Трет Буре-весник закон: "Ако ја објавиш заканата на Сулејман дека ќе те убие, Сулејман сигурно ќе те убие, тебе и уште два-тројца".
Оригиналниот пост на Зоран Божиновски:
EVE PROFESORE GEROSKI ZAKANA DO MENE OD NEKAKOV SAMI SULEJMANI, TE MOLAM BRANI ME. VEROJATNO E NEKOJ STRASEN TIP!?
PODOLU GO IMAS I MOJOT ODGOVOR DO NEGO:
Conversation started today
05:02
Sami As Sulejmani
mnogu brzo ke te donese nekoj vo sk a ja ke vidam koj ti e najmill tuka i ke ti ja izgoram dusata denes do utre
05:08
Sami As Sulejmani
do 12 saat ako ne se izvini na sami sulejmani i na sheval muaremi dusata ke ti ja izgoram i nemoj da racunas deka e zaebancija ke se izgoris loso
Danas
13:55
Zoran Burevesnik Bozinovski
ajde dosta se zakanuvate, pravete sto ke pravite i prestanite da se zakanuvate. ako sakate vojna ke ja imate. do istrebuvanje! ova jas vi go vetuvam. ovaa tvoja zakana kako i site prethodni se prijaveni kade sto treba. povelcete poteg i ke vidite sto ke ve snajde. izgleda deka bas ne znaete komu mu se zakanuvate. jas ne sum vi od tie sto vi se tresat i vi se plasat. ajde pocni!
Дебатата која го проследи постот г-дин Божиновски:
Shefket Kume Nexhipi luge razberete sami ne mu se zakanuval na zoran novinarot no toj mu se zakanil isto kako sami mu se zakanuvam i zenata da mu ja ebam na ovoj so lazen profil so se psue ovoj pickata MILE MAJKL MIHAJLOV so se zamara so ovie od gercec ama zgresel so pisal od telefon i na naj kus rok ke se najde zenata ke mu ja ebam a osfen toa ovoj e albanec ne e mile tuku koj znae so e nekoj azija od tuka blisku
25 Јуни во 19:31 · Ми се допаѓа · 1
Mile Majkl Mikajlov po be o MUT ti cka do? jam ketu ne Saraj ne rouge 10 numer 14 hajde te une
25 Јуни во 19:47 via mobile · Ми се допаѓа
Mehmed Shehu Shehu Zorane ne se plasi od nekoj sto raboti spiun bez pari...toj sto se zakanuva nikogas nikogas nema della ...FUCK UF ,,,na takvi lesperi kako nego ....
25 Јуни во 19:50 · Ми се допаѓа · 2
Shefket Kume Nexhipi o picko da e hash frik ti gruen duta qi da e lshaj samin tuta qije
25 Јуни во 20:23 · Ми се допаѓа
Mile Majkl Mikajlov ooo KUME vaka da ti kazam TI si nosac na voda so matarka, odi cuvaj go Veronija! oooo KUME MUTI kockar eden kume - kinezi. lamromu te une (javi mi se ajde) 078944444, MUT nizaeden
25 Јуни во 20:31 via mobile · Изменет · Ми се допаѓа · 1
Shefket Kume Nexhipi hahahahaha zenu ti ebam tfoja eve ti go mojot drug broj ovoj mie sluzben ne go koristam vise eve javi mi se 071952071 zenata u picka da ti ja ebam
25 Јуни во 20:39 · Ми се допаѓа
Mile Majkl Mikajlov sluzben telefon za KODOShenje! shto nema da cujesh, sluzben telefon imal i ovoj za KODOShenje! tuku cuvaj toa kurvite na Sheval dur e u Gercka oooo ti GULUBAR!
25 Јуни во 20:53 via mobile · Ми се допаѓа
Shefket Kume Nexhipi pa podobro so golubi od sto kao ti so gi provociras site ama nema dolgo da ti ide be drugar a za kodos ti si br 1 i milo mie so sfe znaes be ti mangup si bil pravi pazaq
Shefket Kume Nexhipi hahahaha me isplasi ja javno ti kazuvamzenata sfe najmilo da ti ebam od problemi ne se plasam od nikoj jas sum ovoj so sum javno kazuvam bidi maz i ti ednaska barem eve kazuvaj javi mi se kazi mi i ne pisuvaj so lazen profil
Shefket Kume Nexhipi sami ne e kodos tuku tezok zenkar e gi ebe site kurvi u gradot pa zatoa vie zborete vie i jas dok se raspravame on kojznae kaj uziva so picki
26 Јуни во 18:16 · Ми се допаѓа
Mile Majkl Mikajlov prvo zena mu FIKRIE neka ja zadovoli, posle kurvite u grad neka gi polize zs nema ZUBI! prenesi mu na Sami kodoshot toj komshijata od pozadi mnogu mu se verti na Fikrie. si znae Sami koga bese u HAPS!
