Лига на Шампиони 2012/2013

Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Па никој не ни очекува дека ќе пројдат групи. Не можеш да споредиш Клуж со еден Манчестер Јунајтед. Тоа што им се посреќи на Апоел лани е друга работа. Верувам дека и пред почетокот на ланската ЛШ си мислел, дека Апоел е отепана екипа или не?
Стигнавме до муабетот „деца од улица да собереа“ или „ние тука од форумов да се соберевме“ немаше да примиме толку голови.
Па не дека јас ги имам гледано Нордсјаленд, ама кога доаѓаат како шампиони од земја, која има еден директен претставник во ЛШ, секако не треба да им се суди пред време. Нема потреба од глупирање, јасно е дека ќе завршат на 4. место, затоа што имаат доста јака група.
Не знам вие што сакате. 10 тимови од Англија, 5 од Шпанија, Италија, Германија и Франција и некои посилни тимови како Зенит, Порто, Шахтар. Само ваљда и тогаш ќе најдете мана.
Не знам што толку ви сметаат тимовите од послабите лига, кога на крај се се сведува на 5-6 тима.

Епа такви се де Шпанците, мисли дека нема потреба да учи англиски. Ете и Канаваро ваљда не знаеше англиски, кога веќе зборуваше на италијански. Ама тоа не значи дека се глупи и заостанати.
Па до душа не го мислев тоа за АПОЕЛ пошто играат добар фудбал плус имаа лесна група ама нема врска сега тоа.
Нордсјеланд можеби се шампиони во Данска ама сепак тоа не значи дека се квалитетна екипа за во ЛШ. Еве и Монпеље се шампиони во Франција па не ми се верува дека ќе продолжат понатаму во ЛШ.
Сега читам РДМ кажал дека Нордсјеланд се најслаби во групата. Добро до душа не треба да си научник за тоа да го утврдиш ама како стигнал до тоа мислење? Сигурно многу ги гледал Нордсјеланд лани.
Реални да бидеме и Нордсјеланд да беа во група со БАТЕ,Динамо М. и Порто ќе беа последни.
Зошто? Затоа што СПОРЕД МЕНЕ тие се едни од отепаните екипи.
Според мене. Што не значи дека сум во право. Еве имаат 6 меча нека ме демантираат. Истото важи и за Динамо. Јас викам дека двете екипи комбинирано ќе имаат 2 бода максимум.
Клуж можеби ќе освојат повеќе бодови и можеби и ќе имаат шанса да играат во 1/16 финале во ЛЕ зависи како ќе одат работите.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Апоел игра добар фудбал? Озбилно?
Де бе, никако да ми ја сфатиш поентата. Ти кажувам дека не може екипа да биде отепана, ако игра ЛШ.
Јас никаде не реков дека Нордсјаленд не е најслаба екипа во групата, исто и за Динамо. Мое мислење е дека двата тима ќе завршат со 0 бода, затоа што се далеку од тимовите, против кои играат.
Oтепани екипи(како ти што ги викаш) имало и ќе има.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Абе сеа тоа отепани не отепани не знам ја,они си стигнале заслужено до лш и сега имаат шанса да се докажат,а дека ќе има изненадувања ,ќе има тоа бидите сигурни.Дај боже некоаш и некоа наша екипа да стигне до овде,ама тешко у брзо време.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Апоел игра добар фудбал? Озбилно?
Де бе, никако да ми ја сфатиш поентата. Ти кажувам дека не може екипа да биде отепана, ако игра ЛШ.
Јас никаде не реков дека Нордсјаленд не е најслаба екипа во групата, исто и за Динамо. Мое мислење е дека двата тима ќе завршат со 0 бода, затоа што се далеку од тимовите, против кои играат.
Oтепани екипи(како ти што ги викаш) имало и ќе има.
Па можеше директно да кажеш што ти е поентата :D.
Да така би требало да биде пошто денеска сите играат фудбал и секој може да победи секого ама сепак за мене тие екипи се само филер екипи што потполнуваат место колку да се игра подолго :D

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Интервју со Меси и Иниеста денеска.
Добра ти беше ова, ама сепак твоето видео повеќе се совпаѓа со ова! :LOL:

Бидејќи Меси и Иниеста не пробаа да зборуваат англиски :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да не се опраеше малце Роналдо во Англија, бетер ќе беше од нив двајца со англискиот. Па и шишкава бе, шутка комерц.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.169
Ебате љепотанот, овој штом го средиле на човек да заличи сигурно и за Тевез и Рибери има надеж. Фацата му е рудник на силикон споредено со цицките на Памела.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Добра ти беше ова, ама сепак твоето видео повеќе се совпаѓа со ова! :LOL:

Бидејќи Меси и Иниеста не пробаа да зборуваат англиски :D
У тој стил беше интевјуто. Се сомневам дека и шпанскиот им идеше тешко некако Иниеста кога почна ко Пандев македонскиот ааа ееее аааааа еее :pos:

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Барса и Јунајтед имаат смешни групи. Ќе си играат маде со противниците. Жиру против своите. ПСЖ каква група доби ко во прв шешир да беше. Кој меч ќе биде Сити против Реал ау ау. Јака сезона не очекува.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Прилично сигурен сум дека и двата разбират англиски само не сакаат да се бламират со говорот. Во интервјуата најчесто Меси на англиски го прашуваат а овај на шпански му одговара. Во Шпанија живеат и веројатно таму ќе ја завршат кариерата. Сепак шпанскиот јазик е веројатно меѓу првите три нaјзборувани јазици скоро пола билион зборуваат шпански.
И незнам шо врска има ова со фудбалот или наградата на Иниеста, ама ај досадно ви е, разбирам.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Да мислиш дека некој врвен фудбалер( или пак професионален фудбалер) е глуп :facepalm:....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom