Smeni drajveri na kamerata i ke imas zum na kamerata.Ej aj necrophilia ako moze kazi nekoe programce ili software da mozam na K750-kava da iam zum na najgolemata rezolucija posto sea nema.
P.S. Iam data kabel Pozz
Понекогаш подобрувањата не се видливи со голо око, или пак со лаичко око. А ако немало промена за камерата досеа, нема ни да има. Купи си дигитален фотоапарат ако сакаш да сликаш. Камерата на мобиљките служи за брзи ММСки и од скоро време за видео разговори. (третата намена не ти ја кажувам освен ако не си 18+)Nekro napraiv brat toa so mi kaza, praese update zavrshi i nisto posebno nema nikakva promena. P.S Kamerata e ista
Добар заклучок...Понекогаш подобрувањата не се видливи со голо око, или пак со лаичко око. А ако немало промена за камерата досеа, нема ни да има. Купи си дигитален фотоапарат ако сакаш да сликаш. Камерата на мобиљките служи за брзи ММСки и од скоро време за видео разговори. (третата намена не ти ја кажувам освен ако не си 18+)
пример? рингтонови - универзални, теми - слично на повеќето сониериксони, позадини - универзални, игри - прежно универзални, апликации - прилично универзални. А линкови каде има само за W900i работи - сеуште не сум нашол. Едно време сакав летово да напраам за секој телефон посебно 10 топ апликации, 10 топ игри, 10 топ теми, 10 топ позадини... ама ете немав доволно времеNecrophilia дај бе нешто интересно за W900i.
Necrophilia дај бе нешто интересно за W900i.
http://www.getjar.com/software/Nokia/N80-1ej nekro daj be samo na mene ne mi odgovori za N80 nekoe programce da mi kazes