Лига на шампиони 2008-2009

Статус
Затворена за нови мислења.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
ОВА Е СРАМ ЗА ФУДБАЛОТ.ЗАРЕМ СО ВАКВИ СУДИИ ЌЕ НАПРЕДУВА ФУДБАЛОТ:БРУКИИИИИ
Не , срамота за фудбалот е да имаш у тим еден Дрогба, Анелка, малуда, лампард, Балак......а да се браниш ко највеча пичка 180 минути!!!! Колку сакаш збори тактики ово оно....се знае зашто глеаме фудбал....фајтерска игра , напад до даска а не со 10 играчи у одбрана да ми играш. Лигуши, Педерчиња.....на 90% од светов му е мило со изгуби Челзи само заради тоа што така одиграа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.917
Значи вака..Тоа со анти фудбалот заебете го..Тоа е тактика,ама најголем трагичар од редовите на Челзи во овој двомеч беше дефинитивно Дрогба..

П.С Честито финале на Каталонциве

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Очекувам финале во кое нема да суди денешниот судија нити судијата од претходниот пат така што Барса ќе ја освои титулата без потоа сите разочарани фанови на Магнејзер да му приговараат на судијата туку да го признаат поразот!!!

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Vo prviot duel pak Barca bese ostetena od sudijata , sega Chelsea .. Dve polufinalinja , dvojca glupi sudii ?!?!
Колку пенали само требаше да досуди?! И ќе досудеше - да не му дадеше црвен на Абидал! Убедливо ќе победеше Челзи така! И на крај, во 94 минута, пак не досуди пенал...
Челзи милион шанси имаа, далеку повеќе шута на гол имаа!

СРАМОТА!

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Колку пенали само требаше да досуди?! И ќе досудеше - да не му дадеше црвен на Абидал! Убедливо ќе победеше Челзи така! И на крај, во 94 минута, пак не досуди пенал...
Челзи милион шанси имаа, далеку повеќе шута на гол имаа!

СРАМОТА!
А кажи ми како да се шутни на гол ако од 11 играчи 12 стојат пред гол ко педерчиња?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.743
Иако ова беше најнефер утакмица кој сум ја гледал до сега, сепак морам да кажам дека мило ми е што Барселона се пласираше во финале. Челси едноставно многу изигра најглуп фудбал на Ноу Камп и со сета душа сакав да отпадна и тоа за среќа на неутралните љубители на фудбалот се случи.
Сега повеќе од сигурен сум дека ќе гледаме едно прекрасно финале.

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
А кажи ми како да се шутни на гол ако од 11 играчи 12 стојат пред гол ко педерчиња?
Не навивам ни за едниот од двата клуба, но тоа е нивно право, ако сака Челзи така да игра, кој може да ги спречи? Напротив, задача на Барселона како најдобар клуб во светот моментално (според многумина) беше да најдат противигра на играта на Челзи. Во тоа мизерно не успеаја, ама среќата ги следеше... Тоа е фудбалот, најважната споредна работа на светот.=)

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Не навивам ни за едниот од двата клуба, но тоа е нивно право, ако сака Челзи така да игра, кој може да ги спречи? Напротив, задача на Барселона како најдобар клуб во светот моментално (според многумина) беше да најдат противигра на играта на Челзи. Во тоа мизерно не успеаја, ама среќата ги следеше... Тоа е фудбалот, најважната споредна работа на светот.=)
Среќа... Среќата ги следи храбрите :toe: А кој беа храбрите? Да не беја случајно оние што немаа храброст отворено да играат? Барса бар ставија гол преку нивна акција, а не среќно одбиена топка...

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Среќа... Среќата ги следи храбрите :toe: А кој беа храбрите? Да не беја случајно оние што немаа храброст отворено да играат? Барса бар ставија гол преку нивна акција, а не среќно одбиена топка...
Сакаше да кажеш, Барселона дадоа гол по лошо расчистена топка на Есиен... Така да, како и да гледаш, се враќаме на истото=)... Како и да е, со среќа во финалето.:smir:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Јас само ќе кажам дека судијата се изгуби на овој натпревар. Но исто така и хидинк претера со бранење а имаа играч повеќе. Не знам што да кажам дрогба се плеткаше не даде гол, а и есијен што го даде голот после тој не ја изфрли топката и падна голот. Само за мене е несватливо искусна екипа како челзи вака да си дозволи д априми гол во последните секунди, а пак од друга страна па барцелона игра повеќе напаќачки фудбал па ваљда ќе биде поинтересно фиалето бидејќи јас пола уткамица не гледав вечерва зашто беше ептен досадна па и коментаторот те прави да заспиеш и така да вчера иако беше висок резултат беше пионтересна утакмциата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom