Ливерпул-Манчестер Јунајтед(23.09, недела, 14.30)

Прогноза за натпреварот?

• Победа на Ливерпул

Гласови: 50 33,1%
  • Победа на Манчестер Јунајтед

Гласови: 78 51,7%
  • Нерешено

Гласови: 23 15,2%

• Вкупно гласачи
    151
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Незнам за вас,ама мене не ми и интересен веќе дуелот со Ливерпул.

Освен со историјата,не гледам со што друго би парирале.
По бендови: Битлси со Џој Дивижн.

Ilumious ваква тема треба да ни биде репер за отварање?
Бедно...
Ваква бедна тема 1: твојата пар екселанс тема за овој меч 0

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Може играше Евра на Енфилд, али тоа беше кога Суарез беше баниран. Уште не се соочиле еден против друг на Енфилд. Ми е гајле мене за тоа дали е загарантиран стартер или не и дали секој натпревар ќе игра на Енфилд. Ја сакам да го видам ѓуптето како ќе паѓа на колена пред наша публика со Суарез во нашиот состав, го чекам тоа од поразот на Олд Трафорд прошлата сезона.
Абе и јас сакам да го видам Пол Сколс како шлапа гол од 25 метра, може сакам да го видам и Руни како им дава гол од слободен на Евертон ама сигурно нема Фергусон да ги прашува фановите на Ливерпул кој да ги игра за нивните вкусови да се задоволени.

И нешто друго, хипотетички, ако се измотивира ѓуптинот и го стегне од статива во 87ма како О`Шеј што направи во 2007, тогаш како ќе биде?

Ако го игра Бутнер и Бутнер направи гол, асистенција, или било што допринесе до евентуална победа, мене ама ич нема да ми биде гајле тоа што Евра не играл, за мене 3 бода се 3 бода па ако сака Фергусон нека игра и со Еванс како лев бек. Но ме интереса :)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Абе и јас сакам да го видам Пол Сколс како шлапа гол од 25 метра, може сакам да го видам и Руни како им дава гол од слободен на Евертон ама сигурно нема Фергусон да ги прашува фановите на Ливерпул кој да ги игра за нивните вкусови да се задоволени.

И нешто друго, хипотетички, ако се измотивира ѓуптинот и го стегне од статива во 87ма како О`Шеј што направи во 2007, тогаш како ќе биде?

Ако го игра Бутнер и Бутнер направи гол, асистенција, или било што допринесе до евентуална победа, мене ама ич нема да ми биде гајле тоа што Евра не играл, за мене 3 бода се 3 бода па ако сака Фергусон нека игра и со Еванс како лев бек. Но ме интереса :)
Абе ако гледаме шо сакаме од клубовите, сакам јас Суарез хет-трик да напраи и Кара еден гол да мавне како super-sub. Али тоа што ја го очекувам од ривалски аспект е Евра да дојде на Енфилд исто како што Суарез дојде на Олд Трафорд, и ако се смета за достојна линчост и достоен противник да му парира на Суарез ако може. Па после како ќе се одвива тоа нека се одвива.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Абе ако гледаме шо сакаме од клубовите, сакам јас Суарез хет-трик да напраи и Кара еден гол да мавне. Али тоа што ја го очекувам од ривалски аспект е Евра да дојде на Енфилд исто како што Суарез дојде на Олд Трафорд, и ако се смета за достојна линчот и достоен противник да му парира на Суарез ако може. Па после како ќе се одвива тоа нека се одвива.
Не можеш да ги споредуваш Евра и Суарез во двата тима. Ливерпул без Суарез на ништо не би изгледал, реално. Затоа и Суарез секоја можна утакмица ја игра за Ливерпул, без разлика дали е Манчестер или Хартс, поготово кога го пративте Керол кај чеканите. Евра си има сега достојна замена и има веќе 32 години, од лани се виде дека не може да се очекува да игра секој натпревар.

Немојте да мислите дека фановите на Манчестер нејќат Евра да игра, али ако Фергусон смета дека Бутнер при придонел повеќе со неговите пробиви по страните, нека биде така.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Што отварате ваква тема бе.
Кај и онака Ливерпулци трпат најголем ремет, зарем и ова им треба? :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не можеш да ги споредуваш Евра и Суарез во двата тима. Ливерпул без Суарез на ништо не би изгледал, реално. Затоа и Суарез секоја можна утакмица ја игра за Ливерпул, без разлика дали е Манчестер или Хартс, поготово кога го пративте Керол кај чеканите. Евра си има сега достојна замена и има веќе 32 години, од лани се виде дека не може да се очекува да игра секој натпревар.

Немојте да мислите дека фановите на Манчестер нејќат Евра да игра, али ако Фергусон смета дека Бутнер при придонел повеќе со неговите пробиви по страните, нека биде така.
Не ги споредувам, нормално дека немаат ништо заедничко у играта освен што двајцата ја допираат топката со нозе. Гледам само од аспект на тоа како под-капитенот на вашиот клуб кој беше во инцидент со нашиот најдобар играч треба да учествува на натпреваров. И точно е дека Суарез ни ја држи играта и дека минус него, цела сезона у аут би ни отишла. Али за тие 8+1 натпревари кои беше баниран, нашиот тим без него ги елиминираше Сити од Карлинг Куп и вас од ФА Куп, па сеа ти види. Али да не ја носам дискусијава у друга насока, за тоа дали ќе игра Евра во недела ќе дознаеме пред натпреварот. Нека осети Евра како е да играш на Енфилд против непријателот, исто ко што Суарез го осети тоа на Олд Трафорд.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Аман де вака ли се отвара тема. Иако е фан на некој тим треба да е објективно па после нека си пише што сака, како и да е небитно затоа што не е тоа дерби што било порано остана само дерби на стара слава..
Очекувам нерешено тешко да дозволат ливерпул уште еден пораз но сепак и мислам дека немаат квалитет за победа (барем за сега)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Што отварате ваква тема бе.
Кај и онака Ливерпулци трпат најголем ремет, зарем и ова им треба? :D
Ни за тоа не се способни Мен ЈУНЦИТЕ. При онаков Ливерпул, единствена шега да биде „Лузерпул“ и копирана слика од ајфон или шо ти знам јас анимација или меем шо го напрајл некој јадник од Борнео.... жалој.

А шо и фали на темата бе? Поарни дан се поранешните отворени? Или нема доволно пофалби за Менју?
--- надополнето: 20 септември 2012 во 14:48 ---
Аман де вака ли се отвара тема. Иако е фан на некој тим треба да е објективно па после нека си пише што сака, како и да е небитно затоа што не е тоа дерби што било порано остана само дерби на стара слава..
Очекувам нерешено тешко да дозволат ливерпул уште еден пораз но сепак и мислам дека немаат квалитет за победа (барем за сега)

Мене лично, ми сметаше необјективноста кога се отвораат теми кога Македонија игра против некоја друга репрезентација на пример. И?

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Ни за тоа не се способни Мен ЈУНЦИТЕ. При онаков Ливерпул, единствена шега да биде „Лузерпул“ и копирана слика од ајфон или шо ти знам јас анимација или меем шо го напрајл некој јадник од Борнео.... жалој.

А шо и фали на темата бе? Поарни дан се поранешните отворени? Или нема доволно пофалби за Менју?
--- надополнето: 20 септември 2012 во 14:48 ---

Мене лично, ми сметаше необјективноста кога се отвораат теми кога Македонија игра против некоја друга репрезентација на пример. И?
И мене ми смета. И?
Пишуваш глупост сам оза да се оправдаш. И?

S

Stivie G

Гостин
Не знам дали сте ратардирани или со сила се правите. Шо не е објективно у темата освен зборот циган ? Кај навредив тимот таков, тимот онаков.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Што и фали? Крила и да летне.
Уствари што друго ќе очекуваш од Ливерпулец освен навреди. :confused:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom