Ливадарки

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.638
Поени од реакции
9.849
Стфарно Хоуп,Зурла попрво ке сфатеше дека земња не е рамна него ти дека не постоиф ливадари.
Еве и Рон дирекно од детску сфати што е ексер.
А ти!?

Тој е женски синдром.
Тачка.
Ок е, јас за Владе да го нервирам, интересен ми е. Си знае и тој. Релаксирај се, последно многу напнат си ми. :backa:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.921
Поени од реакции
21.991
Ок е, јас за Владе да го нервирам, интересен ми е. Си знае и тој. Релаксирај се, последно многу напнат си ми. :backa:
:ROFLMAO:
Абе не сам напнат ич.
Ама одамна га гураш муабет дека постоиф и ливадари.А тема е за Ливадарке,а не за Владета и за његову нервозу.Терајте си ви што сакате.Ја само да ти посочу дека не постои такфо нешто. Тој е строго женска стфар.

Мушко што чува и шета куче и не е оженет не е ливадар.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.638
Поени од реакции
9.849
:ROFLMAO:
Абе не сам напнат ич.
Ама одамна га гураш муабет дека постоиф и ливадари.А тема е за Ливадарке,а не за Владета и за његову нервозу.Терајте си ви што сакате.Ја само да ти посочу дека не постои такфо нешто. Тој е строго женска стфар.

Мушко што чува и шета куче и не е оженет не е ливадар.
Сакаш да кажеш одамна замарам хе хе.
А што е? Мене ми е жал, зошто за женски да има име а за машки не? Па треба да бидеме рамноправни нели? :P

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
2.103
Поени од реакции
2.480
А што е? Мене ми е жал, зошто за женски да има име а за машки не? Па треба да бидеме рамноправни нели? :P
Треба ама не сме, машко не се прашува ако женското сака да абортира. Кога ќе биде таа рамноправност сакам да знам.

Еве, Ливадарки за жени, Инцели за мажи. Тие што се на границите на социјална прифатеност имаат различна динамика кај двата полови, затоа често не се идентични термините.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.638
Поени од реакции
9.849
Треба ама не сме, машко не се прашува ако женското сака да абортира. Кога ќе биде таа рамноправност сакам да знам.

Еве, Ливадарки за жени, Инцели за мажи. Тие што се на границите на социјална прифатеност имаат различна динамика кај двата полови.
Така де и да видиш жена нека делка дрва и молерисува на скеле и тн и тн..
А нема ливадари зошто името скроз ќе ја изгуби смислата, ако ме сфаќаш :P

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.921
Поени од реакции
21.991
Епа едноставно неможе да има.

Убавина,скржавост,скромност,срамежливост и ред други работе,може да ги имаф и мушки и женски.
А ливадарке су само женски.

Некој например што чува куче или маче и нема жену,не е ливадар синдром.Него едноставно неможе да најде или не е убаф или е глуп или едноставно нејке,ама нејке не од воук причину како што ливадрка нејке да се омужи.Некоја да му рашири ноге,одма ке ву улети ссфе јајца.

А кд е у питање женско,она нејке мужа ради некој ноф њуејџ синдром илимити ливадарка синдром.Она га мрзи мушки род и место нормалну фамилију сс деца сс сфе,она бира да чува куче или маче и од њега прави тотем божестфо и га ословуе сс мое детенце,бебенце,маже мое или слично.
Место да мење памперс и да дои,она у парк собира кучешки гомциња сс тија такфи кесе.

Значи тој е дијагноза, женска дијагноза.
Јарац неможе да гу има,него само коза.

Последно уредено:

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
2.103
Поени од реакции
2.480
Жените си се бореле за тоа, зошто да не, не си за еднаквост?

Ливадари само ако орално задоволуваат девојки со вуна, ако се бричени, не пасува.

Член од
13 април 2021
Мислења
3.516
Поени од реакции
11.481
Ливадарки за жени, владиња за мажи.

Крај, и онака треба да си ја патентира темава.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.498
Поени од реакции
35.240
Da se vratime na kucinjata skitnici, iako ne e za toa temata. Za razlika od niv, moeto ima stopan koj odgovara za nego ako napravi belja i koj znae i da go naslaka od vreme na vreme ko ke pocni da glumi ludilo.
Патријархален и токсичен насилник. И шовинист. Плус и психопат без емпатија кон миличките бездомни животињи... Така ваљда овде те перцепираат барем половината. :D

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.416
Поени од реакции
24.141
Патријархален и токсичен насилник. И шовинист. Плус и психопат без емпатија кон миличките бездомни животињи... Така ваљда овде те перцепираат барем половината. :D
I to ko ke sum raspolozen, generalno sum mnogu polos :sneaky:

Последно уредено:

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.220
Поени од реакции
9.804
Владе е злато човек, џабе бурек јадете.....само што он си е стара школа, тоа за некого е позитивно за некого негативно а у реалноста не е ни битно.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.220
Поени од реакции
9.804
Чичко ми Бог да го прости, од Данска кога се врати многу одамна ја копиљ бев, он збореше за овие случаи. Викаше боље згази човек отколку куче или ако дигнеш рака на куче идеш у апс одма....чудно ни беше, еве време дојде и овде.
Чувај животни, сакај ги, почитувај ги, тие се божја креација, ако можеш да не ги јадеш тоа би било прекрасно, ако не можеш тогаш барем кажи фала.
Ок е да имаш миленичиња ама не забегувај до толку да ги заменуваш со луѓе. Не може дете или брачен другар да ти биде куче или маче, едноставно не може.

Kajgana Shop

На врв Bottom