Листа на македонски сајтови за огласи (30+)

Член од
10 септември 2014
Мислења
142
Поени од реакции
87
Таа веб страна треба да се одржува и ако е голема посетеноста се големи трошоците за сервери и слични ствари. Од таа причина сајтот мора да остварува некаков профит за да нуди услуга на ниво. Ти бараш некој да фрла по 100ици евра месечно за сајтот како добротворна организација :)
Токму таму треба да го бара својот интерес...со бесплатните услуги да има големата посетеност. А големата посетеност носи голем интерес за банери и реклами преку кои ќе си го остварува својот профит. Ама мене повеке ми се чини дека во прашање е лакомоста за пари. Па и овие други неколку страни што се наведени во оваа тема а нудат бесплатни услуги имаат трошоци за одржување...потребно е само ние како муштерии да се определиме за една или две подобри и да им направиме поголема посетеност и тоа да си го наплатат ама со надеж дека ќе продолжат да бидат бесплатни во делот на услугите кон муштериите.
 
На врв Bottom