Лига на шампиони 2008-2009

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Знае ли некој што и зборуваше Дрогба на камерата??

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
''I WANT SOME BANANAS!!!''
:toeto:

Честитки за Барселона, уф шоубаво ми е. :icon_cool

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Што зџбореше дрогба на крја на камерата? Слушна некој? ајде нека каже!

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Колку ми беше жал за Тери лани, цела година го мислев!!! Сега и ова им се случи!!! Ќе пукнам од мака! :(

В

Вори

Гостин
ОВА Е СРАМ ЗА ФУДБАЛОТ.ЗАРЕМ СО ВАКВИ СУДИИ ЌЕ НАПРЕДУВА ФУДБАЛОТ:БРУКИИИИИ

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
барСЕЛОна не заслужуваат честитки нема за што да честитам:nenene:
Од кај го ископаа судијава е тоа се чудам копиле скапано ја заеба утакмицата
Грешка направи и Хидник наместо да стави некој играч од средината или напад тој става одбрана да не направеше така барСЕЛОна ќе беше докрајчена:nesum:
играта од првиот натпревар што ја играше челзи овој пат ја играше барСЕЛОна со еден шут кон голот на чех:tapp:
Дрогба се изнаутнува можеше чисти два гола да им брцне :nesum:
Сега само што гледав на вести екипата на барСЕЛОна поканета била на некој ракометен куп кој ќе се одржел во јуни месец:nesum: мечот Челзи-барСЕЛОна го следеле врвни ракометни скаути и одлучиле дека играчите на барСЕЛОна во моментов се број 1 во ракометот и така одлучиле да ги поканат на купот

Ајде сега очекувам црвенки од фан4ињата на барСЕЛОна спремен сум:pipi:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Какво финале!:vozbud:
Ептен ми е мило што нема да се повтори ланското финале, и Манчестер ќе слави против друг тим :)

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
барСЕЛОна не заслужуваат честитки нема за што да честитам:nenene:
Од кај го ископаа судијава е тоа се чудам копиле скапано ја заеба утакмицата
Грешка направи и Хидник наместо да стави некој играч од средината или напад тој става одбрана да не направеше така барСЕЛОна ќе беше докрајчена:nesum:
играта од првиот натпревар што ја играше челзи овој пат ја играше барСЕЛОна со еден шут кон голот на чех:tapp:
Дрогба се изнаутнува можеше чисти два гола да им брцне :nesum:
Сега само што гледав на вести екипата на барСЕЛОна поканета била на некој ракометен куп кој ќе се одржел во јуни месец:nesum: мечот Челзи-барСЕЛОна го следеле врвни ракометни скаути и одлучиле дека играчите на барСЕЛОна во моментов се број 1 во ракометот и така одлучиле да ги поканат на купот

Ајде сега очекувам црвенки од фан4ињата на барСЕЛОна спремен сум:pipi:
РАКОМЕТ?? Темава е за лига на шампиони

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
РАКОМЕТ?? Темава е за лига на шампиони
Знам де
ама толку добро се снајдоа во играта со рака така што од сега ќе играат и за ракометниот тим на барСЕЛОна

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Фановите на Челзи можат да плачат колку сакаат, но денес победи фудбалот. Ќе гледаме финале на двете најдобри екипи сезонава. Можеби требаше да биде пенал играта на Пике со рака, но требаше и фаулот над Анри пред 8 дена. Балак заслужи црвен минатиот пат, сега прашање е дали Абидал воопшто направи фаул.
А мајмунот Дрогба може комотно да го цуца до крај на година. Кој му е крив што не даде гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom