Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stivie G

Гостин
кажи ми ти кој битен дел не беше опфатен во воведниот пост? Ете сега одново разгледав теми за дерби натпревари и има далеку помалку напишано во воведниот пост а никаде не сум видел да се бунеш. Напротив, те имам читано дека воведниот пост е набитен..... Ми викаше мене дека не сум трпел зеабанција на сметка на Ливерпул а ти за едно циган ме направи ретардиран .....Смешно било, 20 години сум бил, бла бла бла......

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Доста се воооојни.. дајте да се дружиме, рака да си пружиме. Дај ЗАПРЕТЕ, деца боооожји!! :pos:

В

Ваздух

Гостин
Не сакам да звучам хејтерски, али овие Ливерпул играле ќоро со фаворитите стално. Мислам дека ќе победат првпат сезонава и тоа баш против Манчестер.
--- надополнето: 21 септември 2012 во 01:28 ---
Плус, Манчестер го нема О'Ши, па не гледам кој би ја решил утакмицата на Енфилд во 108 минута :D

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Не сакам да звучам хејтерски, али овие Ливерпул играле ќоро со фаворитите стално. Мислам дека ќе победат првпат сезонава и тоа баш против Манчестер.
--- надополнето: 21 септември 2012 во 01:28 ---
Плус, Манчестер го нема О'Ши, па не гледам кој би ја решил утакмицата на Енфилд во 108 минута :D
Го има РвП, а само Ливерпулци го знаат значењето на зборот "РвП" :D

В

Ваздух

Гостин
Го има РвП, а само Ливерпулци го знаат значењето на зборот "РвП" :D
Не сакам да ви кварам расположење, мое мислење е дека тој пичлакот РВП ќе биде промашај. Или во најмала рака ќе се повреди и кариерата во Манчестер ќе му отиде низбрдо.

Инаку, нека си седи Руни дома, иако е повреден, да не појде оној Стерлинг и да напраи беља. По четврти пат.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Teмата отворено бедно, плус и со навреда кој играч на Јунајтед што во ниту една друга тема за натпревар не сум го видел. Тоа ја докажува културата на тој што ја отворал, а после се лути што го викале ретардиран :confused:

Гледам многу фанови на лузерите го посакуваат Евра да стартувал:icon_lol:
Ако не стартувал ќе бидел ова ќе бидел ова, немало да е фер! Па немој да ме јебеш бре! Од кога вие станавте менаџери па да кажувате кој ќе игра, а кој не?

Ливерпул што си се тапа си се тапа, а дека против Јунајтед ќе играат како да е последна, тоа сигурно, само против нас се мотивираат, против другите играат како посрани, како преебани! да ги мотивираат против сите како против нас, а и да им кажат дека ако не победат нема да добијат титула, може ќе им тргне!

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Steve-G ми е нов цимер. Ќе видиме во недела кое знаме ќе се вее у соба и пред неа,
Ќе го натерам цимерон да се зачленит на форумов како Zinedine Zidan па ќе видиме кој по bad-ass цимер ќе имат :icon_lol:.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Steve-G ми е нов цимер. Ќе видиме во недела кое знаме ќе се вее у соба и пред неа, :icon_lol:
Нека се вее скамерското и кажи му нека се отпише од факултетот... кај шо е запишан...:icon_mrgr:

Пивскиот куп титула:pos: да даде господ 100 години наредни нека го освојуваат па нека завршуваат 6,7ми.
Важи. А во исто време, завршувајте вие втори, не освојувајте ништо, и бидете константни во Лигата на Прваци.

Feels fine to me.

2

~2A

Гостин
Biafran Jet Set

Изминативе години единствено што го слушам од фановите нивни по форум и другариве мој што трубат му е желба да обезбеди пласман во ЛШ. Дали тоа гледале од економска страна,дали посакувал да има утакмица во вторник и среда,дали поради зафркавањето поради (не)играњето на неговиот тим и сл. НЕ ЗНАМ!

Муабетот ми е до вчера бевте засилени како точаци на удолница,а сега наеднаш излезе тоа дека не е битно да се игра ЛШ....

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.300
Ливерпул е катастрофа и засега освен Ален кој се покажа како добро засилување нема ниту една светла точка во тимот. Јунајтед пак од друга страна почна со пораз но полека работите се враќат во нормала. Иако се уште е далеку од својот максимум се далеку пред Ливерпул моментално.
Но кога играат меѓусебе ништо не важи, не важи местото на табелата, формата на екипите, играчите на располагање... Шансите се 50-50 и кој и да победи ќе треба да му биде наклонета и среќата.
И стига сте се зарасправале како мали деца.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Biafran Jet Set

Изминативе години единствено што го слушам од фановите нивни по форум и другариве мој што трубат му е желба да обезбеди пласман во ЛШ. Дали тоа гледале од економска страна,дали посакувал да има утакмица во вторник и среда,дали поради зафркавањето поради (не)играњето на неговиот тим и сл. НЕ ЗНАМ!

Муабетот ми е до вчера бевте засилени како точаци на удолница,а сега наеднаш излезе тоа дека не е битно да се игра ЛШ....
Битно е, кој рече дека не е. Пред се' од економски аспект. За тимот.

Јас како фан, секогаш ќе го одберам титула во „пиФскиот куп“ наспроти играње во Куп на Прваци и испаѓање во група/осмина-финале.

Среќа за многумина што постои Купот на Прваци каков што е, инаку многу мала ќе беше разликата меѓу второпласираниот и 12тиот во лигата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom