ве напраи покул у друштво, нема да ви овозможи работно место какво што сакате, нема да ве напраи луѓе.

Член од
20 август 2010
Мислења
149
Поени од реакции
16
Големи муда ако се тестирате. Ова нема да ве напраи покул у друштво, нема да ви овозможи работно место какво што сакате, нема да ве напраи луѓе.
А што имаш ти толку против тоа други да се тестираат?
Или си се тестирал, па не си постигнал ништо од горенаведеното па си исфрустриран?

Пред да коментираш може да прашаш од кои причини сакаме да се тестираме, па после да даваш свое мислење за туѓите намери.
Ако не можиш да одговирш на поставеното прашање едноставно е - не спамирај.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
А што имаш ти толку против тоа други да се тестираат?
Или си се тестирал, па не си постигнал ништо од горенаведеното па си исфрустриран?

Пред да коментираш може да прашаш од кои причини сакаме да се тестираме, па после да даваш свое мислење за туѓите намери.
Ако не можиш да одговирш на поставеното прашање едноставно е - не спамирај.
Не сум се тестирал, немам намера да се тестирам и нема да се тестирам. Само идиотски ми е тоа.

Член од
20 август 2010
Мислења
149
Поени од реакции
16
Не сум се тестирал, немам намера да се тестирам и нема да се тестирам. Само идиотски ми е тоа.
Па никој не те тера!
Ти стави некој нож под грло за да идеш да се тестираш или некој најнормално (далеку од идиотски) си праша кој има информации во врска со тестирањата?
Е сеа ти што се понашаш идиотски, нормално и се околу тебе ќе ти изгледа идиотски.

Како и да е паметњакович, остави не нас "идиотите" да си се тестираме на раат.

Kajgana Shop

На врв Bottom