26 Јуни во 18:53 via mobile · Ми се допаѓа
Shefket Kume Nexhipi o gruen ta qifsa une ty po ti ije kodosh i keq be po lej isant raat mos i provocir
26 Јуни во 19:22 · Ми се допаѓа · 1
Sami As Sulejmani o mile majk lazen ja i tvojata zena i sestra ti gi zadovolluvam ama tebe koga ke te fatam ke ti ebam sve zivo sto ti postoi a tebe ke te nema vo ovoj svet ti si klosar sakas da navredis ama toa ke te kosta zivot grob nema da imaws sega vleze mnogu dlaboko ama ke te fatam kejt shka ki ndunja ka me ti ci xhenazen skan me ta njoft o picko
27 Јуни во 00:50 · Ми се допаѓа · 1
Mile Majkl Mikajlov оди бе на ЗУБАР прво! прај тоа ЗУБИТЕ оо МУТ и не се заканувај многу многу да не влезеш пак у ХАПС кај тој со тревата што го изгори пред некоја година!
27 Јуни во 01:00 via mobile · Ми се допаѓа
Sami As Sulejmani Gruen ka me ta Ci
27 Јуни во 02:30 · Ми се допаѓа
Sami As Sulejmani Do tzoogruendota Ci nukijen mend ska dotbojlaj si t kesh both o pick tej ki bith vec tet ci
27 Јуни во 02:32 · Ми се допаѓа · 1
Mile Majkl Mikajlov ooo Sami muti nemoj da zvonish u Hanijoti, skup roaming KE go gorish covekot. nemoj da kodoshish Gercite slushaat SFE!
28 Јуни во 12:41 via mobile · Ми се допаѓа
Sami As Sulejmani ne kodosam go prasav kaje ama toj mi kaza da dojdam da ti ja ebam zenata bidejki on e daleku i ke dojam jas da ti ja ebam ne se sekiraj
Sami As Sulejmani o pm, pa vie ste bile mnogu koj ke vi gi ebe na trojcata vecer zenite ja mislev samo tvojata ama ne problem ke vigi ebam na trojcata zenite ana edniot i svalerkata od vellez i taa ot kis voda nemajte gajle
28 Јуни во 20:39 · Ми се допаѓа · 1
Mile Majkl Mikajlov
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
)) hajde te bejme makijato me pak qumesht ne "Shkupi"
28 Јуни во 21:29 via mobile · Изменет · Ми се допаѓа
Sami As Sulejmani Spi makijatoune seune kam pun sonte duhetmetaci Gruen te pidhi
28 Јуни во 21:48 · Ми се допаѓа
Mile Majkl Mikajlov si dush oo Sami si dush, ne jemi ketu
28 Јуни во 21:52 via mobile · Ми се допаѓа
Sami As Sulejmani KU tvi trego
28 Јуни во 22:04 · Ми се допаѓа
Sami As Sulejmani Vec trego one cekiratu KU ije per 1min vi
28 Јуни во 22:08 · Ми се допаѓа
Sami As Sulejmani Znaes deka razbrav koj si zatoa sega ke vidime sto ke ima utre na vesti ti pisav na profill zatoa me kanish na kafe ama kasno sega se sllagas I tebe da te ebam ako sto si sluzbeno lice nemas PRAVO da se zAebavas zatoa sega ke ti ebam sve X have shto prisllushkuvas sega ti e kasno razbrav koja kurva si ot ljubomora sto s ti gi ebel zenskiteskapoke platis
28 Јуни во 22:23 · Ми се допаѓа
Sami As Sulejmani Cekam da mi kazes kaj da dojdam da se vidime ne idam kaj tebe doma ne sakas da ti ja ebam zebra tebe Salam da te ebam
28 Јуни во 22:25 · Ми се допаѓа
Sami As Sulejmani Pobrzo kazi kade o peder zatoa ti pisuvas taka a i so nejzze iuhe si pisuvam mi kaza sto ultimatumi si davall da dojde so tebe I mi kaza deka ti si kako zajak ja kolkumocam to tolku mozes da eyes o peder jasjaebam dobro zatoa koga se deli ot tebe me bar a mene da ja ebam
28 Јуни во 22:30 · Ми се допаѓа
Sami As Sulejmani Uste malce ako ne kazes kaj si ke go pisam tvoeto ime site tvoi kolegi vikaatdagopisam tvoeto ime ama ke cekam uste malce a ti deka ke pies makijato so mene gresis
Sami As Sulejmani pisi sega javno ako imas gaz zenata da ti ja ebam ne mi pisuvaj na profill sve da ti ebam