Листа на теретани (локација, цени, рецензии)

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Jas

Јас пред многу години одев кај Миле и си напрајв повеќе проблеми него ли корист. Пред се поради неговите нагони да инсистира на хемија. Сега веќе две години ода во Фит или Калифорниа Фитнес по старо. 1500 денари месечно колку пати сакаш, плус имаш луѓе што колку толку те гледаат.
Каде се наоѓа фит ?

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Каде се наоѓа фит ?
Улица 9 Мај.. кај Конак, или во одма позади секси шопот што е.. најлесен пристап од Ило Рибар Лола, после кружниот тек, ако одиш према влае, на првито семафор десно.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Улица 9 Мај.. кај Конак, или во одма позади секси шопот што е.. најлесен пристап од Ило Рибар Лола, после кружниот тек, ако одиш према влае, на првито семафор десно.
Ок...ништо од бизнисот :D

вежба ли некој во Терминатор ??

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
Има ли некоја теретана блиску до новиот веро таму кај клубот на пратеници? И ако да, какви се условите и цените?

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Има ли некоја теретана блиску до новиот веро таму кај клубот на пратеници? И ако да, какви се условите и цените?
50 накај центар...пред студенстскиот Кузман во згрдата.
Каде јас да почнам сезонава со вежбање???

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
50 накај центар...пред студенстскиот Кузман во згрдата.
Каде јас да почнам сезонава со вежбање???
Немаш гајле ти,кај и да почнеш :)

ако можеш,имаш време,дај ми твое мислење за-http://forum.kajgana.com/threads/%D0%91%D0%BE%D0%B4%D0%B8-%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%B0%D1%9A%D0%B0-%D0%BE%D0%B4%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D1%83%D0%B4%D0%B8-%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8.9441/page-620#post-5282082

ми треба стварно...

S

Stef Bachatero

Гостин
Кај освен фит има теретана со туш?Да е некаде во околина на карпош

S

Stef Bachatero

Гостин
Карпош....широк поим.
Па карпош 1,2,3,4 центар сега од кога си земав точак се ми е блиску :).Сакам да се исфорсирам убаво за да се добие мускулна маса.Некои работи не може само дома да се вежбаат :).Битно е да има туш,зашто планирам да го користам зашто се потам многу.

Член од
2 јули 2007
Мислења
236
Поени од реакции
172
Ај препорачајте ми теретана која се наоѓа некаде во Центар или Кисела Вода(osven taa Gladijator), каде што освен основните справи имаат траки за трчање или орбитрек, и каде што месечна членарина изнесува до 1000ка?

Член од
5 август 2012
Мислења
57
Поени од реакции
6
Стронг Џим - Strong Gym или Ричи Спорт ?!?!? Доколку некои ги посетувал и двете теретани нека ги сподели негативните и позитивните страни .

Член од
5 август 2012
Мислења
57
Поени од реакции
6
Стронг Џим - Strong Gym или Ричи Спорт која има повеќе гужва и која е подобро опремена со справи?

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Jas

Јас пред многу години одев кај Миле и си напрајв повеќе проблеми него ли корист. Пред се поради неговите нагони да инсистира на хемија. Сега веќе две години ода во Фит или Калифорниа Фитнес по старо. 1500 денари месечно колку пати сакаш, плус имаш луѓе што колку толку те гледаат.
Јас уште одма му кажав не за хемија :). Одма смршти фаца :D. А ми препорачуваше дека сум поситен (демек уште побитно е како таков да земам хемија). Еднаш му реков не и толку беше. Сега ќе идам во една теретана во Автокоманда, да видам како е таму. Ако ми се допадне, ќе продолжам членство и таму, и не менувам :). Фала за предлогот, може ќе видам и таму како е :).

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Стронг Џим - Strong Gym или Ричи Спорт ?!?!? Доколку некои ги посетувал и двете теретани нека ги сподели негативните и позитивните страни .
Ричи Спорт одамна бев на еден тренинг и ми изгледаше мало, не се сеќавам многу, а во Strong Gym вежбам веќе 2 години.
Фина теретана, 1050 е цена за студенти и ученици (950 беше , поскапеа за 100ка) , 1250 за сите останати.

Не е фенси нова теретана него олдскул, бенчови, бучици, потребна опрема за да се набилдаш има. Траки за трчање има 2, точаци, орбитрек, ако си почетник има кој да ти објасни вежби.
Има и туш (макар да никогаш не го имам користено зошто живеам на 2 метра).
Не е големо и раскошно, ама е таман за правење тело.

Член од
5 август 2012
Мислења
57
Поени од реакции
6
Ричи Спорт одамна бев на еден тренинг и ми изгледаше мало, не се сеќавам многу, а во Strong Gym вежбам веќе 2 години.
Фина теретана, 1050 е цена за студенти и ученици (950 беше , поскапеа за 100ка) , 1250 за сите останати.

Не е фенси нова теретана него олдскул, бенчови, бучици, потребна опрема за да се набилдаш има. Траки за трчање има 2, точаци, орбитрек, ако си почетник има кој да ти објасни вежби.
Има и туш (макар да никогаш не го имам користено зошто живеам на 2 метра).
Не е големо и раскошно, ама е таман за правење тело.
а ме интересира дали има гужва ,и кај кој часови е така по растеретено бидејќи сум почетник и несакам да има ногу гужва :)

Kajgana Shop

На врв Bottom