Линкови: Јава Апликации & Other Stuff

Член од
28 февруари 2007
Мислења
82
Поени од реакции
0
ej aj ako nekoj znae nekoe dobro programce za nokia N80 neka mi dade link.

Goki_san

Dzabolebar of the month
Член од
16 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
1
Ej aj necrophilia ako moze kazi nekoe programce ili software da mozam na K750-kava da iam zum na najgolemata rezolucija posto sea nema.
P.S. Iam data kabel Pozz

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
едноставно - пробај со апдејт на сони ериксон порталот, ако најновата верзија го нема тој драјвер тогаш
сложено - како што (не)ти објасни бојандес :)

Goki_san

Dzabolebar of the month
Член од
16 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
1
Ej druze Nekro aj te molam objasni mi poopsirno druze posto sum tapa ja malce t.e POJMA NEAM

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
иди на порталот на сони ериксон, најди го к750 како модел, иди во супорт ареата, најди каде што се софтверите, побарај софтвер за апдејт на сониериксон. Симни го, иди по упатставата на сониериксон. Кога ке заврши целата процедура за отприлика 40 мин, пиши...

Goki_san

Dzabolebar of the month
Член од
16 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
1
Nekro napraiv brat toa so mi kaza, praese update zavrshi i nisto posebno nema nikakva promena. P.S Kamerata e ista :(

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Nekro napraiv brat toa so mi kaza, praese update zavrshi i nisto posebno nema nikakva promena. P.S Kamerata e ista :(
Понекогаш подобрувањата не се видливи со голо око, или пак со лаичко око. А ако немало промена за камерата досеа, нема ни да има. Купи си дигитален фотоапарат ако сакаш да сликаш. Камерата на мобиљките служи за брзи ММСки и од скоро време за видео разговори. (третата намена не ти ја кажувам освен ако не си 18+:vozbud:)

KaZaN89

шуруп мајстор
Член од
2 јуни 2006
Мислења
193
Поени од реакции
25
Понекогаш подобрувањата не се видливи со голо око, или пак со лаичко око. А ако немало промена за камерата досеа, нема ни да има. Купи си дигитален фотоапарат ако сакаш да сликаш. Камерата на мобиљките служи за брзи ММСки и од скоро време за видео разговори. (третата намена не ти ја кажувам освен ако не си 18+:vozbud:)
Добар заклучок... :vozbud:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Necrophilia дај бе нешто интересно за W900i.
пример? рингтонови - универзални, теми - слично на повеќето сониериксони, позадини - универзални, игри - прежно универзални, апликации - прилично универзални. А линкови каде има само за W900i работи - сеуште не сум нашол. Едно време сакав летово да напраам за секој телефон посебно 10 топ апликации, 10 топ игри, 10 топ теми, 10 топ позадини... ама ете немав доволно време :)

имаш интернет - побарај :)
lol

Член од
28 февруари 2007
Мислења
82
Поени од реакции
0
ej nekro daj be samo na mene ne mi odgovori za N80 nekoe programce da mi kazes

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Член од
28 февруари 2007
Мислења
82
Поени од реакции
0
ej izvini brat samo da te prasam so file da siminjam .jar ili .jad za da mozam da instaliram

Kajgana Shop

На врв Bottom